Przetargi.pl
Dostawy wędlin i mięs drobiowych

Zakład Karny Czerwony Bór 2 ogłasza przetarg

  • Adres: 18400 Łomża, Czerwony Bór
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 086 215 35 83 , fax. 086 215 35 83 wew. 510
  • Data zamieszczenia: 2017-10-26
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny Czerwony Bór 2
    Czerwony Bór 2
    18400 Łomża, woj. podlaskie
    tel. 086 215 35 83, fax. 086 215 35 83 wew. 510
    REGON: 45109521500000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zakład Karny - jednostka nie posiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy wędlin i mięs drobiowych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część 1 Lp Opis przedmiotu zamówienia j.m Ilość szacunkowa 1 2 3 4 1 Blok drobiowy- z mięsa drobiowego, parzona w osłonkach barierowych, kształt bloku o wadze do 3 kg, barwa na przekroju jasno różowa, zapach charakterystyczny dla szynki parzonej, wyczuwalne przyprawy, pakowana w pojemnikach typu EURO zamykane, PN-A-86526/Az1:1998, CPV 15131135-0 termin przydatności do spożycia minimalny 14 dni kg 2 500 2 Mortadela drobiowa- z mięsa drobiowego i tłuszczu , homogenizowana, w osłonce sztucznej, drobno rozdrobniona , konsystencja dość ścisła, barwy różowej, na przekroju jasno różowa, zapach charakterystyczny dla kiełbasy z mięsa peklowanego, wędzonego i parzonego , wyczuwalne przyprawy i proces wędzenia, pakowane w pojemniki typu EURO zamykane, PN-A-86526/Az1:1998, CPV 15131135-0 termin przydatności do spożycia minimalny 14 dni kg 3 800 3 Przysmak drobiowy - z mięsa drobiowego, parzona w osłonkach barierowych, kształt bloku o wadze do 3 kg, barwa na przekroju jasno różowa, zapach charakterystyczny dla szynki parzonej, wyczuwalne przyprawy, pakowana w pojemnikach typu EURO zamykane, PN-A-86526/Az1:1998, CPV 15131135-0 termin przydatności do spożycia minimalny 14 dni kg 3 000 5 Polędwica drobiowa- z mięsa drobiowego, parzona w osłonkach barierowych, kształt bloku o wadze do 3 kg, barwa na przekroju jasno różowa, zapach charakterystyczny dla szynki parzonej, wyczuwalne przyprawy, pakowana w pojemnikach typu EURO zamykane, PN-A-86526:1996, CPV 15131135-0 termin przydatności do spożycia minimalny 14 dni kg 700 6 Polędwica drobiowa z warzywami - z mięsa drobiowego, parzona w osłonkach barierowych, kształt bloku o wadze do 3 kg, z warzywami, barwa na przekroju jasno różowa, zapach charakterystyczny dla szynki parzonej, wyczuwalne przyprawy, pakowana w pojemnikach typu EURO zamykane CPV 15131135-0 termin przydatności do spożycia minimalny 14 dni kg 150 6 Indyk faszerowany - z mięsa drobiowego, parzony w osłonkach barierowych, kształt bloku o wadze do 3 kg, barwa na przekroju jasno różowa, zapach charakterystyczny dla szynki parzonej, wyczuwalne przyprawy, pakowana w pojemnikach typu EURO zamykane, PN-A-86526/Az1:1998 , CPV 15131135-0 termin przydatności do spożycia minimalny 14 dni kg 700 7 Szynka drobiowa- z mięsa drobiowego, parzona w osłonkach barierowych, kształt bloku o wadze do 3 kg, barwa na przekroju różowa, zapach charakterystyczny dla szynki parzonej, wyczuwalne przyprawy, pakowana w pojemnikach typu EURO zamykane, PN-A-86526/Az1:1998, CPV 15131135-0 termin przydatności do spożycia minimalny 14 dni kg 700 8 Rolada drobiowa - z mięsa drobiowego, parzona w osłonkach barierowych, kształt bloku o wadze do 3 kg, barwa na przekroju jasno różowa, zapach charakterystyczny dla szynki parzonej, wyczuwalne przyprawy, pakowana w pojemnikach typu EURO zamykane PN-A-86526/Az1:1998 , CPV 15131135-0 termin przydatności do spożycia minimalny 14 dni kg 3 000 9 Baleron drobiowy- z mięsa drobiowego peklowanego, bez kości, wędzona, barwa różowa opalizująca, tłuszczu – biała, konsystencja miękka, rozciągliwa, zapach charakterystyczny dla wędzonek z mięsa peklowanego , wędzonego i parzonego, pakowany w pojemnikach typu EURO zamykane, PN-A-86526/Az1:1998, CPV 15131135-0 termin przydatności do spożycia minimalny 14 dni kg 700 10 Kiełbasa szynkowa drobiowa - z mięsa drobiowego, grubo rozdrobniona wędzona , parzona, z dodatkiem naturalnych przypraw, w osłonce sztucznej białkowej, formowana w batony o wadze 1 kg, barwa przekroju jasno różowa, tłuszczu – biała, zapach charakterystyczny dla kiełbasy z mięsa peklowanego, wędzonej, parzonej, wyczuwalne przyprawy, pakowana w pojemniki typu EURO zamykane, PN-A-86526/Az1:1998, CPV 15131135-0 termin przydatności do spożycia minimalny 14 dni kg 700 11 Serdelki drobiowe- z mięsa drobiowego i tłuszczu , homogenizowana, w osłonce sztucznej, drobno rozdrobniona, konsystencja dość ścisła, barwy różowej na przekroju jasno różowa, zapach charakterystyczny dla kiełbasy z mięsa peklowanego, wędzonej i parzonej, wyczuwalne przyprawy i proces wędzenia, pakowane w pojemniki typu EURO zamykane, PN-A-86526/Az1:1998 , CPV 15131135-0 termin przydatności do spożycia minimalny 14 dni kg 4 000 12 Kiełbasa z piersi kurczaka - z mięsa drobiowego, grubo rozdrobniona wędzona , parzona, w osłonce naturalnej – jelicie naturalnym, konsystencja ścisła, barwa brązowa z dodatkiem naturalnych przypraw, zapach charakterystyczny dla kiełbasy z mięsa peklowanego, wędzonej, parzonej, wyczuwalne przyprawy, pakowana w pojemniki typu EURO zamykane, PN-A-86526/Az1:1998, CPV 15131135-0 termin przydatności do spożycia minimalny 14 dni kg 700 13 Pierś z kurczaka wędzona- z mięsa drobiowego (filet), wędzona, parzona, bez kości, kształt bloku o wadze do 3 kg, zapach charakterystyczny dla wędliny parzonej, wyczuwalne przyprawy, pakowana w pojemnikach typu EURO zamykane, PN-A-86526/Az1:1998, CPV 15131135-0 termin przydatności do spożycia minimalny 14 dni kg 700 Część 2 Lp Przedmiot zamówienia J.m Ilość 1 2 3 4 1 Ćwiartka tylna - waga 320-370 g/1 szt., element uzyskany z tuszki kurcząt, właściwie umięśnione, linia cięta równa, bez kupra, nie dopuszcza się wylewów krwawych w mięśniach, pakowane w pojemniki typu Euro, schłodzone w temperaturze od -1ºC do 2ºC, zgodne z normą PN-A-86524 lub równoważna, CPV 15112100-7 termin przydatności do spożycia minimalny 14 dni kg 2 000 2 Filet z kurczaka, piersi bez skóry - mięso uzyskane z tuszki kurcząt, mięśnie piersiowe, pojedyncze, pozbawione skóry, kości, obojczyka, barwa i zapach charakterystyczny dla mięśni piersiowych, nie dopuszcza się wylewów krwawych,pakowane w pojemniki typu Euro, schłodzone w temperaturze od -1ºC do 2ºC, zgodne z normą PN-A-86524 lub równoważna, CPV 15112100-7 termin przydatności do spożycia minimalny 14 dni kg 1 300 3 Żołądki drobiowe - element podrobowy z kurczaka, pakowany w opakowania zbiorcze po 5 kg, pakowane w pojemniki typu Euro, schłodzone w temperaturze od 0º do 3ºC, zapach świeży i swoisty, zgodne z normą PN-A-86524 lub równoważna, CPV 15114000-0 termin przydatności do spożycia minimalny 14 dni kg 3 000 4 Serca drobiowe - element podrobowy z kurczaka, pakowany w opakowania zbiorcze po 5 kg, pakowane w pojemniki typu Euro, schłodzone w temperaturze od 0º do 3ºC, zapach świeży i swoisty, zgodne z normą PN-A-86524 lub równoważna, CPV 15114000-0 termin przydatności do spożycia minimalny 14 dni kg 3 000 5 Kurczak tuszka – bez części niejadalnych, bez pozostałości po pierzu, bez kupra, nie dopuszcza się wylewów krwawych w mięśniach, barwa charakterystyczna dla skóry i mięśni, pakowane w pojemniki typu Euro, schłodzone w temperaturze od 0º do 3ºC, zapach świeży i swoisty, zgodne z normą PN-A-86524 lub równoważna, CPV 15112100-7 termin przydatności do spożycia minimalny 14 dni kg 2 500 6 Mięso gulaszowe z indyka – mięso klasa II uzyskany z części tylnej tuszki, bez kości, właściwie umięśnione, linia cięta równa, bez kupra, nie dopuszcza się wylewów krwawych w mięśniach, pakowane w pojemniki typu Euro, schłodzone w temperaturze od -1ºC do 2ºC, zgodne z normą PN-A-86524 lub równoważna, CPV 15112100-7 termin przydatności do spożycia minimalny 14 dni kg 1 500
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131135-0
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie stawia warunku w tym zakresie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach