Przetargi.pl
Opracowanie i wdrożenie innowacyjnych form kształcenia zawodowego wykorzystujących technologię VR/AR w zawodach 512001 i 343404 oraz dostawa sprzętu dedykowanego o opracowanych narzędzi w projekcie pn. „Innowacje w gastronomii” realizowanym przez Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych nr 2 im. ST. Staszica w Tomaszowie Mazowieckim, współfinansowanym ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Województwa Łódzkiego na lata 2014 – 2020

Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 2 im. St. Staszica w Tomaszowie Maz. ogłasza przetarg

  • Adres: 97200 Tomaszów Mazowiecki, ul. Św. Antoniego
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. 44 724 43 36 , fax. 44 724 43 36
  • Data zamieszczenia: 2018-06-25
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 2 im. St. Staszica w Tomaszowie Maz.
    ul. Św. Antoniego
    97200 Tomaszów Mazowiecki, woj. łódzkie
    tel. 44 724 43 36, fax. 44 724 43 36
    REGON: 19429400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: zsp2.nasztomaszow.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Opracowanie i wdrożenie innowacyjnych form kształcenia zawodowego wykorzystujących technologię VR/AR w zawodach 512001 i 343404 oraz dostawa sprzętu dedykowanego o opracowanych narzędzi w projekcie pn. „Innowacje w gastronomii” realizowanym przez Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych nr 2 im. ST. Staszica w Tomaszowie Mazowieckim, współfinansowanym ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Województwa Łódzkiego na lata 2014 – 2020
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest Opracowanie i wdrożenie innowacyjnych form kształcenia zawodowego wykorzystujących technologię VR/AR w zawodach 512001 i 343404 oraz dostawa sprzętu dedykowanego do opracowanych narzędzi w projekcie pn. „Innowacje w gastronomii” Zamówienie obejmuje następujące działania: 1) Ewaluację programów nauczania w zawodach 343404 Technik żywienia i usług gastronomicznych i 512001 Kucharz z uwzględnieniem wykorzystania metod kształcenia w technologii VR/AR 2) Stworzenie narzędzi wspierających proces nauczania w zawodach 343404 Technik żywienia i usług gastronomicznych i 512001 Kucharz w technologii VR 3) Stworzenie narzędzi wspierających proces nauczania w zawodach 343404 Technik żywienia i usług gastronomicznych i 512001 w technologii AR Kucharz 4) Dostawa sprzętu na potrzeby wdrożenia innowacyjnych form kształcenia 5) szkolenie wdrożeniowe dla nauczycieli Odbiorcami innowacyjnych form kształcenia zawodowego będą: uczniowie Technikum i Branżowej Szkoły I stopnia,nauczyciele i specjaliści szkolni, rodzice.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 48931000-3
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną