Przetargi.pl
PN 1/Ż/2018

Zakład Karny w Opolu Lubelskim ogłasza przetarg

  • Adres: 24300 Opole Lubelskie, ul. Owocowa
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 81 827 69 00 , fax. 81 827 35 50
  • Data zamieszczenia: 2018-04-26
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Opolu Lubelskim
    ul. Owocowa 7
    24300 Opole Lubelskie, woj. lubelskie
    tel. 81 827 69 00, fax. 81 827 35 50
    REGON: 6039716600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zakład Karny w Opolu Lubelskim

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    PN 1/Ż/2018
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    L.p. Nazwa artykułu j.m. gat. ilość CZĘŚĆ I - NABIAŁ Kod CPV - 15500 1 Śmietana 18 % w kubku (opakowanie o pojemności do 1kg) okres przydatności do spożycia min. 14 dni kg I 3200 2 Mleko w proszku pełne o zawartości tłuszczu nie mniej niż 26 % bez domieszki tłuszczy roślinnych (opakowanie do 25 kg) kg I 1100 3 Ser twaróg chudy, ofoliowany (opakowanie kostka 250 g) okres przydatności do spożycia min. 14 dni kg I 4800 4 Serek homogenizowany smaki (opakowanie 150 g) okres przydatności do spożycia min. 14 dni kg I 160 5 Serek typu "Fromage" (opakowanie 100 g) okres przydatności do spożycia min. 14 dni kg I 1800 6 Serek topiony (opakowanie 100 g) ,okres przydatności do spożycia min. 14 dni kg I 2000 7 Serek ziarnisty czysty / opakowanie 150g, okres przydatności do spożycia min. 14 dni kg I 2800 8 Kefir naturalny o zawartości tłuszczu do 2% opakowanie 250 g, okres przydatności do spożycia min. 14 dni kg I 4600 9 Jogurt owocowy /opakowanie 150g/ zawartość tłuszczu 1,5 % - okres przydatności do spożycia min. 14 dni kg I 2800 10 Śmietana 30 % ( opakowaniu o pojemności do 1 kg) okres przydatności do spożycia min. 14 dni kg I 2000 11 Serek kanapkowy - różne smaki- opakowanie 125 g, okres przydatności do spożycia min. 14 dni kg I 1800 12 Ser żółty podpuszczkowy dojrzewający o zawartości tłuszczu nie mniej niż 25 % , Zawartość wody - nie więcej niż 45% - okres przydatności do spożycia min. 14 dni kg I 800 CZĘŚĆ II - PRZYPRAWY Kod CPV - 15300, 15800 1 Przyprawa do zup w płynie kg I 1800 2 Ocet spirytusowy 10 % l I 600 3 Musztarda (typu sarepska, masa gęsta jednolita bez obecności drobnych cząstek, smak piekący) kg I 1600 4 Ketchup pikantny - gęstej konsystencji, barwa ciemnoczerwona. kg I 1800 5 Pieprz czarny ziarnisty kg I 60 6 Groszek konserwowy – opakowanie od 400g. Cena jednostkowa netto dotyczy produktu netto po odcieku /bez zalewy/ kg I 500 7 Kukurydza konserwowa – opakowanie od 400g. Cena jednostkowa netto dotyczy produktu netto po odcieku /bez zalewy/ kg I 1300 8 Majonez (masa gęsta jednolita o barwie jasnożółtej) kg I 1200 9 Sól kuchenna warzona jodowana kg I 2200 10 Herbata czarna granulowana kg I 700 11 Liść laurowy kg I 20 12 Majeranek otarty kg I 50 13 Papryka chilli mielona (kolor jasno czerwony, zapach intensywny bez zapachów obcych, smak mocno piekący bez posmaków obcych) kg I 80 14 Papryka słodka mielona (kolor ciemno czerwony, zapach intensywny bez zapachów obcych) kg I 100 15 Pieprzy ziołowy (smak piekący) kg I 80 16 Pieprz czarny mielony (zapach i smak intensywny piekący, bez zawartości substancji obcych) kg I 60 17 Ziele angielskie kg I 20 18 Czosnek granulowany (zapach i smak intensywny dla czosnku, bez zawartości substancji obcych) kg I 140 19 Koperek suszony kg I 45 20 Kwasek cytrynowy kg I 35 21 Uniwersalna przyprawa do potraw w proszku typu „jarzynka”(barwa intensywnie żółta) kg I 1700 22 Sos meksykański (do kanapek na bazie sosu pomidorowego z papryką, konsystencja gęstego sosu, barwa ciemnoczerwona) kg I 1200 23 Fasola biała „Jaś” kg I 4000 24 Chrzan tarty (o zawartości min 43% chrzanu na 100g produktu) kg I 2000 25 Groch łuskany kg I 1600 26 Koncentrat pomidorowy 30% ( masa jednolita gęsta o barwie ciemno-czerwonej) kg I 5500 27 Przyprawa oregano suszone kg I 20 28 Przyprawa zioła prowansalskie suszone kg I 25 29 Przyprawa cynamon mielony kg I 12 30 Ogórek konserwowy – słój. Produkt spożywczy otrzymany ze świeżych ogórków, przypraw aromatyczno – smakowych, zalanych zalewą octową z dodatkiem soli i cukru, utrwalony przez pasteryzację w opakowaniu hermetycznie zamkniętym. Struktura-dość luźno ułożone całe ogórki, jędrne, chrupkie, powierzchnia ogórków wolna od uszkodzeń mechanicznych i plam chorobowych, na przekroju poprzecznym widoczne słabo wykształcone nasiona, ogórki powinny być proste w kształcie foremnym zbliżonym do walca o smaku i zapachu charakterystycznym dla ogórków konserwowych słodko – kwaśny z wyczuwalnym smakiem i aromatem przypraw Cena jednostkowa netto dotyczy produktu netto po odcieku /bez zalewy/ kg I 1200 31 Papryka konserwowa- produkt spożywczy otrzymany z papryki świeżej półsłodkiej, słodkiej, pozbawionej gniazd nasiennych i innych części niejadalnych w zalewie octowej z dodatkiem soli, cukru oraz roślinnych przypraw aromatyczno - smakowych i poddany procesowi pasteryzacj. Cena jednostkowa netto dotyczy produktu netto po odcieku /bez zalewy/ kg I 1800 32 Sałatka obiadowa na bazie ogórka – m.in. ogórek kwaszony, marchew, papryka czerwona, cebula itp..) kl. I - Produkt spożywczy otrzymany z szatkowanych świeżych warzyw, w zalewie, z dodatkiem kwasów spożywczych, soli, cukru, przypraw aromatyczno smakowych i poddany procesowi pasteryzacji. wygląd poszatkowane warzywa zanurzone w lekko żółtawej, klarownej, opalizującej zalewie z osadem pochodzącym od użytych dodatków, przypraw i warzyw, konsystencja warzywa lekko miękkie, nie rozpadające się, konsystencja wyrównana,. Cena jednostkowa netto dotyczy produktu netto po odcieku /bez zalewy/ kg I 900 33 Sałatka obiadowa na bazie kapusty (skład: kapusta biała, marchewka, cebula itp..) kl. I - Produkt spożywczy otrzymany z szatkowanych świeżych warzyw, w zalewie, z dodatkiem kwasów spożywczych, soli, cukru, przypraw aromatyczno smakowych i poddany procesowi pasteryzacji. wygląd poszatkowane warzywa zanurzone w lekko żółtawej, klarownej, opalizującej zalewie z osadem pochodzącym od użytych dodatków, przypraw i warzyw, konsystencja warzywa lekko miękkie, nie rozpadające się, konsystencja wyrównana,Cena jednostkowa netto dotyczy produktu netto po odcieku /bez zalewy/ kg I 500 34 Rosół w proszku o smaku wędzonki kg I 500 35 Sos boloński w proszku kg I 200 36 Sos do surówek typu sałatkowy w proszku kg I 200 37 Bulion – rosół z kury w proszku kg I 1200 38 Żurek w proszku kg I 100 39 Barszcz czerwony w proszku kg I 240 40 Zupa grzybowa w proszku kg I 100 41 Ziarno słonecznika – łuskane kg I 150 42 Soczewica jadalna – zielona kg I 400
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15500000-3
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie stawia warunków w tym zakresie, Wykonawca składa podpisane oświadczenie, o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu (załącznik nr 3 do siwz)
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Formularz ofertowy załącznik nr 1 do siwz, pełnomocnictwo jeżeli dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach