22 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjny SP ZOZ ogłasza przetarg
- Adres: 87720 Ciechocinek, ul. Wojska Polskiego
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Telefon/fax: tel. 542 837 200 , fax. 542 837 320
- Data zamieszczenia: 2017-09-25
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: 22 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjny SP ZOZ
ul. Wojska Polskiego 5
87720 Ciechocinek, woj. kujawsko-pomorskie
tel. 542 837 200, fax. 542 837 320
REGON: 91051403900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.22wszur.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Mrożonki - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów( warzywa, owoce, grzyby, produkty mięsne ) mrożonych wyszczególnionych w zał. nr 2 do specyfikacji. Lp Asortyment Orientacyjna ilość kg rocznie 1 2 3 1 Brokuły kl.I; 40-60mm; opakowanie 2 kg 1500 2 Brukselka, kl.I; kalibraż 22-26mm opakowanie 2 kg 400 3 Fasolka żółta, cieta na 2-4 cm, opakowanie 2 kg 2000 4 Kalafior, kl.I 20-40mm, opakowanie 2 kg 1000 5 Szpinak,kl.I całe liście, opakowanie 2 kg 250 6 Groszek zielony, kl.I niekalibrowany, twardość 126-145Jt opakowanie 2 kg 500 7 Kukurydza ziarno, opakowanie 2 kg 100 8 Włoszczyzna mrożona ( marchew słupki 65%, pietruszka słupki 15%, seler słupki 15%, por 5%), opakowanie 2 kg 600 9 Bukiet warzyw ( kalafior25%, brokuł 25%, marchew 50%), opakowanie 2 kg 800 10 Miesznka kompotowa ( śliwka z pestką 40%, porzeczka czarna 30%,truskawka 30%), opakowanie 2,5 kg 3800 11 Truskawki kl.I niekalibrowana, opakowanie 2,5 kg 400 12 Maliny, kl.I; 80-85% owoców całych, opakowanie 2,5 kg 250 13 Marchewka z groszkiem 2,5kg 700 14 Wiśnie, kl.i, bez pestek, opakowanie 2,5 kg 45 15 Jagoda, kl.I, opakowanie 2,5 kg 100 16 Żurawina, kl.I, opakowanie 2,5 kg 100 17 Podgrzybek cały, opakowanie 2,5 kg 30 18 Flaki wołowe w rosole ( przedżołądki wołowe 46,0%, marchew 3%,por 2%, seler 2%, woda, 43,0%, hydrolizat białka sojowego, przyprawy, błonnik pszenny), opakowanie pojemnik plastikowy 0,9 kg 450 19 Knedle z truskawkami 2,5kg 500 20 Pyzy z mięsem 2,5kg 300 21 Pierogi ruskie 2,5kg 300 22 Pierogi z kapustą i grzybami 2,5kg 500 23 Pierogi ze szpinakiem 2,5kg 450 24 Kluski śląskie 2,5kg 500 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15330000-0
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: - działalność zawodowa prowadzona na potrzeby wykonania przedmiotu zamówienia nie wymaga posiadania specjalnych kompetencji lub uprawnień.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa warzyw i owoców przetworzonych oraz mrożonych, znak sprawy: D.Kw.2232.15.2020
Dodano: 2021-02-09 - Dostawa warzyw i owoców przetworzonych oraz mrożonych, znak sprawy D.Kw.2232.15.2020.
Dodano: 2020-12-15 - Dostawa art. spożywczych na potrzeby stołłówki Technikum Leśnego w Tucholi
Dodano: 2020-09-14 - Dostawy warzyw i owoców mrożonych do Zakładu Karnego w Potulicach oraz warzyw przetworzonych do Zakładu Karnego w Potulicach, Zakładu Karnego w Bydgoszczy-Fordonie i Aresztu Śledczego w Bydgoszczy.
Dodano: 2019-10-21 - dostawa art. mrożonych, ryb, warzyw, owoców, kiszonek i ziemniaków na potrzeby Technikum Lesnego w Tucholi
Dodano: 2019-10-10 - dostawa art. mrożonych, ryb, warzyw, owoców, kiszonek i ziemniaków na potrzeby Technikum Lesnego w Tucholi
Dodano: 2019-10-01 - Sukcesywna dostawa produktów mrozonych
Dodano: 2019-09-04 - dostawa art. spożywczych na potrzeby stołówki Technikum Leśnego w Tucholi
Dodano: 2019-03-25 - Dostawa warzyw i owoców przetworzonych oraz mrożonych, znak sprawy D.Kw.2232.6.2019
Dodano: 2019-03-06 - Dostawy warzyw przetworzonych tj.: kapusty kiszonej i ogórków kwaszonych.
Dodano: 2018-11-19