Zakład Karny w Iławie ogłasza przetarg
- Adres: 14-200 Iława, ul. 1 Maja 14
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 089 6494515 , fax. 089 6492730
- Data zamieszczenia: 2014-09-17
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Iławie
ul. 1 Maja 14 14
14-200 Iława, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 089 6494515, fax. 089 6492730
REGON: 00032014700000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka organizacyjna więziennictwa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Mięso i wędliny wieprzowe - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa wieprzowego i wędlin wieprzowych do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Iławie. 1. Łopatka wieprzowa z kością bez skóry - 7 000kg 2. Karkówka bez kości - 300kg 3. Wątroba wieprzowa - 1 200kg 4. Schab bez kości - 300kg 5. Skórki wieprzowe - 200kg Wędlina typu: 6. Kiełbasa Mortadela - 1 300kg 7. Kiełbasa Mortadela z papryką - 1 300kg 8. Kiełbasa Parówkowa - 1 000kg 9. Kiełbasa Paluszki - 1 000kg 10. Kiełbasa Ogniskowa - 1 000kg 11. Kiełbasa Podwawelska - 1 500kg 12. Kiełbasa Zwyczajna - 2 000kg 13. Kiełbasa Śląska - 1 500kg 14. Kiełbasa szynkowa - 500kg 15. Kiełbasa Krakowska parzona - 500kg 16. Kiełbasa Golonkowa - 1 800kg 17. Kiełbasa Dębicka - 500kg 18. Kiełbasa Toruńska - 500kg 19. Kiełbasa metka cebulowa - 550kg 20. Kiełbasa metka łososiowa - 1 000kg 21. Mielonka wieprzowa - 1 000kg 22. Salceson włoski biały - 1 000kg 23. Kaszanka z kaszą jęczmienną - 800kg 24. Pasztetowa - 1 500kg 25. Pasztet zapiekany - 600kg 26. Pieczeń rzymska - 1 500kg 27. Boczek wędzony parzony bez kości - 400kg 28. Słonina wędzona - 200kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151314009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 6 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium w przedmiotowym postępowaniu
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Mięso i wędliny wieprzowe
Dodano: 2016-03-30 - Dostawę mięsa wieprzowego i produktów wędliniarskich oraz mięsa i wędlin drobiowych dla Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Iławie na 2015 rok
Dodano: 2014-11-25 - Dostawa mięsa wieprzowego i produktów wędliniarskich oraz mięsa i wędlin drobiowych dla Bursy Szkolnej nr 4 w Elblągu na 2014 rok.
Dodano: 2013-12-16 - Dostawę mięsa wieprzowego i produktów wędliniarskich oraz mięsa i wędlin drobiowych dla Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Iławie na 2014 rok
Dodano: 2013-11-20 - Mięso i wędliny wieprzowe
Dodano: 2013-09-19 - Dostawa mięsa wieprzowego i produktów wędliniarskich oraz mięsa i wędlin drobiowych dla Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Iławie na 2013 rok
Dodano: 2012-12-07 - Mięso i wędliny wieprzowe
Dodano: 2012-09-13 - Dostawa mięsa wieprzowego i produktów wędliniarskich oraz mięsa i wędlin drobiowych dla Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Iławie na 2012 rok
Dodano: 2011-12-05 - Dostawa mięsa wieprzowego i produktów wędliniarskich oraz mięsa i wędlin drobiowych dla Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Iławie na 2011 rok
Dodano: 2010-11-19