Przetargi.pl
Dostawy mrożonek i produktów rybnych oraz różnych artykułów spożywczych

Zakład Karny Czerwony Bór 2 ogłasza przetarg

  • Adres: 18400 Łomża, Czerwony Bór
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 086 215 35 83 , fax. 086 215 35 83 wew. 510
  • Data zamieszczenia: 2017-10-24
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny Czerwony Bór 2
    Czerwony Bór 2
    18400 Łomża, woj. podlaskie
    tel. 086 215 35 83, fax. 086 215 35 83 wew. 510
    REGON: 45109521500000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zakład Karny - jednostka nie posiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy mrożonek i produktów rybnych oraz różnych artykułów spożywczych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część 1: Lp Opis przedmiotu zamówienia - nabiał j.m Ilość szacunkowa 1 2 3 4 1 Kotlet, burger rybny- kolor farszu biały, bez ości i części niejadalnych, produkt mrożony, zapach swoisty, PN-A-86760:1996 , CPV 15229000-9 termin przydatności minimalny 60 dni kg 7 000 2 Paprykarz rybny - konserwa rybna sterylizowana , opakowanie puszka stalowa łatwo otwierana , opakowanie 330 g/ 1 sztuka, PN-91/A-86763, CPV 15240000-2 termin przydatności minimalny 60 dni kg 2 500 3 Sałatka makrelowa z warzywami – opakowanie 330g/ 1 sztuka, konserwa rybna sterylizowana, opakowanie-puszka stalowa łatwo otwierana, PN-91/A-86763, CPV 15240000-2 termin przydatności minimalny 60 dni kg 2 500 4 Filet śledziowy solony – opakowanie do 5 kg, filet biały, mięsisty, płaty o szerokości 3-4 cm, zapach swoisty, bez oznak jełczenia i procesu psucia się, pakowany w wiaderka plastikowe, PN-A-86759:1994, CPV 15230000-9 termin przydatności minimalny 60 dni kg 5 000 5 Kalafior mrożony- różyczki kaliber 35-50 cm, nieoblodzone, niezlepione, nie uszkodzone mechanicznie,zgodnie z Polską Normą PN-A-78602;1996, opakowanie do 5 kg, CPV 15331170-9 termin przydatności minimalny 60 dni kg 1 200 6 Mieszanka warzywna – 5 gatunków warzyw, krojona w kostkę, zgodnie z Polską Normą PN- A-78608:1997, mrożona do 5kg opakowanie CPV 15331170-9 termin przydatności minimalny 60 dni kg 600 7 Filet rybny z mintaja - pakowanie do 5 kg, filet bez glazury lodowej- waga netto, filet biały bez ości i części niejadalnych, o szerokości min. 5-6 cm, zapach swoisty, mrożony, PN-A-86759:1994, CPV 15230000-9 termin przydatności minimalny 60 dni kg 500 8 Filet rybny z morszczuka - pakowanie do 5 kg, filet bez glazury lodowej, waga netto, filet biały bez ości i części niejadalnych, o szerokości min. 5-6 cm, zapach swoisty, mrożony, PN-A-86759:1994, CPV 15230000-9 termin przydatności minimalny 60 dni kg 500 9 Leczo warzywne – mrożonka, kilka gatunków warzyw, pokrojone w kostkę, opakowanie do 5kg, PN-A-78608:1997, CPV 15331170-9 termin przydatności minimalny 60 dni kg 300 Część 2 Lp Opis przedmiotu zamówienia – przetwory owoców j.m Ilość szacunkowa 1 2 3 4 1 Sól warzona spożywcza jodowana – opakowanie do 10 kg,PN-98/C-84081-2, CPV 15872400-5 termin przydatności minimalny 60 dni kg 860 2 Herbata czarna, pakowana w torebkach do zaparzenia (tzw. ekspresowa), wyraźnie wyczuwalny smak herbaty, bez obcych zapachów , PN - ISO 3720:1997, CPV 15863000-5 termin przydatności minimalny 60 dni kg 1 500 3 Ketchup łagodny – opakowanie do 5 kg, PN PN-A-86951:2006CPV 15871230-5 termin przydatności minimalny 60 dni kg 650 4 Przyprawa do zup w płynie – substancja wzmacniająca smak i zapach, opakowanie do 6 kg, PN PN-A-94052:1996, CPV 15871270-7 termin przydatności minimalny 60 dni kg 650 5 Przyprawa warzywna w proszku – smak i zapach przyprawowo- warzywny, bez zanieczyszczeń , opakowanie 1 kg, PN-A-86967:1998 , CPV 15872270-7 termin przydatności minimalny 60 dni kg 250 6 Koper nać suszona – wysuszone liście rośliny, zapach przyjemny, aromatyczny, delikatny, bez zanieczyszczeń, opakowanie 1 kg, PN-07/A-77603, CPV 15893000-4 termin przydatności minimalny 60 dni kg 25 7 Pietruszka nać suszona- wysuszone liście rośliny, zapach przyjemny, aromatyczny, delikatny, bez zanieczyszczeń, opakowanie 1 kg, CPV 15893000-4 termin przydatności minimalny 60 dni kg 25 8 Czosnek mielony- zapach intensywny, w postacie proszku, konsystencja sypka, barwa biała lub lekko kremowa, bez zanieczyszczeń, opakowanie 1 kg, PN-V-74010:1999, CPV 15870000-7 termin przydatności minimalny 60 dni kg 20 9 Liść laurowy- wysuszone liście rośliny, zapach intensywny, bez zanieczyszczeń, opakowanie 1 kg, wyznacznik jakościowy – 67-3132-10 , CPV 15872200-3 termin przydatności minimalny 60 dni kg 15 10 Majeranek otarty- zapach intensywny, bez zanieczyszczeń, opakowanie 1 kg, PN-97/A-86958, CPV 15800000-6 termin przydatności minimalny 60 dni kg 15 11 Papryka mielona słodka – kolor czerwony, konsystencja sypka zapach swoisty dla papryki, intensywny, opakowanie 1 kg, PN-97/A-86955, CPV 15872200-3 termin przydatności minimalny 60 dni kg 15 12 Pieprz czarny naturalny mielony - wyrazisty, wyprodukowany z całych ziaren bez szypułek, twardych, jednorodnych o ostrym i aromatycznym zapachu i czarno-brązowej barwie, konsystencja sypka, bez zanieczyszczeń, opakowanie 1 kg, PN- 97/A-86965, CPV 15872100-2 termin przydatności minimalny 60 dni kg 40 13 Pieprz ziołowy- wyrazisty, wyprodukowany z całych ziaren bez szypułek, twardych, jednorodnych o ostrym i aromatycznym zapachu, konsystencja sypka, opakowanie 1 kg, PN-97/A-86952, CPV 15872100-2 termin przydatności minimalny 60 dni kg 15 14 Ziele angielskie- silny zapach, gorzki, korzenny smak, bez zanieczyszczeń, opakowanie 1 kg, wyznacznik jakościowy BN-64-8132-14, CPV 15870000-7 termin przydatności minimalny 60 dni kg 15 15 Kwasek cytrynowy- konsystencja sypka, bez zanieczyszczeń, opakowanie 1 kg, PN-81/A-79734, CPV 15870000-7 termin przydatności minimalny 60 dni kg 40 16 Ocet 10% - opakowanie 1litr, PN-EN-02-13188, CPV 15871100-5 termin przydatności minimalny 60 dni l 80 17 Majonez – barwa kremowa, produkt dający się łatwo posmarować, smak typowy z kwaśnym posmakiem ze względu na zawartość octu, PN-A-86950:1995, hermetycznie pakowany, opakowanie od 1kg do 5 kg, CPV 15871273 termin przydatności minimalny 60 dni kg 500 18 Musztarda- opakowanie od 1kg do 5kg, PN-A-86964:2002/Az1:2004, CPV 15871250-1 termin przydatności minimalny 60 dni kg 610 19 Chrzan tarty- produkt otrzymany ze świeżych pozbawionych skórki tartych korzeni chrzanu, kwasku cytrynowego z dodatkiem soli i cukru, struktura – przetarta masa z zawartością drobnych fragmentów korzeni chrzanu, zapach charakterystyczny dla chrzanu, lekko piekący, kwaśnosłodki ,barwa biała lub lekko kremowa, opakowanie od 1 kg do 5 kg, PN-97/A-77806 lub równoważna, CPV 15331400-1 termin przydatności minimalny 60 dni kg 400 20 Szczaw konserwowy – produkt spożywczy otrzymany z mielonych świeżych liści szczawiu z dodatkiem soli, poddany procesowi pasteryzacji, opakowanie od 0,9l do 1 litra, PN-A-77807:1997/Az1:2004 lub równoważna, CPV 15332170-6 termin przydatności minimalny 60 dni kg 700 21 Włoszczyzna suszona- pokrojone w kostkę i wysuszone części jadalne warzyw, zapach intensywny, opakowanie od 1 kg do 5 kg, PN-72/A-77603, CPV 15331110-1 termin przydatności minimalny 60 dni kg 1 100 22 Koncentrat pomidorowy 30%- podwójnie zagęszczony, konsystencja stała w formie pasty, kolor czerwony, zgodnie z Polską Normą PN-75/a-77601,opakowanie od 1 litra do 5 litrów, CPV 15331427-6 termin przydatności minimalny 60 dni kg 2 600 23 Zupa żurek – bez zanieczyszczeń biologicznych, konsystencja w postaci proszku, opakowanie od 1 kg do 5 kg, PN-96/A-94050, CPV 15891400-4 termin przydatności minimalny 60 dni kg 300 24 Cukier kryształ - kolor biały, konsystencja sypka, bez zanieczyszczeń, opakowanie od 1 kg do 10 kg, PN-96/A-74850, CPV 15831000-2 termin przydatności minimalny 60 dni kg 15000 25 Woda mineralna niegazowana – opakowanie od 0,5 litra do 1,5 litra, PN-Z-1101-3:2000, CPV15981000-7 termin przydatności minimalny 60 dni l 3 000 26 Przecier ogórkowy – produkt otrzymany z tartych kiszonych ogórków, poddany procesowi pasteryzacji, opakowanie od 0,9 litra do 1 litr, PN-A-77701:1997, CPV 15331000-7 termin przydatności minimalny 60 dni kg 700 27 Sałatka obiadowa waga bez zalewy (netto), PN- A-77807:1997, (opakowanie max. 30kg), CPV 15331000-7 termin przydatności minimalny 60 dni kg 4 000 28 Ogórek konserwowy waga bez zalewy (netto) , PN-A-77801:1997, (opakowanie max. 30kg), CPV 15331500-2 termin przydatności minimalny 60 dni kg 4 000 29 Bulion drobiowy bez zanieczyszczeń biologicznych, konsystencja w postaci proszku, opakowanie od 1 kg do 5 kg, PN-A-94052:1996, CPV 15891400-4 termin przydatności minimalny 60 dni kg 350 30 Bulion warzywny- bez zanieczyszczeń biologicznych, konsystencja w postaci proszku, opakowanie od 1 kg do 5 kg, PN-A-94052:1996 , CPV 15891400-4 termin przydatności minimalny 60 dni kg 350 31 Zupa barszcz biały- bez zanieczyszczeń biologicznych, konsystencja w postaci proszku, opakowanie od 1 kg do 5 kg, PN-96/A-94050, CPV 15891400-4 termin przydatności minimalny 60 dni kg 300 32 Wafle ryżowe naturalne – bez dodatków, PN- 98/A-94018, opakowanie 100g, CPV 15820000-2 termin przydatności minimalny 60 dni kg 40 33 Syrop owocowy zagęszczony w proporcjach 1:8, o różnych smakach, pasteryzowany, zgodnie z PN-A-75955:1998, w opakowaniach max 5 litrów, CPV 15321800-2 termin przydatności minimalny 60 dni l 9 000 34 Sos boloński - bez zanieczyszczeń biologicznych, konsystencja w postaci proszku, opakowanie od 1 kg do 5 kg, PN—06/V-86951; CPV 15871260-4 termin przydatności minimalny 60 dni kg 100 35 Kawa zbożowa – forma - w torebkach do zaparzania (tzw. ekspresowa) , bez cukru i mleka, zgodnie z Polską Normą PN-06/V-74029, CPV 15860000-4 termin przydatności minimalny 60 dni kg 300
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15872400-5
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie stawia warunku w tym zakresie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną