Zakład Karny w Stargardzie ogłasza przetarg
- Adres: 73-110 Stargard, Al. Żołnierza
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 915 763 160
- Data zamieszczenia: 2018-05-11
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Stargardzie
Al. Żołnierza 42
73-110 Stargard, woj. zachodniopomorskie
tel. 915 763 160
REGON: 000320420 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Zakład Karny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy wędlin - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Baton drobiowy PN-A-86526:1995/Az2:2000; wędlina drobiowa, bez widocznych oznak tłuszczu, na przekroju widoczne grube kawałki mięsa drobiowego, wyczuwalny smak mięsa drobiowego – 400 kg 2. Kiełbasa krakowska parzona PN-A-82007:1996/Az1:1998; parzona wędlina wieprzowo wołowa, na przekroju widoczne grube kawałki chudego mięsa, lekko wyczuwalny smak przypraw – 250 kg 3. Kiełbasa parówkowa PN-A-82007:1996/Az1:1998; drobno rozdrobniona parówka wieprzowa, osłonka jelito cienkie wieprzowe, średnio tłusta – 1000 kg 4. Kiełbasa średnio-mielona typu śląska PN-A-82007:1996/Az1:1998; średnio rozdrobniona, osłonka jelito cienkie wieprzowe, z widocznymi na przekroju drobnymi kawałkami mięsa, wyczuwalny smak mięsa i przypraw – 4000 kg 5. Kiełbasa szynkowa PN-A-82007:1996/Az1:1998; chuda, parzona wędlina wieprzowa, grubo rozdrobniona, z widocznymi na przekroju dużymi kawałkami chudego mięsa, lekko wyczuwalny smak przypraw – 400 kg 6. Kiełbasa tatrzańska PN-A-82007:1996/Az1:1998; średnio rozdrobniona, wędzona, chuda, podsuszana kiełbasa wieprzowo wołowa, z widocznymi na przekroju średnimi kawałkami mięsa, lekko wyczuwalny smak przypraw – 400 kg 7. Kiełbasa żywiecka drobiowa PN-A-86526:1995/Az2:2000; średnio rozdrobniona, chuda, podsuszana kiełbasa drobiowa, z widocznymi na przekroju średnimi kawałkami mięsa, lekko wyczuwalny smak przypraw – 400 kg 8. Metka łososiowa PN-A-82007:1996/Az1:1998; drobno rozdrobniona kiełbasa wieprzowo wołowa – 600 kg 9. Mielonka drobiowa PN-A-86526:1995/Az2:2000; wędlina drobiowa, drobno rozdrobniona, bez widocznych oznak tłuszczu, wyczuwalny smak mięsa drobiowego – 800 kg 10. Mielonka wieprzowa PN-A-82007:1996/Az1:1998; wędlina z mięsa wieprzowego, średnio rozdrobniona, z niewielkimi oznakami tłuszczu, z widocznymi na przekroju drobnymi kawałkami mięsa, wyczuwalny smak mięsa i przypraw – 800 kg 11. Mortadela drobiowa PN-A-86526:1995/Az2:2000; wędlina drobiowa, drobno rozdrobniona, bez widocznych oznak tłuszczu, lekko wyczuwalny smak przypraw, wyczuwalny smak mięsa drobiowego – 800 kg 12. Mortadela wieprzowa z papryką PN-A-82007:1996/Az1:1998; średni tłusta wędlina wieprzowa, drobno rozdrobniona, bez widocznych oznak tłuszczu, na przekroju widoczne kawałki papryki, wyczuwalny smak przypraw, wyczuwalny smak mięsa – 800 kg 13. Pasztet drobiowy pieczony PN-A-86526:1995/Az2:2000; pasztet z mięsa, w bloku lub foremkach, zapieczony, średnio tłusty – 200 kg 14. Pasztetowa drobiowa PN-A-86526:1995/Az2:2000; pasztetowa z mięsa drobiowego, w folii lub osłonce jelitowej, średnio tłusta – 800 kg 15. Pasztetowa wieprzowa PN-A-82007:1996/Az1:1998; pasztetowa z mięsa wieprzowych, w folii lub osłonce jelitowej, średnio tłusta – 800 kg 16. Pieczeń drobiowa PN-A-86526:1995/Az2:2000; pieczeń z mięsa drobiowego, w foremkach lub bloku, zapieczona, średnio tłusta – 800 kg 17. Pieczeń wieprzowa PN-A-82007:1996/Az1:1998; pieczeń z mięsa wieprzowego, w foremkach lub bloku, zapieczona, średnio tłusta – 800 kg 18. Polędwica drobiowa PN-A-86526:1995/Az2:2000; wędlina drobiowa, bez widocznych oznak tłuszczu, na przekroju widoczne grube kawałki mięsa drobiowego, wyczuwalny smak mięsa drobiowego – 250 kg 19. Salceson włoski PN-A-82007:1996/Az1:1998; wyrób podrobowy, z widocznymi kawałkami mięsa – 800 kg 20. Salceson czarny ozorkowy PN-A-82007:1996/Az1:1998; wyrób podrobowy, z widocznymi kawałkami ozorów i mięsa – 800 kg 21. Serdelki drobiowe PN-A-86526:1995/Az2:2000; parówka drobiowa, mocna rozdrobniona, osłonka w folii lub jelito cienkie, bez widocznych oznak tłuszczu, lekko wyczuwalny smak przypraw, wyczuwalny smak mięsa drobiowego – 1000 kg 22. Kiełbasa typu smakowita z indyka PN-A-86526:1995/Az2:2000; wędlina drobiowa, bez widocznych oznak tłuszczu, na przekroju widoczne średnie kawałki mięsa drobiowego, wyczuwalny smak mięsa drobiowego – 400 kg 23. Szynka drobiowa PN-A-86526:1995/Az2:2000; wędlina drobiowa, bez widocznych oznak tłuszczu, na przekroju widoczne grube kawałki chudego mięsa drobiowego, wyczuwalny smak mięsa drobiowego – 400 kg 24. Szynka tyrolska PN-A-82007:1996/Az1:1998; wędlina z mięsa wieprzowego, średnio rozdrobniona, z niewielkimi oznakami tłuszczu, z widocznymi na przekroju drobnymi kawałkami mięsa z szynki wieprzowej, wyczuwalny smak mięsa i przypraw – 800 kg 25. Szynka wieprzowa gotowana PN-A-82007:1996/Az1:1998; mięso z szynki wieprzowej, chuda, bez tłuszcz, nierozdrobniona, parzona, - 300 kg 26. Kiełbasa biała parzona PN-A-82007:1996/Az1:1998; średnio rozdrobniona, osłonka jelito cienkie wieprzowe, z widocznymi na przekroju drobnymi kawałkami mięsa, wyczuwalny smak mięsa i przypraw – 1000 kg 27. Polędwica sopocka PN-A-82007; wędzonka wysokowydajna, wyprodukowana ze schabu bez tłuszczu, wędzona, parzona, nierozdrobniona, bez osłonki – 300 kg 28. Baleron PN-A-82032:2005PN-A-82032:2005; wędzonka otrzymana z karkówki wieprzowej, wędzona, parzona, nierozdrobniona, bez osłonki – 100 kg 29. Szynka tostowa drobiowa PN-A-86526:1995; wędlina drobiowa, bez widocznych oznak tłuszczu, na przekroju widoczne grube kawałki mięsa drobiowego, wyczuwalny smak mięsa drobiowego, opakowana w osłonkę foliową, charakterystyczny prostokątny lub kwadratowy kształt w przekroju – 700 kg 30. Kaszanka PN-A-82007;1996; wyrób podrobowy parzony; średnio rozdrobniony w osłonie foliowej o średnicy min 7 cm - 2000 kg 31. Kiełbasa słoikowa PN-A-82007:1996/Az1:1998; wędlina z mięsa wieprzowego grubo mielonego, z niewielkimi oznakami tłuszczu, z widocznymi na przekroju drobnymi kawałkami mięsa, na zewnętrznej części widoczna galaretka, wyczuwalny smak mięsa i przypraw – 400 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywne dostawy mięsa do Zespołu Żłobków Miejskich w Szczecinie w pierwszej połowie 2024 roku
Dodano: 2023-12-23 - Dostawy produktów zwierzęcych, mięsa i produkty mięsnych
Dodano: 2023-12-22 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Zespołu Szkół Rolniczych Centrum Kształcenia Zawodowego im. Stefana Żeromskiego w Świdwinie
Dodano: 2023-12-18 - Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych do Internatu Zespołu Szkół Elektryczno - Elektronicznych w Szczecinie
Dodano: 2023-12-10 - DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DLA SP 56 W PODZIALE NA CZĘŚCI
Dodano: 2023-12-07 - „ZAKUP I SUKCESYWNA DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA POTRZEBY ZESPOŁU SZKÓŁ IM. PAMIĘCI OFIAR TERRORYZMU 11 WRZEŚNIA 2001 ROKU W KALISZU POMORSKIM”
Dodano: 2023-11-29 - Dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej nr 48 w Szczecinie w podziale na części.
Dodano: 2023-08-22 - Sukcesywne dostawy mięsa do Zespołu Żłobków Miejskich w Szczecinie w 2023 roku
Dodano: 2023-07-04 - Dostawy produktów zwierzęcych, mięsa i produkty mięsnych
Dodano: 2023-05-13 - Specyfikacja Warunków Zamówienia (SWZ) na: Dostawy różnych artykułów spożywczych dla Centrum Kształcenia Sportowego z siedzibą przy ul. Lucjana Rydla 49 w Szczecinie - w podziale na części.
Dodano: 2023-05-10