ZESPÓŁ SZKÓŁ GASTRONOMICZNO-HOTELARSKICH ogłasza przetarg
- Adres: 87-100 Toruń, ul. Osikowa 15
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Telefon/fax: tel.
- Data zamieszczenia: 2023-06-12
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: ZESPÓŁ SZKÓŁ GASTRONOMICZNO-HOTELARSKICH
ul. Osikowa 15
87-100 Toruń, woj. kujawsko-pomorskie
REGON: 000187240 - Adres strony internetowej zamawiającego: zsgh.edu.torun.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy różnych produktów spożywczych do Warsztatów Zespołu Szkół Gastronomiczno - Hotelarskich w Toruniu - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawa mleka i produktów mleczarskich.Wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw zostały określone w załączniku nr 1A do SWZ.Dostawa ryb mrożonych, filetów rybnych, pozostałego mięsa ryb, warzyw mrożonych oraz produktów głęboko mrożonych.Wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw zostały określone w załączniku nr 1B do SWZ.Dostawa mięsa i wędlin.Wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw zostały określone w załączniku nr 1C do SWZ.Dostawa różnych produktów spożywczych.Wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw zostały określone w załączniku nr 1D do SWZ.Dostawa pieczywa.Wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw zostały określone w załączniku nr 1E do SWZ.Dostawa jaj.Wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw zostały określone w załączniku nr 1F do SWZ.Dostawa owoców, warzyw i podobnych produktów.Wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw zostały określone w załączniku nr 1G do SWZ.Dostawa wyrobów ciastkarskich i ciasta.Wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw zostały określone w załączniku nr 1H do SWZ. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15511000-3
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-06-21
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów spożywczych
Dodano: 2024-03-14 - Sukcesywne dostawy mleka i przetworów mlecznych
Dodano: 2020-05-14 - Mleko i jego przetwory
Dodano: 2019-04-15 - Mleko i jego przetwory
Dodano: 2018-06-12 - dostawy mleka i przetworów mlecznych
Dodano: 2018-04-09 - dostawy mleka i przetworów mlecznych
Dodano: 2017-05-15 - dostawy mleka i przetworów mlecznych
Dodano: 2017-03-15