Przetargi.pl
Obsługa i wydawanie dostarczonych posiłków przez firmę cateringową: śniadania, obiady i kolacje oraz organizacji przerw kawowych z zaopatrzeniem w niezbędne produkty i artykuły dla uczestników obozów naukowych w ramach projektu pn: "Czas na zawodowców" dofinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Dolnośląskiego 2014-2020 Oś Priorytetowa 10 Edukacja, Działanie 10.4 Dostosowanie systemów kształcenia i szkolenia z budżetu państwa do potrzeb rynku pracy w Zespole Szkół Agrotechnicznych im. Batalionów Chłopskich w Bożkowie

Zespół Szkół Agrotechnicznych ogłasza przetarg

  • Adres: 57441 Bożków, Bożków
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 748 714 275 , fax. 748 714 252
  • Data zamieszczenia: 2018-12-13
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Agrotechnicznych
    Bożków
    57441 Bożków, woj. dolnośląskie
    tel. 748 714 275, fax. 748 714 252
    REGON: 11525200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: https://www.platformazakupowa.pl/pn/zsa_bozkow

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Obsługa i wydawanie dostarczonych posiłków przez firmę cateringową: śniadania, obiady i kolacje oraz organizacji przerw kawowych z zaopatrzeniem w niezbędne produkty i artykuły dla uczestników obozów naukowych w ramach projektu pn: "Czas na zawodowców" dofinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Dolnośląskiego 2014-2020 Oś Priorytetowa 10 Edukacja, Działanie 10.4 Dostosowanie systemów kształcenia i szkolenia z budżetu państwa do potrzeb rynku pracy w Zespole Szkół Agrotechnicznych im. Batalionów Chłopskich w Bożkowie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    a) Obsługa i wydawanie dostarczonych posiłków przez firmę cateringową: śniadania, obiady, kolacje b) organizacja przerw kawowych z zaopatrzeniem w niezbędne produkty i artykuły (tzw słodki poczęstunek, kawa, herbata, cukier, słodzik, mleko itp.) Szacunkowa ilość obsługiwanych posiłków to 1190 całodziennych posiłków (śniadanie, obiad i kolacja) podczas 5 dniowych obozów naukowych - 7 obozów podzielonych po 34 osoby, które będą się odbywały w okresie od stycznia 2019 r. do 31 sierpnia 2019 r. 2. Transport produktów na potrzeby poczęstunków podczas przerw kawowych do siedziby Zamawiającego za pomocą środka lokomocji przystosowanego do transportu żywności. 3. Do obowiązków Wykonawcy należy: wydanie dowiezionych posiłków (zgodnie z harmonogramem tygodniowym obozów naukowych) przez firmę cateringową zebranie i zmywanie brudnych naczyń stanowiących własność Wykonawcy, dostarczenie poczęstunku i przygotowanie tzw. przerw kawowych z zastosowaniem naczyń i sztućców Wykonawcy, dbanie o czystość i porządek w pomieszczeniach : organizacji przerw kawowych, stołówki i kuchni służącej do wydawania posiłków, osoby realizujące przedmiot umowy mają obowiązek przestrzegania reżimu sanitarnego dla usług gastronomicznych (ubiór, higiena osobista, poruszanie się właściwymi drogami komunikacyjnymi, legitymowanie się aktualnymi badaniami saniterno-epidemiologicznymi i postępowanie zgodnie z obowiązującymi instrukcjami u Zamawiającego). 4. Zapewnienie ciągłości w świadczeniu usług stanowiących przedmiot umowy. 5. Zabezpieczenie odpowiedniej ilości naczyń. 6. Utrzymanie w należytym stanie sanitarno-epidemiologicznym czystości ewentualnych naczyń transportowych. 7. Wykonawca zobowiązany będzie do zapewnienia proporcjonalnej obsługi kadrowej w/g harmonogramu obozów.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55520000-1
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: WYMAGANIA SANITARNE Wykonawca odpowiedzialny jest za: 1.Utrzymanie w należytym stanie sanitarno-epidemiologicznym, czystości pomieszczeń wraz z wyposażeniem przeznaczonych do przygotowywania, wydawania posiłków oraz środków transportu w zakresie przedmiotu zamówienia. 2.Stan sanitarno-epidemiologiczny, jakościowy i techniczny realizowanej usługi cateringowej wobec organów kontroli Inspekcji Sanitarnej, PIP. 3.Zatrudniony personel pod względem zdrowotnym i higienicznym, dokumentację zdrowotną, kontrolę higieny osobistej ze szczególnym uwzględnieniem higieny rąk i odzieży. 4.Właściwe przechowywanie środków spożywczych. 5. Higienę dystrybucji, ewentualnej produkcji, zmywania naczyń transportowych. 6. Jakość świadczonych usług. 7.Pobieranie prób dostarczonych przez siebie produktów spożywczych zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa w okresie trwania umowy. 8.Pobieranie prób wymazów mikrobiologicznych w sytuacjach awaryjnych wymagających natychmiastowej interwencji. 9.Dokonywania na własny koszt okresowych odpłatnych badań urządzeń i sprzętu kuchennego na czystość mikrobiologiczną. Przedkładanie na bieżąco wyników kontroli Zamawiającemu. 10.Utrzymanie w należytym stanie sanitarno-epidemiologicznym pojemników na odpady pokonsumpcyjne.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach