Przetargi.pl
Organizacja i przeprowadzenie szkoleń gastronomicznych dla nauczycieli w ramach projektu pn.: Budowa zintegrowanego szkolnictwa zawodowego na terenie Strefy Centralnej, poprzez wzmocnienie specjalizacji regionalnych na obszarze powiatu drawskiego

Powiat Drawski ogłasza przetarg

  • Adres: 78-500 Drawsko Pomorskie, Plac Elizy Orzeszkowej
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 943630780 , fax. 943630788
  • Data zamieszczenia: 2018-04-26
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Powiat Drawski
    Plac Elizy Orzeszkowej 3
    78-500 Drawsko Pomorskie, woj. zachodniopomorskie
    tel. 943630780, fax. 943630788
    REGON: 330920765
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.powiatdrawski.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Organizacja i przeprowadzenie szkoleń gastronomicznych dla nauczycieli w ramach projektu pn.: Budowa zintegrowanego szkolnictwa zawodowego na terenie Strefy Centralnej, poprzez wzmocnienie specjalizacji regionalnych na obszarze powiatu drawskiego
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest organizacja i przeprowadzenie szkoleń gastronomicznych dla nauczycieli w ramach projektu pn.: „Budowa zintegrowanego szkolnictwa zawodowego na terenie Strefy Centralnej, poprzez wzmocnienie specjalizacji regionalnych na obszarze powiatu drawskiego”, Działanie 8.9 „Wsparcie szkół i placówek prowadzących kształcenie zawodowe oraz uczniów uczestniczących w kształceniu zawodowym i osób dorosłych uczestniczących w pozaszkolnych formach kształcenia zawodowego w ramach Kontraktu Samorządowego”. 2. Przedmiot zamówienia został podzielony na dwanaście części: 1) Część I - szkolenie event manager; 2) Część II - szkolenie manager gastronomi – manager restauracji ; 3) Część III - kurs barmański I stopnia; 4) Część IV - kurs kelnerski I stopnia; 5) Część V - kurs baristyczny; 6) Część VI - szkolenie z zakresu kuchni molekularnej; 7) Część VII - kurs carvinguI, II I III stopnia; 8) Część VIII - kurs obsługa klientów w gastronomii; 9) Część IX - kurs barmański II stopnia; 10) Część X - kurs kelnerski II stopnia; 11) Część XI - kurs etykieta i savoir - vivre w firmach branży gastronomiczno – hotelarskiej; 12) Część XII - kurs promocja i marketing ośrodków z branży gastronomiczno – hotelarskiej. 3. Szczególowy opis przedmiotu zamówienia określony został w załączniku nr 5 do siwz.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 80000000-4
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach