Szkoła Policji w Słupsku ogłasza przetarg
- Adres: 76-200 Słupsk, ul. Kilińskiego
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 598 417 558 , fax. 598 417 559
- Data zamieszczenia: 2018-10-22
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szkoła Policji w Słupsku
ul. Kilińskiego 42
76-200 Słupsk, woj. pomorskie
tel. 598 417 558, fax. 598 417 559
REGON: 77070295800000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.slupsk.szkolapolicji.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Szkoła Policji w Słupsku
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy produktów mleczarskich. - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Produkty mleczarskie masło ekstra, twaróg półtłusty, sery żółte, sery topione, serki twarogowe, jogurty owocowe, mleko smakowe, desery mleczne, ser sałatkowo - kanapkowy, mleko spożywcze pasteryzowane, śmietany, deser ryżowy, deser kaszka manna z dodatkiem, kefir, jogurt naturalny w ilości 27 200 kg, 10 900 l, 5 000 szt. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15530000-2
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca spełni warunek jeżeli wykaże, że zgodnie z art. 61 i 62 ust. 1 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U. z 2018 r. poz. 1541, 1669) posiada wpis do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Powiatowej Inspekcji Sanitarnej oraz stosownie do art. 59 i 73 ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia wdraża lub posiada wdrożony system HACCP z zastrzeżeniem art. 63 ust. 2 ww. ustawy.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną