Przetargi.pl
Dostawy jaj oraz innych artykułów spożywczych.

Szkoła Policji w Słupsku ogłasza przetarg

  • Adres: 76-200 Słupsk, ul. Kilińskiego
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 598 417 558 , fax. 598 417 559
  • Data zamieszczenia: 2018-12-06
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szkoła Policji w Słupsku
    ul. Kilińskiego 42
    76-200 Słupsk, woj. pomorskie
    tel. 598 417 558, fax. 598 417 559
    REGON: 77070295800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.slupsk.szkolapolicji.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Szkoła Policji w Słupsku

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy jaj oraz innych artykułów spożywczych.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są dostawy nw. art. spożywczych; 1. Jaja świeże w ilości 50000 szt. 2. Warzywa i owoce przetworzone w słoikach i puszkach w ilości 16450 kg 3. Dżem owocowy oraz krem czekoladowo-orzechowy w ilości 1260 kg 4. Miód naturalny w ilości 500 kg 5. Olej w ilości 3000 l 6. Cukier biały kryształ w ilości 5000 kg 7. Kakao, kawa naturalna rozpuszczalna, herbata ekspresowa czarna w ilości 630 kg 8. Makaron w ilości 2970 kg 9. Produkty zbożowe w ilości 5720 kg\ 10. ]Warzywa strączkowe suche w ilości 1100 kg 11. Przyprawy i przyprawy korzenne oraz sosy w ilości: 1300 l, 7 867 kg, 300 szt. 12. Przetwory owocowe – zaprawa kompotowa w ilości 4400 kg 13. Konserwy mięsne wieprzowe, konserwy mięsne drobiowe i pasztety drobiowe w ilości 1850 kg 14. Konserwy rybne w ilości 800 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca spełni warunek jeżeli wykaże, że zgodnie z art. 61 i 62 ust. 1 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U. z 2018 r. poz. 1541, 1669) posiada wpis do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Powiatowej Inspekcji Sanitarnej oraz stosownie do art. 59 i 73 ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia wdraża lub posiada wdrożony system HACCP z zastrzeżeniem art. 63 ust. 2 ww. ustawy.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach