Ortopedyczno-Rehabilitacyjny Szpital Kliniczny im. W. Degi UM im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu ogłasza przetarg
- Adres: 61-545 Poznań, ul. 28 Czerwca 1956 r. nr 135/147
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 61 8310142, 8310242 , fax. 61 8310107
- Data zamieszczenia: 2016-07-22
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Ortopedyczno-Rehabilitacyjny Szpital Kliniczny im. W. Degi UM im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu
ul. 28 Czerwca 1956 r. nr 135/147
61-545 Poznań, woj. wielkopolskie
tel. 61 8310142, 8310242, fax. 61 8310107
REGON: 00028885700000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.orsk.ump.edu.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
PIECZYWO, MIĘSO, WĘDLINY, SMALEC, DRÓB I JAJA (Nr rejestru Ż/20/16) - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa pieczywa, mięsa, wędlin, smalcu, drobiu i jaj określonych w Załączniku nr 2 do SIWZ, w którym podano szacunkową ilość produktów usystematyzowanych w 11 pakietach. Wymagane warunki: - Realizacja zamówienia 1 dzień od złożenia zamówienia: Dla pakietu nr 1 - pieczywo realizacja zamówienia do godziny 6.00 rano, min. sześć dni w tygodniu z wyłączeniem niedziel/opcjonalnie 7 dni, pozostałe pakiety w godz. 7.00 - 13.00 w dni robocze Dostawa na koszt i ryzyko dostawcy, - Możliwość zamówienia interwencyjnego lub w razie braku wykonania takiego zamówienia Zamawiający będzie upoważniony do dokonania zakupu we własnym zakresie a koszty zakupu (różnica między ceną zakupu a ceną wynikającą z umowy) poniesie Wykonawca - Dostawa mięsa, drobiu, jaj, wędlin, smalcu samochodem chłodnią, - Przyjęcie towaru na podstawie dokumentu WZ, faktura płatna w terminie 60 dni liczonego od momentu dostarczenia prawidłowo wystawionej faktury, Opakowania zwrotne wymieniane przy kolejnej dostawie, Wykonawca nie będzie obciążał Zamawiającego kosztami nieodebranych przez Niego opakowań zwrotnych - Mięso, wędliny i drób powinny charakteryzować się świeżością; minimalny okres przydatności do spożycia wynoszący w dniu dostarczenia: mięso 3 dni, jaja, wędliny 14 dni, kurczaki mrożone 30 dni. Cechy produktów: nie poddawane wcześniejszym procesom mrożenia, bez obcych zapachów, nalotów, oślizgłości, - Pieczywo świeże, spełniające wymagania stawiane przez odpowiednie przepisy prawa, normy jakościowe. Minimalny okres przydatności do spożycia 3 dni - Towar dostarczany w czystych, plastikowych pojemnikach przeznaczonych do transportu żywności, każdy asortyment powinien być dostarczony w oddzielnym pojemniku z etykietą zawierającą nazwę dostawcy i jego adres, nazwę produktu, masę netto, datę produkcji termin przydatności do spożycia , warunki przechowywania - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158110006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.orsk.ump.edu.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa pieczywa dla Szpitala Wojewódzkiego w Poznaniu
Dodano: 2015-09-01 - PIECZYWO, MIĘSO, WĘLINY, SMALEC, DRÓB I JAJA (Nr rej. Ż/19/14)
Dodano: 2014-09-01 - DOSTAWA PIECZYWA I WYROBÓW CUKIERNICZYCH
Dodano: 2014-06-04 - dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych
Dodano: 2013-11-19 - PIECZYWO, MIĘSO, WĘLINY, SMALEC, DRÓB I JAJA (Nr rej. Ż/27/13)
Dodano: 2013-07-29 - dostawa pieczywa i wyrobów ciastkarskich
Dodano: 2012-03-27 - Dostawa pieczywa dla Domu Pomocy Społecznej w Skęczniewie
Dodano: 2011-12-07 - SUKCESYWNA DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DLA SP ZOZ W WOLSZTYNIE
Dodano: 2011-10-26 - Dostawa produktów spożywczych: pieczywa do Kuchni Szpitalnej
Dodano: 2011-08-25 - 34/11
Dodano: 2011-06-08