Przetargi.pl
Dostawy mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego, wędlin drobiowych i tłuszczy zwierzęcych oraz mięsa drobiowego na potrzeby 17 Wojskowego Oddziału Gospodarczego w Koszalinie (3 zadania).

17 Wojskowy Oddział Gospodarczy ogłasza przetarg

  • Adres: 75-901 Koszalin, 4 Marca
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 261 45 68 15, 261 45 61 95 , fax. 261 45 62 44
  • Data zamieszczenia: 2021-01-12
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: 17 Wojskowy Oddział Gospodarczy
    4 Marca 3
    75-901 Koszalin, woj. zachodniopomorskie
    tel. 261 45 68 15, 261 45 61 95, fax. 261 45 62 44
    REGON: 33120312800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.17wog.wp.mil.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego, wędlin drobiowych i tłuszczy zwierzęcych oraz mięsa drobiowego na potrzeby 17 Wojskowego Oddziału Gospodarczego w Koszalinie (3 zadania).
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1.Przedmiotem zamówienia są sukcesywne, w miarę potrzeb Zamawiającego, dostawy: - mięsa czerwonego (zadanie nr 1) - wędlin z mięsa czerwonego, wędlin drobiowych i tłuszczy zwierzęcych (zadanie nr 2) - mięsa drobiowego (zadanie nr 3), do magazynów w Koszalinie, Kołobrzegu i Darłowie realizowane na rzecz 17 Wojskowego Oddziału Gospodarczego w Koszalinie, zgodnie z treścią SIWZ oraz Szczegółowym opisem przedmiotu zamówienia – załącznik nr 1, 1a i 1b do SIWZ oraz Wykazem rodzajowo-ilościowym przedmiotu zamówienia – załącznik nr 2 do SIWZ. 2.Oznaczenie CPV przedmiotu zamówienia, według Wspólnego Słownika Zamówień: 15110000-2 – mięso; 15131100-6 – produkty mięsno - wędliniarskie; 15112000-6 – drób; 3.Szczegółowy opis potrzeb Zamawiającego zawierający: nazwę, cechy, przeznaczenie, wymagania jakościowe przedmiotu zamówienia, a także ilości zostały określone w załączniku nr 1, 1a i 1b oraz 2 do SIWZ. 4.Dostawy przedmiotu zamówienia będą realizowane w sposób sukcesywny na podstawie składanych zamówień do miejsca: 1)magazynu żywnościowego w Koszalinie, ul. Wojska Polskiego 66; 2)magazynu żywnościowego w Darłowie ul. Zwycięstwa 2; 3)obiektu kuchenno-stołówkowego w Kołobrzeg ul. Wiosenna 4a (w razie zaistnienia konieczności dostawy).
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15110000-2
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach