Opolska Regionalna Organizacja Turystyczna ogłasza przetarg
- Adres: 45-053 Opole, ul. Żeromskiego 3
- Województwo: opolskie
- Telefon/fax: tel. 77 4412521 , fax. 77 4412521
- Data zamieszczenia: 2014-04-02
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Opolska Regionalna Organizacja Turystyczna
ul. Żeromskiego 3 3
45-053 Opole, woj. opolskie
tel. 77 4412521, fax. 77 4412521
REGON: 53240425700000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.orot.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Stowarzyszenie
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
OPRACOWANIE MERYTORYCZNE I GRAFICZNE, SKŁAD ORAZ DRUK CZTERECH PUBLIKACJI DOTYCZĄCYCH KULINARIÓW OPOLSZCZYZNY PN. OPOLSKIE SMAKI realizowane w projekcie pod nazwą Opolskie Kwitnące Muzycznie III współfinansowanym przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Opolskiego na lata 2007-2013 Inwestujemy w Twoją przyszłość - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiot zamówienia dotyczy opracowania merytorycznego i graficznego, składu oraz druku czterech publikacji dotyczących kulinariów Opolszczyzny pn. Opolskie Smaki. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 221000001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 13 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia przez Wykonawców wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Propozycja layoutu okładki, próbka tekstu, lista z propozycjami 28 dań oraz próbka 3 zdjęć
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.orot.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługa druku polegającą na realizacji dwóch zadań w ramach projektu Bioróżnorodność Opolszczyzny - skarbem dziedzictwa przyrodniczego: Zadanie 1: Wydanie ulotki Bioróżnorodność Opolszczyzny - skarbem dziedzictwa przyrodniczego, Zadanie 2: Wydanie Broszury Bioróżnorodność Opolszczyzny w konkursach. Nr postępowania: DOA-IV.272.17.2016
Dodano: 2016-03-30 - Usługa druku biuletynu pn. Wyniki Porejestrowe Doświadczalnictwa Odmianowego w województwie opolskim za lata 2013-2015. Nr postępowania: DOA-IV.272.16.2016
Dodano: 2016-03-23 - Usługa druku polegająca na realizacji 5 zadań w ramach Planu operacyjnego KSOW 2014-2020 dla Województwa Opolskiego na lata 2016-2017: Zadanie 1: Wydanie Przewodnika po polu doświadczalnym Zadanie 2: Wydanie Listy Odmian Zalecanych Zadanie 3: Wykonanie plakatów na VII Festiwal Piosenki Turystycznej Zadanie 4: Wykonanie dyplomów na VII Festiwal Piosenki Turystycznej Zadanie 5: Wykonanie plakatów na operację Z babci szafy wyciągnięte - dawniej i dziś. Nr postępowania: DOA-IV.272.15.2016
Dodano: 2016-03-23 - Skład, druk, kolportaż 10 wydań publikacji pn.: Opolskie Wiadomości Regionalne
Dodano: 2016-01-12 - Usługa wydania materiałów informacyjno-promocyjnych współfinansowanych ze środków Pomocy Technicznej PROW na lata 2007-2013
Dodano: 2015-02-25 - Druk i dostawa raportu oraz wykonanie i dostawa broszur upowszechniających elementy kształcenia dualnego
Dodano: 2014-10-01 - Opracowanie folderów branżowych
Dodano: 2014-07-01 - Wydruk i dostawa materiałów szkoleniowych dla uczniów w ramach 50 multidyscyplinarnych zespołów roboczych design thinking
Dodano: 2014-06-10 - OPRACOWANIE MERYTORYCZNE I GRAFICZNE, SKŁAD ORAZ DRUK CZTERECH PUBLIKACJI DOTYCZĄCYCH KULINARIÓW OPOLSZCZYZNY PN. OPOLSKIE SMAKI realizowane w projekcie pod nazwą Opolskie Kwitnące Muzycznie III współfinansowanym przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Opolskiego na lata 2007-2013 Inwestujemy w Twoją przyszłość
Dodano: 2014-04-16 - Sukcesywna dostawa wydawnictw.
Dodano: 2014-01-23