Przetargi.pl
Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego oraz przetworów i konserw mięsnych

Zakład Karny w Dublinach ogłasza przetarg

  • Adres: 11430 Korsze, Dubliny
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 89 7543831 , fax. 89 7543612
  • Data zamieszczenia: 2017-11-23
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Dublinach
    Dubliny 16
    11430 Korsze, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 89 7543831, fax. 89 7543612
    REGON: 28035160400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego oraz przetworów i konserw mięsnych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    część 1 wędliny wieprzowe: 1 Kiełbasa zwyczajna 1344,35 kg.,2. Mortadela 3483,35 kg., 3. Mielonka kanapkowa 1757,66 kg., 4.Parówki cienkie paluszki 3199,53 kg., 5. Kaszanka baton 1022,35 kg., 6. Pasztetowa 1593,44 kg., 7. Salceson włoski 1964,78 kg., 8. Kiełbasa biała parzona 1101,01 kg., 9. Przysmak szynkowy 1422,78 kg., 10. Luncheon wieprzowy 1036,27 kg. część 2 wędliny drobiowe: 1. Pieczeń drobiowa 677,70 kg., 2. Szynka drobiowa mielona 200,68 kg., 3. Mielonka drobiowa 135,47 kg., 4. Rolada drobiowa 246,79 kg., 5. Serdelki drobiowe 775,79 kg., 6. Polędwica drobiowa 429,30 kg., 7. Kiełbasa drobiowa 331,32 kg., 8. Szynkówka drobiowa 255,30 kg., 9. Szynka drobiowa 459,54 kg. część 3 mięso wieprzowe i wołowe: 1. Mięso wołowe II klasy 232,07 kg., 2. Słonina bez skóry 122,36 kg., 3. Schab wieprzowy bez kości 66,82 kg., 4. Mięso wieprzowe mielone garmażeryjne 2 528,62 kg; część 4 mięso drobiowe: 1. Filet z piersi kurczaka 290,61 kg., 2. Mięso z udźca kurczaka bez kości 3 350,53 kg., 3. Podudzie z kurczaka- pałka 115,99 kg; część 5 konserwy mięsne i pasztety: 1. Konserwa turystyczna 300 g. - 517,20 kg., 2. Pasztet mazowiecki 300 g. - 211,20 kg., 3. Pasztet z indyka 300 g. - 552,60 kg., 4. Pasztet drobiowy 130 g - 914,94 kg.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Określenie warunków: Ocena spełniania tego warunku na podstawie złożonego oświadczenia – załącznik nr 4 do siwz
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Sporządzony przez wykonawcę, według wzoru stanowiący załącznik nr 1 do SIWZ - Formularz ofertowy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach