Przetargi.pl
Kurs gastronomiczny (2 części) dla uczniów przedmiotów zawodowych w ramach projektu „Zawodowcy na start” współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.

Podkarpackie Centrum Edukacji Nauczycieli w Rzeszowie ogłasza przetarg

  • Adres: 35036 Rzeszów, ul. Niedzielskiego
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 178 534 097 , fax. 178 534 682
  • Data zamieszczenia: 2018-04-25
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Podkarpackie Centrum Edukacji Nauczycieli w Rzeszowie
    ul. Niedzielskiego 2
    35036 Rzeszów, woj. podkarpackie
    tel. 178 534 097, fax. 178 534 682
    REGON: 69070548200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.pcen.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Kurs gastronomiczny (2 części) dla uczniów przedmiotów zawodowych w ramach projektu „Zawodowcy na start” współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest kurs gastronomiczny (2 części) dla uczniów przedmiotów zawodowych w ramach projektu „Zawodowcy na start” współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.Część 1 zamówienia:Kurs gastronomiczny – carving dla uczniów przedmiotów zawodowych. Przedmiotem zamówienia jest zakup usługi szkoleniowej obejmującej zorganizowanie i przeprowadzenie kursu gastronomicznego - carving dla uczniów przedmiotów zawodowych. Uczestnikami kursu będą uczniowie Zespołu Szkół Agro-Technicznych w Ropczycach (18 osób) oraz Specjalnego Ośrodka Szkolno - Wychowawczego w Ropczycach (2 osoby). Przewidywana liczba grup do przeszkolenia przez Wykonawcę: 2. Średnia liczba osób w jednej grupie: 10 (maksymalnie 10 os./gr.). Skład grup: 1 grupa: 10 uczniów Zespołu Szkół Agro-Technicznych w Ropczycach,2 grupa: 8 uczniów Zespołu Szkół Agro-Technicznych w Ropczycach oraz 2 uczniów Specjalnego Ośrodka Szkolno - Wychowawczego w Ropczycach.Liczba uczestników: maksymalnie 20 osób. Łączna liczba godzin kursu dla 1 grupy obejmuje 16 godzin szkoleniowych (w tym część teoretyczna – 4 godziny i praktyczna – 12 godzin); 1 godzina szkoleniowa =45 minut zegarowych.Część 2 zamówienia: Kurs gastronomiczny – sommelier dla uczniów przedmiotów zawodowych.Przedmiotem zamówienia jest zakup usługi szkoleniowej obejmującej zorganizowanie i przeprowadzenie kursu gastronomicznego - sommelier dla uczniów przedmiotów zawodowych powyżej 18 roku życia.Uczestnikami kursu będą uczniowie Zespołu Szkół Agro-Technicznych w Ropczycach (10 osób). Przewidywana liczba grup do przeszkolenia przez Wykonawcę: 1.Średnia liczba osób w jednej grupie: 10 (maksymalnie 10 os./gr.). Liczba uczestników: maksymalnie 10 osób. Łączna liczba godzin kursu dla 1 grupy obejmuje 16 godzin (w tym część teoretyczna – 8 godzin i praktyczna – 8 godzin); 1 godzina szkoleniowa =45 minut zegarowych.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa SIWZ oraz Ogólne warunki umowy.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 80530000-8
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie określa warunku w tym zakresie.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1)Oświadczenia niezbędne do przyznania punktów w innych kryteriach niż cena (zawarte w formularzu OFERTA), wymagane w celu ustalenia ilości punktów w kryterium: a)doświadczenie trenerów,2)pełnomocnictwa – jeśli są wymagane do reprezentowania Wykonawcy/ów w przypadku, gdy: a) Wykonawcę reprezentuje pełnomocnik, b) ofertę składają Wykonawcy ubiegający się wspólnie o udzielenie zamówienia publicznego o treści wymaganej w art. 23 ust. 2 Pzp (dotyczy również wspólników spółki cywilnej). Pełnomocnictwo winno być złożone w oryginale (forma pisemna) lub kopii poświadczonej przez notariusza.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach