Przetargi.pl
Dostawy mięsa,wędlin oraz drobiu do przedszkoli publicznych, żłobka, szkół podstawowych z terenu Gminy Świecie

Ośrodek Oświaty i Wychowania ogłasza przetarg

  • Adres: 86100 Świecie, ul. Wojska Polskiego
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 0-52 3311525 , fax. 0-52 3330330
  • Data zamieszczenia: 2018-07-11
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Oświaty i Wychowania
    ul. Wojska Polskiego 124
    86100 Świecie, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 0-52 3311525, fax. 0-52 3330330
    REGON: 9152579500000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.ooiw.swiecie.net

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy mięsa,wędlin oraz drobiu do przedszkoli publicznych, żłobka, szkół podstawowych z terenu Gminy Świecie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    4.1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy świeżego mięsa, wędlin oraz świeżego drobiu do przedszkoli publicznych, żłobka, szkół podstawowych z terenu gminy Świecie (20 placówek) w ilościach i asortymencie określonych w formularzu cenowym, stanowiącym Załącznik nr 1 do niniejszej SIWZ, z podziałem na następujące zadania: Zadanie nr 1: Mięso Zadanie nr 2: Wędliny Zadanie nr 3: Drób
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający uzna warunek za spełniony, jeżeli Wykonawca wykaże, że należycie wykonał,a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również należycie wykonuje, w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy –w tym okresie, zamówienia polegające na sukcesywnych dostawach do zakładów żywienia zbiorowego zamkniętego (o których mowa w art. 3 ust. 3 pkt. 56 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 roku o bezpieczeństwie żywności i żywienia - t.j. Dz.U. z 2015 r. poz. 594) artykułów odpowiadających swoim rodzajem przedmiotowi zamówienia, tj.: - w Zadaniu nr 1 - co najmniej 2 zamówienia polegające na realizacji dostaw mięsa (świeżego) - trwające minimum 5 miesięcy w ramach oddzielnej umowy każde; - w Zadaniu nr 2 - co najmniej 2 zamówienia polegające na realizacji dostaw wędlin - trwające minimum 5 miesięcy w ramach oddzielnej umowy każde; - w Zadaniu nr 3 - co najmniej 2 zamówienia polegające na realizacji dostaw drobiu (świeżego) - trwające minimum 5 miesięcy w ramach oddzielnej umowy każde. W celu potwierdzenia spełniania niniejszego warunku Wykonawca zobowiązany jest załączyć do oferty oświadczenia i dokumenty wyszczególnione w pkt. 7.1. lit. a) i b) SIWZ. Ocena spełniania warunków udziału w postępowaniu, zostanie dokonana zgodnie z kryterium „spełnia/nie spełnia”, na podstawie analizy dokumentów i oświadczeń dołączonych przez Wykonawcę do oferty.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Zaświadczenie (opinia) właściwego inspektora Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub lekarza weterynarii o wprowadzeniu systemu HACCP lub o jego wdrażaniu.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach