Przetargi.pl
DOSTAWY MIĘSA I PRODUKTÓW MIĘSNO-WĘDLINIARSKICH ORAZ DROBIU ŚWIEŻEGO I PODROBÓW DROBIOWYCH DLA POTRZEB WOJEWÓDZKIEGO OŚRODKU LECZNICTWA ODWYKOWEGO I ZAKŁADU OPIEKUŃCZO-LECZNICZEGO W GORZYCACH

Wojewódzki Ośrodek Lecznictwa Odwykowego i Zakład Opiekuńczo-Leczniczy w Gorzycach ogłasza przetarg

  • Adres: 44350 Gorzyce, ul. Zamkowa
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 324 511 697 , fax. 324 511 696
  • Data zamieszczenia: 2019-01-22
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Ośrodek Lecznictwa Odwykowego i Zakład Opiekuńczo-Leczniczy w Gorzycach
    ul. Zamkowa 8
    44350 Gorzyce, woj. śląskie
    tel. 324 511 697, fax. 324 511 696
    REGON: 109208500000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.woloizol.com.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    DOSTAWY MIĘSA I PRODUKTÓW MIĘSNO-WĘDLINIARSKICH ORAZ DROBIU ŚWIEŻEGO I PODROBÓW DROBIOWYCH DLA POTRZEB WOJEWÓDZKIEGO OŚRODKU LECZNICTWA ODWYKOWEGO I ZAKŁADU OPIEKUŃCZO-LECZNICZEGO W GORZYCACH
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    dostawy mięsa i produktów mięsno- wędliniarskich oraz drobiu świeżego i podrobów drobiowych wraz z transportem dla potrzeb Wojewódzkiego Ośrodka Lecznictwa Odwykowego i Zakładu Opiekuńczo-Leczniczego w Gorzycach zgodnie z wymaganiami zawartymi w załącznikach : Zadanie nr 1 - zał. nr 1b do SIWZ oraz zadanie nr 2 - zał nr 1d do SIWZ oraz w ilościach zawartych w zał. nr 1a do SIWZ- dla zadania nr 1 i zał. nr 1c do SIWZ - dla Zadania nr 2. Termin realizacji 12 miesięcy . Dostawy 2 razy w tygodniu.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Wykonawca zobowiązany jest przed upływem terminu składania ofert tj. do dnia 29.01.2019r. do godz. 11.15 wnieść wadium w wysokości: 1)6150,00 PLN (słownie: sześć tysięcy sto pięćdziesiąt złotych 00/100) - Zadanie nr 1 – mięso i produkty mięsno-wędliniarskie; 2)1350,00 PLN (słownie: tysiąc trzysta pięćdziesiąt złotych 00/100) - Zadanie nr 2 – drób świeży i podroby drobiowe. W przypadku składania oferty na oba zadania wadium stanowi sumę w/w tj. wynosi 7500,00 PLN (słownie: siedem tysięcy pięćset złotych 00/100).
  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Decyzja Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub Państwowej Inspekcji Weterynaryjnej dotyczącą możliwości produkcji lub obrotu danym towarem spożywczym będącym przedmiotem zamówienia
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1)wypełniony formularz ofertowy sporządzony z wykorzystaniem wzoru stanowiącego Załącznik nr 1 do SIWZ, zawierający w szczególności: wskazanie oferowanego przedmiotu zamówienia, łączną cenę ofertową brutto, zobowiązanie dotyczące terminu realizacji zamówienia, warunków płatności, oświadczenie o okresie związania ofertą oraz o akceptacji wszystkich postanowień SIWZ i wzoru umowy bez zastrzeżeń; 2)wypełnione wyliczenie całkowitej wartości oferty w ramach poszczególnych Zadań – Załącznik nr 1a i/lub 1c do SIWZ

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach