Zakład Karny w Hrubieszowie ogłasza przetarg
- Adres: 26-930 Żytkowice, Brzustów 62
- Województwo: lubelskie
- Telefon/fax: tel. (84) 696-69-00 , fax. (84) 696 – 33 – 54
- Data zamieszczenia: 2024-01-30
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Hrubieszowie
Brzustów 62
26-930 Żytkowice, woj. lubelskie
tel. (84) 696-69-00, fax. (84) 696 – 33 – 54
REGON: 000320911 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inny zamawiającyZakład Karny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
„Dostawy konserw mięsnych i konserw rybnych” do zakładów karnych i aresztów śledczych w Okręgu Lubelskim - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiot zamówienia obejmuję „Dostawy konserw mięsnych i konserw rybnych” do zakładów karnych i aresztów śledczych w Okręgu LubelskimCzęść 1 konserwy mięsne:Konserwa turystyczna 300g z samootwieraczem 9 660 kg, Przysmak śniadaniowy 300g z samootwieraczem 8 911 kg, Pasztet konserwa 300g z samootwieraczem 6 130 kg, Pasztet drobiowy alupack 110-130g 2 679 kgSzczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz standardy jakościowe, zawiera załącznik nr 1 do SWZ.Dostarczany asortyment musi być świeży, dobrej jakości, wolny od wad (obce posmaki, zapachy, nalot, pleśń, fragmenty obcych ciał), w zamkniętych nieuszkodzonych opakowaniach o terminie przydatności do spożycia pozwalającym na przechowywanie go przez okres minimum 3 miesiące od daty dostarczenia do siedzib poszczególnych JOSW.Każde opakowanie musi zawierać: nazwę środka spożywczego, dane dotyczące składników występujących w środku spożywczym, datę minimalnej trwałości albo termin przydatności do spożycia, dane identyfikujące producenta środka spożywczego, zawartość netto lub liczbę sztuk środka spożywczego w opakowaniu, warunki przechowywania, w przypadku gdy jego jakość zależy od warunków przechowywania, oznaczenie partii produkcji, klasę jakości handlowej, waga brutto.Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmniejszenia ilości przedmiotu zamówienia:a) jednak nie więcej niż 30%, a Wykonawcy nie przysługuje prawo do roszczeńz tego tytułu,b) ponad 30% , w przypadku niezrealizowania trzech kolejnych pełnych lub częściowych dostawy w terminie przewidzianym w umowie.Termin realizacji zamówienia: 6 miesięcy od dnia podpisania umowy, nie wcześniej jednak niż od dnia 2 stycznia 2024 r. lub do ilościowego wyczerpania zapasu.Przedmiot zamówienia dostarczany będzie sukcesywnie razy w miesiącu od poniedziałku do piątku w godzinach 900 – 1400do magazynów zakładów karnych i aresztów śledczych Okręgu Lubelskiego:1) Zakład Karny w Białej Podlaskiej, 21-500 Biała Podlaska, ul. Prosta 33;2) Areszt Śledczy w Lublinie, 20-482 Lublin, ul. Południowa 5;3) Zakład Karny w Zamościu, 22-400 Zamość, ul. Okrzei 14;4) Zakład karny w Chełmie, 22-100 Chełm, ul. Kolejowa 112;5) Zakład Karny we Włodawie, 22-200 Włodawa, Żołnierzy WiN 19;6) Zakład Karny w Opolu Lubelskim, 24-300 Opole Lubelskie, Owocowa 7;7) Zakład Karny w Żytkowicach, 26-930 Garbatka Letnisko, Brzustów 62;8) Areszt Śledczy w Krasnymstawie, 22-300 Krasnystaw, ul. Poniatowskiego 27;9) Areszt Śledczy w Radomiu, 26 – 600 Radom, ul. Walanowska 120.Wielkość i termin poszczególnych dostaw jednostki będą określać telefonicznie lub za pośrednictwem poczty elektronicznej z co najmniej 24 godzinnym wyprzedzeniem przed ustalonym terminem dostawy. Ilość jednorazowej dostawy będzie nie mniejsza niż pół EURO palety lub nie mniej niż 500 kg.Przedmiot zamówienia obejmuję „Dostawy konserw mięsnych i konserw rybnych” do zakładów karnych i aresztów śledczych w Okręgu LubelskimCzęść 2 konserwy rybne:Paprykarz szczeciński 300-330g z samootwieraczem 9 330 kg, Śledź w oleju 300-330g z samootwieraczem 1 410 kg, Śledź w pomidorach 300-330g z samootwieraczem 2 310 kgSzczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz standardy jakościowe, zawiera załącznik nr 1 do SWZ.Dostarczany asortyment musi być świeży, dobrej jakości, wolny od wad (obce posmaki, zapachy, nalot, pleśń, fragmenty obcych ciał), w zamkniętych nieuszkodzonych opakowaniach o terminie przydatności do spożycia pozwalającym na przechowywanie go przez okres minimum 3 miesiące od daty dostarczenia do siedzib poszczególnych JOSW.Każde opakowanie musi zawierać: nazwę środka spożywczego, dane dotyczące składników występujących w środku spożywczym, datę minimalnej trwałości albo termin przydatności do spożycia, dane identyfikujące producenta środka spożywczego, zawartość netto lub liczbę sztuk środka spożywczego w opakowaniu, warunki przechowywania, w przypadku gdy jego jakość zależy od warunków przechowywania, oznaczenie partii produkcji, klasę jakości handlowej, waga brutto.Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmniejszenia ilości przedmiotu zamówienia:a) jednak nie więcej niż 30%, a Wykonawcy nie przysługuje prawo do roszczeńz tego tytułu,b) ponad 30% , w przypadku niezrealizowania trzech kolejnych pełnych lub częściowych dostawy w terminie przewidzianym w umowie.Termin realizacji zamówienia: 6 miesięcy od dnia podpisania umowy, nie wcześniej jednak niż od dnia 2 stycznia 2024 r. lub do ilościowego wyczerpania zapasu.Przedmiot zamówienia dostarczany będzie sukcesywnie razy w miesiącu od poniedziałku do piątku w godzinach 900 – 1400do magazynów zakładów karnych i aresztów śledczych Okręgu Lubelskiego:1) Zakład Karny w Białej Podlaskiej, 21-500 Biała Podlaska, ul. Prosta 33;2) Areszt Śledczy w Lublinie, 20-482 Lublin, ul. Południowa 5;3) Zakład Karny w Zamościu, 22-400 Zamość, ul. Okrzei 14;4) Zakład karny w Chełmie, 22-100 Chełm, ul. Kolejowa 112;5) Zakład Karny we Włodawie, 22-200 Włodawa, Żołnierzy WiN 19;6) Zakład Karny w Opolu Lubelskim, 24-300 Opole Lubelskie, Owocowa 7;7) Zakład Karny w Żytkowicach, 26-930 Garbatka Letnisko, Brzustów 62;8) Areszt Śledczy w Krasnymstawie, 22-300 Krasnystaw, ul. Poniatowskiego 27;9) Areszt Śledczy w Radomiu, 26 – 600 Radom, ul. Walanowska 120.Wielkość i termin poszczególnych dostaw jednostki będą określać telefonicznie lub za pośrednictwem poczty elektronicznej z co najmniej 24 godzinnym wyprzedzeniem przed ustalonym terminem dostawy. Ilość jednorazowej dostawy będzie nie mniejsza niż pół EURO palety lub nie mniej niż 500 kg. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131000-5
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy konserw mięsnych oraz rybnych do jednostek organizacyjnych okręgu lubelskiego
Dodano: 2020-05-18 - Zakup i dostawa artykułów żywnościowych do Jadłodajni Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Parczewie w roku 2020
Dodano: 2019-12-13 - Dostawa posiłków regeneracyjnych dla pracowników Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego Jana Pawła II
Dodano: 2019-10-16 - Dostawa mięsa i wędlin dla Domu Pomocy Społecznej w Teodorówce, Filii DPS w Długim Kącie i Filii DPS w Biłgoraju
Dodano: 2019-09-25 - Dostawa mięsa i wędlin dla Domu Pomocy Społecznej w Teodorówce, oraz filii DPS w Długim Kącie i na ul. Zielonej w Biłgoraju na 12 miesięcy
Dodano: 2019-09-16 - Dostawy konserw
Dodano: 2019-05-27 - Dostawa posiłków regeneracyjnych dla pracowników Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego Jana Pawła II
Dodano: 2018-10-16 - 2/Ż/OISW/2018
Dodano: 2018-05-21 - Sukcesywna dostawa konserw mięsnych jako posiłków regeneracyjnych
Dodano: 2017-10-11 - 2/Ż/OISW/2017
Dodano: 2017-07-04