Zakład Karny Nr 1 ogłasza przetarg
- Adres: 86300 Grudziądz, ul. Wybickiego
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Telefon/fax: tel. 56 64 40 400 , fax. 56 64 40 499
- Data zamieszczenia: 2018-12-28
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny Nr 1
ul. Wybickiego 42665
86300 Grudziądz, woj. kujawsko-pomorskie
tel. 56 64 40 400, fax. 56 64 40 499
REGON: 31964100000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl/oisw w bydgoszczy/zakład karny nr 1 w grudziądzu
- I.2. Rodzaj zamawiającego: zakład karny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy produktów mleczarskich dla Zakładu Karnego Nr 1 w Grudziądzu - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Lp.Nazwa artykułu Norma Ilość 1.Ser topiony kostka 100 g: - minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy - 60 dni PN-66/A-86233 3 000 kg 2.Krążki serowe (ser w trójkątach): - opakowanie 140g - minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy - 60 dni PN-66/A-86233 600 kg 3.Jogurt owocowy: - kubek max.120g, - minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy - 20 dni PN-A-86061 900 kg 4.Jogurt naturalny: - kubek max.150g, - minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy - 20 dni PN-A-86061 1 200 kg 5.Mleko w proszku pełne: - opakowanie - max. 25 kg - minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy - 60 dni PN-A-86024 200 kg 6.Mleko w proszku odtłuszczone: - opakowanie - max. 25 kg - minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy - 60 dni PN-A-86024 4 500 kg 7.Produkt mleczny dla dzieci do 1-go roku życia (np. petit-danon lub podobny): - minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy - 20 dni PN-A-86041 30 kg 8.Ser żółty: - baton prostokątny, - w konsystencji twardy, nie kruszący się, - minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy - 30 dni PN-68/A-86230 900 kg 9.Serek homogenizowany: - smak - owocowy, śmietankowy lub waniliowy, - kubek max.150g, - minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy - 20 dni PN-91/A-86300 4 000 kg 10.Serek homogenizowany: - smak – naturalny, - kubek max.150g, - minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy - 20 dni PN-91/A-86300 900 kg 11.Twarogowy serek kanapkowy: - kubek max.125 g, - minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy - 20 dni PN-91/A-86300 1 600 kg 12.Śmietana 18%: - opakowanie - max. 1 l, - minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy - 10 dni PN-A-86050 3 100 l 13.Twaróg półtłusty: - kostka 100 g lub 200 g, - minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy - 20 dni PN-91/A-86300 11 000 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15540000-5
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie stawia szczegółowego warunku w tym zakresie
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Dokumenty składane na wezwanie Zamawiającego. Zamawiający przed udzieleniem zamówienia wezwie Wykonawcę, którego oferta została najwyżej oceniona, do złożenia w wyznaczonym, nie krótszym niż 5 dni terminie dokumentu: 1) aktualnego na dzień złożenia odpisu z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy pzp, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. 2) dokumentów dotyczących podmiotu trzeciego, w celu wykazania braku istnienia wobec nich podstaw wykluczenia oraz spełnienia, w zakresie, w jakim Wykonawca powołuje się na jego zasoby, warunków udziału w postępowaniu – jeżeli Wykonawca polega na zasobach podmiotu trzeciego.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną