Przetargi.pl
Dostawy artykułów spożywczych z grupy CPV 15110000-2 (mięso), CPV 15131100-6 (produkty mięsno- wędliniarskie) i CPV 15131000-5 (konserwy).

Okręgowy Inspektorat Służby Więziennej w Łodzi ogłasza przetarg

  • Adres: 91-729 Łódź, ul. Smutna 21
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. 42 67 50 020 , fax. 42 67 50 002
  • Data zamieszczenia: 2014-10-17
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Okręgowy Inspektorat Służby Więziennej w Łodzi
    ul. Smutna 21 21
    91-729 Łódź, woj. łódzkie
    tel. 42 67 50 020, fax. 42 67 50 002
    REGON: 47140395400000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Okręgowy Inspektroat Służby Więziennej w Łodzi

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy artykułów spożywczych z grupy CPV 15110000-2 (mięso), CPV 15131100-6 (produkty mięsno- wędliniarskie) i CPV 15131000-5 (konserwy).
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów spożywczych  z grupy CPV 15110000-2 (mięso), CPV 15131100-6 (produkty mięsno-wędliniarskie) i CPV 15131000-5 (konserwy) w asortymencie i w ilościach jak niżej: część pierwsza: mięso (CPV 15110000-2) L.p NAZWA PRODUKTU PRZEWIDYWANA ILOŚĆ W KG WIEPRZOWINA 1 Łopatka wieprzowa 3 D (bez nogi i golonki) 9450 2 Mięso gulaszowe II kl- nie mrożone 7140 3 Mięso mielone wieprzowo - wołowe- nie mrożone 39174 4 Karkówka wp/bk 1450 WOŁOWINA 5 Mięso gulaszowe kl II- nie mrożone 12407   część druga: produkty mięsno - wędliniarskie (CPV 15131100-6) L.p NAZWA PRODUKTU PRZEWIDYWANA ILOŚĆ W KG 1 Kiełbasa parówkowa 13258 2 Mortadela 19587 3 Kiełbasa zwyczajna 19321 4 Kiełbasa podwawelska 13258 5 Kiełbasa krakowska 4432 6 Kiełbasa golonkowa 11892 7 Mielonka wieprzowa 1600 8 Kiełbasa żywiecka 3641 9 Pasztet wołowo - wieprzowy 4700 10 Kaszanka 10000 11 Salceson włoski 10980 12 Szynka wieprzowa gotowana 3967 13 Pieczeń rzymska 12192 14 Pieczeń myśliwska 11930 15 Kiełbasa mielonka wieprzowa 2300 16 Szynka tyrolska 11030 część trzecia: konserwy (CPV 15131000-5) L.p NAZWA PRODUKTU PRZEWIDYWANA ILOŚĆ W KG 1 Konserwa turystyczna typu mielonka 290-300 g 13808 2 Przysmak śniadaniowy 300 g 13308 3 Szynka konserwowa 100 g 3750
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Część I: 10000,00 zł. słownie: dziesięć tysięcy złotych 00/100 Część II: 22000,00 zł. słownie: dwadzieścia dwa tysiące złotych 00/100 Część III: 3500,00 zł. słownie: trzy tysiące pięć set złotych 00/100.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: ww.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 60 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach