Przetargi.pl
Dostawy ziemniaków, warzyw i owoców oraz warzyw kiszonych

Zakład Karny w Stargardzie ogłasza przetarg

  • Adres: 73-110 Stargard, Al. Żołnierza
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 915 763 160
  • Data zamieszczenia: 2018-10-03
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Stargardzie
    Al. Żołnierza 42
    73-110 Stargard, woj. zachodniopomorskie
    tel. 915 763 160
    REGON: 000320420
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy ziemniaków, warzyw i owoców oraz warzyw kiszonych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    CZĘŚĆ I Ziemniaki jadalne, klasa I, dostawy całoroczne - 65 000 kg. CZĘŚĆ II 1. Buraki ćwikłowe świeże, krajowe, dostawy całoroczne, klasa I - 6 000 kg. 2.Marchew świeża, krajowa lub importowana, dostawy całoroczne, klasa I - 19 000 kg. 3.Cebula świeża, krajowa, dostawy całoroczne, klasa I - 8 000 kg. 4.Pomidor świeży, krajowy lub importowany, klasa I - 1 600 kg. 5.Ogórek świeży, krajowy lub importowany, klasa I - 2 000 kg. 6.Sałata masłowa, krajowa lub importowana, klasa I - 300 kg. 7.Kapusta biała, klasa I - 1 200 kg. 8.Kalafior świeży, krajowy lub importowany klasa I - 900 kg. 9.Jabłka, krajowe lub importowane, klasa I - 7 000 kg. 10.Pietruszka korzeń, krajowa, klasa I - 7 000 kg. 11.Seler korzeń, krajowe lub importowane klasa I - 8 000 kg. 12.Por, krajowy lub importowany, klasa I - 6 000 kg. 13.Kapusta czerwona, krajowe lub importowane, klasa I - 500 kg. 14.Kapusta pekińska, krajowa lub importowana, klasa I - 800 kg. 15.Koper zielony, świeży, krajowy lub importowany, klasa I - 150 kg. 16.Gruszki, krajowe lub importowane, klasa I - 250 kg. 17.Truskawki, krajowe lub importowane, klasa I - 200 kg. 18.Papryka świeża, krajowe lub importowane, klasa I - 250 kg. 19.Botwina świeża, krajowa lub importowana, klasa I - 300 kg. 20.Brzoskwinie świeże, krajowe lub importowane, klasa I - 100 kg. 21.Fasolka szparagowa świeża, krajowa lub importowana, klasa I - 300 kg. 22.Brokuł, krajowy lub importowany, klasa I - 200 kg. 23.Szczypior, krajowy lub importowany, dostawy od 1 marca do 31 października, klasa I - 300 kg. 24.Cukinia, krajowa lub importowana, dostawy od 15 czerwca do 31 października, klasa I - 300 kg. 25.Dynia, krajowa lub importowana, dostawy od 1 sierpnia do 31 października, klasa I - 400 kg. CZĘŚĆ III 1.Kapusta kiszona, zamawiana całorocznie - 8 000 kg. 2.Ogórek kiszony, zamawiany całorocznie - 3 000 kg.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03200000-3
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach