Przetargi.pl
: Dostawy mięsa i wędlin

Areszt Śledczy w Warszawie-Grochów ogłasza przetarg

  • Adres: 04275 Warszawa, ul. Chłopickiego
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 226 105 541 , fax. 226 734 501
  • Data zamieszczenia: 2018-12-07
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Warszawie-Grochów
    ul. Chłopickiego
    04275 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 226 105 541, fax. 226 734 501
    REGON: 32124700000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Areszt Śledczy

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    : Dostawy mięsa i wędlin
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    boczek surowy, wieprzowy, bez żeberek, świeży – 50 kg, CPV 15113000-3, PN-A-82002:1986, karczek wieprzowy z kością, świeży – 2000 kg, CPV 15113000-3, PN-A-82002:1986, szponder (wołowe z kością) świeże – 500 kg, CPV15111000-9, PN-86/A-82004, mięso mielone wieprzowe (bez przypraw) świeże – 3000 kg, CPV 15113000-3, PN-A-82023, mięso wieprzowe kl II z łopatki b/k świeże – 3000 kg, CPV 15113000-3, PN-A-82002, mięso wołowe kl I z udźca b/k świeże – 300 kg, CPV 15111000-9, PN-A-82000, mięso wołowe kl II z łopatki b/k świeże – 1000 kg, CPV15111000-9, PN-88/A-82002, nogi wieprzowe świeże – 700 kg, CPV 15113000-3, PN-86/A-82004, żeberka wieprzowe, paski, świeże – 1700 kg, CPV 15113000-3, PN-A-82002, kaszanka – 1600 kg, CPV15131134-3, PN-A-82007, salceson włoski – 1500 kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007, wątroba wieprzowa, świeża – 1000 kg, CPV 15114000-0, PN-A-82004, pasztetowa – 1800kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007, boczek faszerowany – 1400 kg, CPV 15131400-9, PN-A-82007, boczek wędzony, wieprzowy, bez żeberek – 300 kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007, kiełbasa mortadela – 1000 kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007, kiełbasa parówkowa – 1500 kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007, kiełbasa zwyczajna – 2200 kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007, pieczeń rzymska – 2000 kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007, kiełbasa podwawelska – 2500 kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007, kiełbasa golonkowa wieprzowa 1500 kg CPV 15131130-5 PN-A-82007;kiełbasa toruńska 1800 kg CPV 15131130-5, PN-A-82007; Kabanosy wieprzowe 800 kg CPV 15100000-9, PN-A-82024; szynka wołowa – 600 kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007, kiełbasa żywiecka – 1700 kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007, parówki cienkie, wieprzowe – 1000 kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007, pasztet wieprzowy blok – 1500 kg, CPV 15131310-1, PN-A-82007, kiełbasa krakowska – 1500 kg, CPV15131130-5, PN-A-82007, kiełbasa biała, parzona – 2000 kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007, kiełbasa szynkowa-wołowa – 600 kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007, konserwa turystyczna – 500 kg w opakowaniu Alupak o gramaturze 90 – 130g. CPV 15131700-2, PN-A-82022, Smalec domowy z cebulą i mięsem – 500kg w opakowaniu Alupak o gramaturze 90 – 130g. CPV 15131700-2, PN-A-82022, baleron drobiowy – 700 kg, CPV 15131130-5, PN-A-86526, szynka drobiowa- 700 kg, CPV 15131130-5, PN-A-86526, serdelki drobiowe – 3000 kg, CPV 15131130-5, PN-A-86526, kurczak korpus, świeży – 1100 kg, CPV 15112100-7, PN-A-86526, pasztet drobiowy blok – 2500 kg, CPV 15114000-0, PN-A-86526, polędwica drobiowa – 700 kg, CPV -15131135-0, PN-A-86526, kiełbasa drobiowa cienka – 4000 kg, CPV 15131135-0, PN-A-82007, udka z kurczaka (ćwiartka), świeże – 1100 kg, CPV 15112100-7, PN-A-86526; żołądki drobiowe świeże – 1100kg, CPV 15114000-0, PN-A-86523; wątróbka drobiowa świeża 1000kg, CPV 15112300-9, PN-A-86523; filet z kurczaka świeży 1000 kg CPV 15112100-7, PN-A-86524; mięso mielone drobiowe (bez przypraw) świeże 2000 kg CPV 15119000-5, PN-A-82009; mięso gulaszowe drobiowe 1800 kg 15311500-0 PN – A– 86524:1994;
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15113000-0
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający uzna warunek za spełniony, jeżeli Wykonawca wykaże ze: 1) przedmiot zamówienia znajduje się w jego zakresie działalności określonym zapisami właściwego rejestru. 2) posiada aktualne zezwolenie (decyzję) właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej, stwierdzającej spełnienie wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub w obrocie oraz zapewnienia właściwej jakości zdrowotnej – dot. przedsiębiorstw produkcyjnych lub wprowadzających do obrotu żywność będąca pod nadzorem PIS – jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień; 3) posiada aktualne zezwolenie (decyzję) powiatowego lekarza weterynarii właściwego ze względu na miejsce produkcji dopuszczającą zakład w zakresie prowadzonej działalności do produkcji (dotyczy produktów będących pod nadzorem Inspekcji Weterynaryjnej) – jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach