Przetargi.pl
Gotowanie i wydawanie posiłków dla uczniów/wychowanków w oparciu o użyczenie wyposażonej w urządzenia i sprzęt kuchni wraz z zapleczem w Specjalnym Ośrodku Szkolno- Wychowawczym w Damnicy

Specjalny Ośrodek Szkolno- Wychowawczy im. Marynarza Polskiego ogłasza przetarg

  • Adres: 76-231 Damnica, Korczaka 1
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 598113069
  • Data zamieszczenia: 2023-08-15
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Specjalny Ośrodek Szkolno- Wychowawczy im. Marynarza Polskiego
    Korczaka 1
    76-231 Damnica, woj. pomorskie
    tel. 598113069
    REGON: 000180048
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.oswdamnica.edu.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Gotowanie i wydawanie posiłków dla uczniów/wychowanków w oparciu o użyczenie wyposażonej w urządzenia i sprzęt kuchni wraz z zapleczem w Specjalnym Ośrodku Szkolno- Wychowawczym w Damnicy
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest usługa gotowania i wydawania gotowych posiłków uczniom/wychowankom Specjalnego Ośrodka Szkolno-Wychowawczego w Damnicy przez 5 dni w tygodniu (w dni nauki szkolnej w godzinach ustalonych z Dyrektorem placówki); w okresie od 4 września 2023 r. do 21 czerwca 2024 r. Planuje się szacunkową wielkość zamówienia w ilości szacunkowej: 12090 szt obiadów; 7440 szt śniadań, 7440 szt II śniadań, 7440 szt podwieczorków, 7440 szt kolacji .
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zdolność do występowania w obrocie gospodarczymOkreślenie warunku:Minimum jedno zamówienie w okresie 3 lat obejmujące swym zakresem przygotowywanie, dostarczanie i podawanie obiadów, dostarczanych przez pięć dni w tygodniu, o wartości całego zamówienia minimum 50 000 złotych brutto.Sytuacja finansowa lub ekonomicznaOkreślenie warunku:Zamawiający nie określa szczegółowego warunku w tym zakresie.Zdolność techniczna lub zawodowaOkreślenie warunku:O zamówienie mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy posiadają wiedzę i doświadczenie, które pozwoli na prawidłowe wykonanie zamówienia.O zamówienie mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy posiadają potencjał techniczny który pozwoli na prawidłowe wykonanie zamówienia.Dietetyk który będzie uczestniczyć w wykonaniu zamówienia i będzie odpowiedzialny za przygotowywanie jadłospisów, posiada kwalifikacje do zapewnienia wysokiego poziomu świadczonej usługi, tj. m.in. wykształcenie kierunkowe.Min 1 osobę posiadającą wykształcenie na stanowisku kucharz, posiadającą min 2 letni staż pracy na tym stanowisku.Posiada aktualną decyzję podległego organu Państwowego Inspektora Sanitarnego dopuszczającego kuchnię, w której wykonawca będzie przygotowywał posiłki, do produkcji żywności.Posiada aktualną decyzję podległego organu Państwowego Inspektora Sanitarnego dopuszczającą pojazdy do przewożenia żywności (dotyczy środków transportu z których Wykonawca będzie korzystał przy realizacji usługi).
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-08-23

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach