Przetargi.pl
Dostawy różnych artykułów spożywczych na I półrocze 2024 r.

Zakład Karny w Nysie ogłasza przetarg

  • Adres: 48-300 Nysa, Tadeusza Kościuszki 4A
  • Województwo: opolskie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2023-12-12
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Nysie
    Tadeusza Kościuszki 4A
    48-300 Nysa, woj. opolskie
    REGON: 000320207
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inny zamawiającyjednostkla sektora finansów publicznych

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy różnych artykułów spożywczych na I półrocze 2024 r.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część 1 Cukier biały1. Cukier biały* Gramatura jednostkowa od 1 do 25 kg zg. z PN kl./gat.I Nysa 3040 kg, Prudnik 150 kgCzęść 2 Koncentrat pomidorowy1. Koncentrat pomidorowy 30%* Gramatura jednostkowa 0,90kg - 5 kg zg. z PN kl./gat.I Nysa 1690 kg, Prudnik 420 kgCzęść 3 Warzywa przetworzone - soja1. Kostka sojowa* Skład: odtłuszczona mąka sojowa niemodyfikowana genetycznie, produkt 100% roślinny wolny od surowców pochodzenia zwierzęcego, bez konserwantów. Opakowanie papierowe (grube) wewnątrz pokryte workiem foliowym od 5-20 kg. zg. z PN kl./gat.I Nysa 780 kg, Prudnik 40 kg2. Kotlet sojowy* Skład: odtłuszczona mąka sojowa niemodyfikowana genetycznie, produkt 100% roślinny wolny od surowców pochodzenia zwierzęcego, bez konserwantów. Opakowanie papierowe (grube) wewnątrz pokryte workiem foliowym od 5-20 kg zg. z PN kl./gat.I Nysa 0 kg, Prudnik 80 kgCzęść 4 Warzywa strączkowe suszone1. Fasola suszona – JAS średni* Opakowanie: worki do 25 kg Wymagania jakościowe suchego ziarna: barwa charakterystyczna, brak zanieczyszczeń, suche, nieuszkodzone przez szkodniki i choroby, ziarno nie może być stęchłe ani spleśniałe, ziarno z roślin nie modyfikowanych genetycznie. zg. z PN kl./gat.I Nysa 1980 kg, Prudnik 240 kg2. Groch suchy łuskany – połówki* Opakowanie: worki do 25 kg Wymagania jakościowe suchego ziarna: barwa charakterystyczna, brak zanieczyszczeń, suche, nieuszkodzone przez szkodniki i choroby, ziarno nie może być stęchłe ani spleśniałe, ziarno z roślin nie modyfikowanych genetycznie. zg. z PN kl./gat.I Nysa 600 kg, Prudnik 140 kgCzęść 5 Ryby konserwowane1. Sałatka rybna*Opakowanie: puszka metalowa- konserwa w opakowaniu jednostkowym 200g, 300g, 330g. Wieczko łatwo otwierane bez użycia otwieracza. Skład: ryba, olej, warzywa, przyprawy zg. z PN kl./gat.I Nysa 610 kg, Prudnik 70 kg2. Ryba w pomidorach* Opakowanie: puszka metalowa- konserwa w opakowaniu jednostkowym 200g, 300g, 330g. Wieczko łatwo otwierane bez użycia otwieracza. Skład: ryba, koncentrat pomidorowy, warzywa, przyprawy. zg. z PN kl./gat.I Nysa 0 kg, Prudnik 50 kg3. Paprykarz szczeciński* Opakowanie: puszka metalowa- konserwa w opakowaniu jednostkowym 200g, 300g, 330g. Wieczko łatwo otwierane bez użycia otwieracza. Skład: ryba, ryż, cebula, koncentrat pomidorowy, olej, przyprawy zg. z PN kl./gat.I Nysa 610 kg, Prudnik 80 kgCzęść 6 Ryby przetworzone mrożone1. Burger rybny z warzywami* Mielone mięso ryby, (ryba min. 28%) bez ości, łusek i skóry, płatki ziemniaczane, marchew, groszek zielony, olej roślinny, sól, przyprawy. Panier winien zawierać skrobię ziemniaczaną, sól, drożdże, paprykę. Burgery pakowane luzem w karton, warstwy przełożone folią. Na opakowaniu musi znajdować się informacja o producencie, nazwa towaru i data ważności. Opakowanie jednostkowe od 2 kg do 15 kg. Zawartość glazury max. 5% zg. z PN kl./gat I Nysa 960 kg, Prudnik 80 kg2. Filet mrożony z mintaja* Filet z mintaja, bez ości, łusek i skóry. Ryba pakowana luzem w karton, warstwy przełożone folią. Na opakowaniu musi znajdować się informacja o producencie, nazwa towaru i data ważności. Zawartość glazury max. 10%. Opakowanie jednostkowe od 5 kg do 10kg zg. z PN kl./gat I Nysa 220 kg, Prudnik 20 kgCzęść 7 Jaja świeże -kurze1. Jaja kurze* Jaja kurze konsumpcyjne, świeże* klasa A, grupa wagowa M (waga 53 – 63 gram/ szt.) Opakowanie: wytłoczki papierowe lub plastikowe zawierające od 10 do 30 jaj. Opakowania zbiorcze 360 szt. jednorazowe zg. z PN kl./gat I Nysa 18000 szt. Prudnik 3000 szt.Część 8 Margaryna1. Margaryna do smarowania pieczywa / masło roślinne o zawartości tłuszczu roślinnego od 60% do 80% oraz witamin A, D, E, kostka 250g w papierze pergaminowym lub folii aluminiowej, zg. z PN kl./gat I Nysa 5480 kg, Prudnik 400 kgCzęść 9 Olej roślinny1. Olej roślinny spożywczy do smażenia i sałatek – gramatura jednostkowa 0,9, 1, 3, 5l zg. z PN kl./gat I : Nysa 3720 l, Prudnik 300 lCzęść 10 Mąka - kasze1. Kasza jęczmienna średnia - gramatura jednostkowa od 1 do 25 kg zg. z PN kl./gat I Nysa 3000 kg, Prudnik 600 kg2. Kasza gryczana - gramatura jednostkowa od 0.2 do 1 kg zg. z PN kl./gat I Nysa 0 kg, Prudnik 100 kg3. Kasza manna- gramatura jednostkowa od 1 do 25 kg zg. z PN kl./gat I Nysa 80 kg, Prudnik 10 kg4. Mąka pszenna typ 500– gramatura jednostkowa od 1 do 25 kg zg. z PN kl./gat I Nysa 3920 kg, Prudnik 300 kg5. Mąka ziemniaczana -– gramatura jednostkowa od 1 do 25 kg, zg. z PN kl./gat I Nysa 140 kg, Prudnik 10 kg6. Płatki kukurydziane - gramatura jednostkowa od 0,1 do 10kg zg. z PN kl./gat I Nysa 65 kg, Prudnik 0 kg7. Płatki owsiane – gramatura jednostkowa od 1do 25 kg zg. z PN kl./gat I Nysa 65 kg, Prudnik 0 kg8. Ryż biały długoziarnisty - gramatura jednostkowa od 1do 50 kg zg. z PN kl./gat I Nysa 6000 kg, Prudnik 650 kg9. Wafle ryżowe bezglutenowe niesłodzone bez konserwantów – gramatura jednostkowa od 0,09 do 0,15 kg zg. z PN kl./gat I Nysa 15 kg, Prudnik 10 kgCzęść 11 Makarony1. Makaron bez jajeczny nitki - gramatura jednostkowa min. od 5 do15 kg, zg. z PN kl./gat I Nysa 740 kg, Prudnik 400 kg2. Makaron bez jajeczny świder – mały - gramatura jednostkowa od 5 do 15 kg, zg. z PN kl./gat I Nysa 5400 kg, Prudnik 1250 kgCzęść 12 Zupy1. Rosół drobiowy – koncentrat, baza, wydajność min. 40 l z 1 kg -gramatura jednostkowa od 1do 2 kg W proszku, o zawartości soli nie większej niż 45g w 100g suchego produktu, zg. z PN kl./gat I Nysa 370 kg, Prudnik 60 kg2. Zupa brokułowa - koncentrat, baza, wydajność min. 10 l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg, zg. z PN kl./gat I Nysa 110 kg, Prudnik 20 kg3. Zupa kalafiorowa - koncentrat, baza, wydajność min. 10 l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg, zg. z PN kl./gat I Nysa 80 kg , Prudnik 30 kg4. Zupa pieczarkowa - koncentrat, baza, wydajność min. 10 l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I Nysa 90 kg, Prudnik 0 kg5. Zupa szparagowa - koncentrat, baza, wydajność min. 10 l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I Nysa 65 kg, Prudnik 20 kg6. Zupa cebulowa - koncentrat, baza, wydajność min. 10 l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kgzg. z PN kl./gat I Nysa 110 kg, Prudnik 20 kg7. Żurek w proszku – koncentrat, baza. Półprodukt do sporządzania żurku wydajność min. 16,5 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, zg. z PN kl./gat I Nysa 40 kg, Prudnik 35 kg8. Sos boloński - koncentrat, baza, wydajność min. 10 l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg, , zg. z PN kl./gat I Nysa 65 kg, Prudnik 60 kg9. Sos myśliwski - koncentrat, baza, wydajność min. 10 l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg, , zg. z PN kl./gat I Nysa 75 kg, Prudnik 5 kg10. Sos grzybowy – koncentrat, baza wydajność min.10 l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg, zg. z PN kl./gat I Nysa 0 kg, Prudnik 30 kgCzęść 13 Warzywa przetworzone1. Chrzan tarty- gramatura jednostkowa od 0,25 do 0,9 kg zg. z PN kl./gat I Nysa 40 kg, Prudnik 5 kg2. Fasolka szparagowa konserwowa- gramatura jednostkowa od 0,35 do 4 kg zg. z PN kl./gat I Nysa 300 kg, Prudnik 5 kg3. Groszek konserwowy - gramatura jednostkowa od 0,35 do 4 kg zg. z PN kl./gat I Nysa 510 kg, Prudnik 5 kg4. Kukurydza konserwowa- gramatura jednostkowa od 0,35 do 4 kg zg. z PN kl./gat I Nysa 360 kg, Prudnik 5 kg5. Pasztet sojowy różne smaki - gramatura jednostkowa od 0,09 do 0.113 kg zg. z PN kl./gat I Nysa 10 kg, Prudnik 10 kg6. Leczo - min 5 składnikowe w tym pieczarki - gramatura jednostkowa od 0,9 do 4 kg zg. z PN kl./gat I Nysa 400 kg, Prudnik 170 kgCzęść 14 Przyprawy1. Czosnek granulowany - gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I Nysa 7 kg, Prudnik 10 kg2. Liść laurowy - gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I Nysa 3 kg, Prudnik 5 kg3. Koper suszony mielony- gramatura jednostkowa od 5 do 15 kg zg. z PN kl./gat I Nysa 16 kg,4. Majeranek - gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I Nysa 8 kg, Prudnik 5 kg5. Ocet spirytusowy 10% - gramatura jednostkowa od 0,5 l do 1 l zg. z PN kl./gat I Nysa 65 l, Prudnik 0 l6. Papryka czerwona słodka / przyprawa mielona/- gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I Nysa 20 kg, Prudnik 20 kg7. Pieprz czarny prawdziwy, mielony- gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I Nysa 60 kg, Prudnik 30 kg8. Przyprawa do drobiu– gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I Nysa 8 kg, Prudnik 0 kg9. Przyprawa do mięsa mielonego - gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I Nysa 8 kg, Prudnik 3 kg10. Przyprawa w płynie do zup– gramatura jednostkowa 1 kg zg. z PN kl./gat I Nysa 600 kg, Prudnik 300 kg11. Przyprawa warzywna do zup i potraw - w proszku /sypka/ - gramatura jednostkowa od 0,5 do 5 kg zg. z PN kl./gat I Nysa 440 kg, Prudnik 70 kg12. Sól spożywcza jodowana warzona – gramatura jednostkowa 1 kg zg. z PN kl./gat I Nysa 340 kg, Prudnik 120 kg13. Ziele angielskie- gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I Nysa 3 kg, Prudnik 6 kgCzęść 15 Różne artykuły spożywcze1. Dżem wieloowocowy/różne smaki/ - gramatura jednostkowa od 0,3 do 15zg. z PN kl./gat I Nysa 2100 kg, Prudnik 450 kg2. Marmolada wieloowocowa - gramatura jednostkowa od 0,3 do 15 kg zg. z PN kl./gat I Nysa 21000 kg, Prudnik 660 kgCzęść 16 Napoje1. Herbata czarna w saszetkach – gramatura jednostkowa od 0,1 do 15 kg. Opakowania papierowe/folia/ zg. z PN kl./gat I Nysa 210 kg Prudnik 30 kg2. Kawa zbożowa rozpuszczalna konfekcjonowana – gramatura jednostkowa od 0,50 do 15 kg. Opakowania papierowe/folia/ zg. z PN kl./gat I Nysa 330 kg Prudnik 5 kg3. Woda mineralna- gramatura jednostkowa: 1,5l zg. z PN kl./gat I Nysa 360 l, Prudnik 200 l
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15831200-4
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach