Przetargi.pl
Dostawy pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich, mąki pszennej, makaronów.

"UZDROWISKO RABKA" SPÓŁKA AKCYJNA ogłasza przetarg

  • Adres: 34-700 Rabka-Zdrój, ul. Orkana 49
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2023-12-05
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: "UZDROWISKO RABKA" SPÓŁKA AKCYJNA
    ul. Orkana 49
    34-700 Rabka-Zdrój, woj. małopolskie
    REGON: 491971074
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.uzdrowisko-rabka.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Spółka Akcyjna z udziałem Skarbu Państwa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich, mąki pszennej, makaronów.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Chleb baltonowski 0,65 kg:18000 szt,Chleb skandynawski 0,5 kg: 5830 szt, Chleb żytni 1 kg: 280 szt,Bułka delikatesowa 0,05 kg: 15500szt, Bułka graham: 100 szt, Bułka zwykła 0,1 kg:820 szt, Chleb razowy wieloziarnisty 0,5 kg: 14000 szt, Bułka tarta : 1100 kg, Drożdże : 60 kg,Babka piaskowa:190 kg , Piernik przekładany: 110 kg , Bagietki 0,35 - 0,40 kg: 140 szt Pączki z nadzieniem/drożdzówki: 880 szt,Maka pszenna "500": 4000 kg.szczegóły zamówienia w zał.nr 3.1. do SWZZad.2- Makarony 2 i 5– jajeczne - CPV 15.85.11.00-9 Makaron 2-jajeczny : 20 kg., makaron 5-jajeczny : 2900 kg.szczegóły zamówienia w zał.nr 3.2.do SWZ
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15810000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: dotyczy zdolności technicznej lub zawodowej;Warunek będzie spełniony jeżeli prowadzona działalność, sprzedawane towary, oraz warunki dostaw, będą spełniać wymogi Polskich Norm , zasad GMP/GHP ( Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna ), systemu HACCP, i posiadać dopuszczenie do stosowania w obrocie na terenie kraju, oraz spełniać wymogi określone w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. z 2018 poz. 1541).
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-12-13

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach