Przetargi.pl
Organizacja stoiska wystawienniczego promującego podmioty należące do Sieci Dziedzictwa Kulinarnego Wielkopolska oraz regiony partnerskie na targach Smaki Regionów, odbywających się w dniach 29 września – 01 października 2018 roku w Poznaniu, na terenie Międzynarodowych Targów Poznańskich

Województwo Wielkopolskie z siedziba Urzędu Marszałkowskiego Województwa Wielkopolskiego ogłasza przetarg

  • Adres: 61714 Poznań, al. Niepodległości
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 61 626 70 80 , fax. 61 626 70 81
  • Data zamieszczenia: 2018-07-27
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Województwo Wielkopolskie z siedziba Urzędu Marszałkowskiego Województwa Wielkopolskiego
    al. Niepodległości 34
    61714 Poznań, woj. wielkopolskie
    tel. 61 626 70 80, fax. 61 626 70 81
    REGON: 63125781600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.umww.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Organizacja stoiska wystawienniczego promującego podmioty należące do Sieci Dziedzictwa Kulinarnego Wielkopolska oraz regiony partnerskie na targach Smaki Regionów, odbywających się w dniach 29 września – 01 października 2018 roku w Poznaniu, na terenie Międzynarodowych Targów Poznańskich
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem Zamówienia jest organizacja stoiska wystawienniczego promującego podmioty należące do Sieci Dziedzictwa Kulinarnego Wielkopolska oraz regiony partnerskie na targach Smaki Regionów, odbywających się w dniach 29 września – 01 października 2018 roku w Poznaniu, na terenie Międzynarodowych Targów Poznańskich w pawilonie 3A, na powierzchni wystawienniczej 350 m². 2. Do zadań Wykonawcy należeć będzie kompleksowe wykonanie stoiska, tj. zaprojektowanie stoiska (I etap), wykonawstwo z własnych materiałów (II etap), nadzór i obsługa techniczna stoiska (III etap) oraz demontaż (IV etap). 3. Wykonawca w ramach etapu II realizacji zadania zobowiązuje się do wykonania zabudowy stoiska zgodnie z zatwierdzonym projektem stoiska spełniającym wymogi SOPZ jak również zasady określone przez organizatora targów dostępne pod adresem: http://www.smaki-regionow.pl/pl/dla_wystawcy/. 4. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia (SOPZ) stanowi załącznik nr 4 do SIWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 79956000-0
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Ponadto do oferty należy załączyć następujące dokumenty: 1. formularz ofertowy zgodny z Załącznikiem nr 1 do SIWZ; 2. dokumenty potwierdzające uprawnienia osób podpisujących ofertę Wykonawcy do działania w jego imieniu (w tym przede wszystkim pełnomocnictwa), o ile uprawnienia te nie wynikają z dokumentów rejestrowych. Pełnomocnictwo powinno zostać złożone albo w formie oryginału albo uwierzytelnionej notarialnie kopii; 3. koncepcję projektową stoiska zawierającą: a) wizualizację graficzną widoku stoiska każdej części stoiska przy włączonym i wyłączonym świetle, wraz z ekspozycją nazwy regionu; b) plan stoiska uwzględniający propozycję umiejscowienia: ekspozycji podmiotów prezentujących się na stoisku (przestrzenie ekspozycyjne dla 32 wystawców zrzeszonych w Sieci Dziedzictwa Kulinarnego Wielkopolska i 5 regionów partnerskich), miejsca informacyjnego dla stoiska, meeting roomu, kuchni, zaplecza; c) propozycję mebli, które zostaną użyte do wyposażenia stoiska (np. katalog). 4. Wykonawca, który polega na zdolnościach innych podmiotów, musi udowodnić Zamawiającemu, że realizując zamówienie, będzie dysponował niezbędnymi zasobami tych podmiotów, w szczególności przedstawiając zobowiązanie tych podmiotów do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na potrzeby realizacji zamówienia (składane wraz z ofertą).

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach