Samodzielny Publiczny Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej w Lipsku ogłasza przetarg
- Adres: 27-300 Lipsko, ul. Śniadeckiego 2
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 048 3783500 , fax. 048 3783663
- Data zamieszczenia: 2015-02-03
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej w Lipsku
ul. Śniadeckiego 2 2
27-300 Lipsko, woj. mazowieckie
tel. 048 3783500, fax. 048 3783663
REGON: 67099777300000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.spzzoz-lipsko.mazowsze.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
DOSTAWY MIĘSA I WĘDLIN - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów żywnościowych w postaci mięsa i wędlin. Oferowane towary muszą być świeże, dobrej jakości, posiadać wymagane prawem atesty dopuszczające żywność do spożycia i muszą posiadać przy dostawie metkę z widoczną datą produkcji, składem produktu i terminem przydatności do spożycia - szczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz zakres dostaw określono w formularzu asortymentowo-cenowym (załącznik numer 2 do SIWZ). Jeżeli w opisie przedmiotu zamówienia znajdują się jakiekolwiek znaki towarowe, patent czy pochodzenie - należy przyjąć, że Zamawiający podał taki opis ze wskazaniem na typ i dopuszcza składanie ofert równoważnych o parametrach techniczno /eksploatacyjno /użytkowych nie gorszych niż te, podane w opisie przedmiotu zamówienia. Boczek surowy kg 30 Filet z kurczaka kg 1200 Filet z indyka kg 150 Karkówka wieprzowa bez kości kg 120 Kości wieprzowe rurki kg 1300 Kości wieprzowe schabowe wędzone kg 200 Łopatka wieprzowa bez kosci kg 1200 Mięso gulaszowe wieprzowe (extra) kg 50 Udka z kurczaka świeże kg 1800 Schab bez kości kg 200 Słonina kg 200 Smalec kg 200 Szynka wieprzowa bez kości kg 1800 Udziec z indyka kg 350 Wątróbka wieprzowa kg 600 Wołowina bez kości z łopatki kg 150 Żeberka wieprzowe - pasy z warstwą mięsa 1.5 do 2.5 cm kg 150 Baleron wędzony, parzony, bezosłonkowy kg 50 Baton szynkowy drobiowy o zawartości mięsa min. 65% oraz tłuszczu poniżej 10 % kg 200 Boczek wędzony gotowany kg 100 Kaszanka gryczana w długim jelicie lub osłonce kg 500 Kiełbasa krakowska parzona o zawartości mięsa min. 75% kg 1000 Kiełbasa podwawelska o zawartości mięsa min. 75% kg 300 Kiełbasa rzeszowska o zawartości mięsa min. 75% kg 300 Kiełbasa toruńska o zawartości mięsa min. 75% kg 250 Kielbasa szynkowa o zawartości mięsa min. 75% kg 800 Kiełbasa zwyczajna o zawartości mięsa min. 65% kg 400 Kiełbasa żywiecka o zawartości mięsa min. 75% kg 500 mielonka wieprzowa prasowana o zawartości mięsa min. 60% kg 400 Mortadela wędzona parzona o zawartości mięsa min. 55% kg 400 Pasztetowa wieprzowa w jelicie naturalnym kg 300 Pasztet mięsny pieczony pieczony o zawartości mięsa min. 65% kg 300 Parówki wieprzowe o zawartości mięsa min. 50%, waga jednostkowa 70-80 g kg 500 Pieczeń rzymska wieprzowo-wołowa o zawartości mięsa min. 65% kg 300 Pierś wędzona z indyka, nie mielona o zawartości mięsa min. 85% kg 100 Polędwica sopocka bezosłonkowa o zawartości mięsa min. 75%, o zawartosci tłuszczu poniżej 10 % kg 150 Salceson włoski w folii kg 200 Schab pieczony b/k o zawartości mięsa min. 85%, bez azotanów i azotynów, bezoslonkowy kg 50 Szynka wieprzowa gotowana w osłonce sztucznej o zawartości mięsa min. 75%, oraz zawartosci tłuszczu poniżej 20 % kg 200 Szynka wieprzowa wędzona bez osłonki o zawartości mięsa min. 75% kg 200 Łopatka pieczona o zawartości mięsa min. 85%, bez azotanów i azotynów kg 30 Kiełbasa biała parzona o zawartości mięsa min. 75% kg 30 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.spzzoz-lipsko.mazowsze.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy mięsa i wędlin, konserw mięsnych, konserw rybnych, ryb mrożonych do Oddziału Zewnętrznego w Popowie. Oznaczenie sprawy Dkw220/2/2016.
Dodano: 2016-03-09 - ZAKUP I DOSTAWY WĘDLIN
Dodano: 2016-02-25 - ZAKUP I DOSTAWY WĘDLIN
Dodano: 2016-01-15 - dostawa mięsa oraz wędlin do kuchni SP ZOZ Siedlce
Dodano: 2015-12-28 - dostawa mięsa oraz wędlin do kuchni SP ZOZ Siedlce
Dodano: 2015-12-28 - dostawa mięsa i wędlin
Dodano: 2015-12-03 - Dostawa mięsa, wędlin, drobiu i ryb.
Dodano: 2015-11-27 - DOSTAWY MIĘSA I WĘDLIN
Dodano: 2015-08-06 - Dostawy mięsa i wędlin, konserw mięsnych, konserw rybnych, ryb mrożonych do Oddziału Zewnętrznego w Popowie Zakładu Karnego w Warszawie-Białołęce - oznaczenie sprawy DKw220/3/2015
Dodano: 2015-03-04 - Dostawa wędlin
Dodano: 2015-01-29