Przetargi.pl
Dostawy warzyw, ziemniaków i jabłek na potrzeby Zakładu Karnego w Jastrzębiu-Zdroju

Zakład Karny ogłasza przetarg

  • Adres: 44-268 Jastrzębie-Zdrój, ul. C. K. Norwida 23
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 32 4759230 , fax. 32 475 92 33
  • Data zamieszczenia: 2016-02-11
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
    ul. C. K. Norwida 23 23
    44-268 Jastrzębie-Zdrój, woj. śląskie
    tel. 32 4759230, fax. 32 475 92 33
    REGON: 00031980700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy warzyw, ziemniaków i jabłek na potrzeby Zakładu Karnego w Jastrzębiu-Zdroju
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są dostawy warzyw, ziemniaków i jabłek na potrzeby Zakładu Karnego w Jastrzębiu-Zdroju. Zamawiający ustala łączną wielkość zamówienia na : Część I (warzywa korzeniowe) 1.Marchew - 8000 kg 2.Buraki czerwone - 5500 kg 3.Seler - 2000 kg 4.Pietruszka - 2000 kg 5.Cebula - 2000 kg Część II (kapusta świeża i kiszone) 1.Kapusta biała - 5500 kg 2.Kapusta czerwona - 3500 kg 3.Kapusta kiszona - 3000 kg 4.Ogórki kiszone - 2000 kg Część III (ziemniaki) 1,Ziemniaki w workach siatkowych - 50000 kg Część IV (jabłka) 1.Jabłka* - 2000 kg *dopuszczalne: Jonagold, Jonagored, Gloster, Idared, Champion, Lobo o średnicy 6-7,5cm UWAGA: 1. Ziemniaki niemyte 2. Jabłka zbliżone wagowo i rozmiarowo Warzywa dostarczane będą sukcesywnie, zgodnie z indywidualnymi zamówieniami w okresie: od 01.04.2016 do 31.07.2016 - dostawy nie rzadziej niż 1 raz na 2 tygodnie Jednorazowa dostawa wielkością zamówienia, dostosowana będzie do możliwości przechowalniczych zamawiającego, a częstotliwość dostaw jest uzależniona od terminu przydatności do spożycia dostarczonych produktów (krótszy termin przydatności to częstsze dostawy). Wszystkie objęte zamówieniem produkty dostarczane będą w opakowaniach dopuszczonych do kontaktu z żywnością. Zamawiający zobowiązuje jednocześnie Wykonawcę do tego, aby jakość dostarczanych warzyw i jabłek będących przedmiotem niniejszego zamówienia, sposób ich pakowania, a także rodzaj używanych opakowań w stosowanych normach i powszechnie obowiązujących przepisach prawa powodowały obniżenie ponoszonych przez Zamawiającego kosztów przechowywania, przygotowania i dystrybucji dostarczanych artykułów i wytwarzanych z nich potraw oraz kosztów wywozu i utylizacji powstałych odpadów
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 032211124
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający rezygnuje z możliwości żądania wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach