Przetargi.pl
Dostawy artykułów spożywczych (sypkie) do Zakładu Karnego w Nowym Wiśniczu

Zakład Karny ogłasza przetarg

  • Adres: 32720 Nowy Wiśnicz,
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 014 612-85-66 , fax. 146 128 569
  • Data zamieszczenia: 2018-12-13
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
    32720 Nowy Wiśnicz, woj. małopolskie
    tel. 014 612-85-66, fax. 146 128 569
    REGON: 31998300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowosci prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy artykułów spożywczych (sypkie) do Zakładu Karnego w Nowym Wiśniczu
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia w prowadzonym postępowaniu jest: Grupa I – Produkty ogólnospożywcze 15800000-6 oraz 15300000-1 1. Cynamon mielony kg 2,5 - opakowanie jednostkowe do 1 kg 2. Kawa zbożowa kg 800 - opakowanie jednostkowe do 1 kg 3. Herbata granulowana czarna kg 800 - opakowanie jednostkowe do 1 kg 4. Kminek kg 10 - opakowanie jednostkowe do 1 kg 5. Kwasek cytrynowy kg 5 - opakowanie jednostkowe do 1 kg 6. Ziele angielskie całe kg 20 - opakowanie jednostkowe do 1 kg 7. Papryka mielona kg 70 - opakowanie jednostkowe do 1 kg 8. Liść laurowy kg 20 - opakowanie jednostkowe do 1 kg 9. Majeranek kg 20 - opakowanie jednostkowe do 1 kg 10. Ocet spirytusowy 10% l 60 - opakowanie jednostkowe do 1 l 11. Pieprz czarny mielony kg 80 - opakowanie jednostkowe do 1 kg 12.Przyprawy do bigosu kg 10 - opakowanie jednostkowe do 1 kg 13.Przyprawa do gulaszu kg 10 - opakowanie jednostkowe do 1 kg 14. Przyprawa typu VEGETA kg 500 - opakowanie jednostkowe do 1 kg 15. Przyprawa do zupy w płynie l 800 - opakowanie jednostkowe do 1 l 16. Czosnek granulowany kg 50 - opakowanie jednostkowe do 1 kg 17. Koper suszony kg 50 - opakowanie jednostkowe do 1 kg 18. Natka pietruszki suszona kg 20 - opakowanie jednostkowe do 1 kg 19. Por suszony kg 20 - opakowanie jednostkowe do 1 kg 20. Mieszanka warzyw suszonych kg 500 - opakowanie jednostkowe do 5 kg 21. Sos biały w proszku kg 80 - opakowanie jednostkowe do 1 kg 22. Sos boloński w proszku kg 80 - opakowanie jednostkowe do 1 kg 23. Sos grzybowy w proszku kg 80 - opakowanie jednostkowe do 1 kg 24. Sól jodowana warzona kg 1300 - opakowanie jednostkowe do 1 kg 25. Syrop owocowy l 1000 - opakowanie jednostkowe do 5 l 26. Zupa jarzynowa w proszku kg 500 - opakowanie jednostkowe do 5 kg 27. Zupa pieczarkowa w proszku kg 100 - opakowanie jednostkowe do 5 kg 28. Zupa selerowa w proszku kg 100 - opakowanie jednostkowe do 5 kg 29. Zupa porowa w proszku kg 100 - opakowanie jednostkowe do 5 kg 30. Barszcz biały w proszku kg 150 - opakowanie jednostkowe do 5 kg 31. Bulion drobiowy w proszku kg 500 - opakowanie jednostkowe do 5 kg 32. Bulion jarzynowy w proszku kg 300 - opakowanie jednostkowe do 5 kg 33. Miód sztuczny płynny kg 600 - opakowanie jedn. słoik do 0,4 kg 34. Żurek w proszku kg 150 - opakowanie jednostkowe do 5 kg Okres przydatności do spożycia min. 90 dni od daty dostarczenia do Zamawiającego. Grupa II – Produkty zbożowe i cukry 15600000-4:0 oraz 15800000-6 1.Kasza jęczmienna średnia kg 2000 - opakowanie jednostkowe do 1 kg 2.Płatki owsiane kg 300 - opakowanie jednostkowe do 1 kg 3. Kasza manna kg 800 - opakowanie jednostkowe do 1 kg 4. Mąka pszenna typ 500 kg 2000 - opakowanie jednostkowe do 1 kg 5. Mąka ziemniaczana kg 500 - opakowanie jednostkowe do 1 kg 6. Ryż biały kg 2800 - opakowanie jednostkowe do 1 kg 7. Makaron 2 jajeczny (nitki, świderki) kg 6000 - opakowanie jednostkowe do 5 kg 8. Cukier kryształ kg 5000 - opakowanie jednostkowe do 1 kg Okres przydatności do spożycia min. 90 dni od daty dostarczenia do Zamawiającego. Grupa III – Przetwory owocowo – warzywne 15400000-2 oraz 15300000-1 1. Chrzan tarty kg 200 - opakowanie jedn. słoik do 1 kg 2. Papryka konserwowa płaty kg 100 - opakowanie jedn. słoik do 1 kg 3. Groszek konserwowy kg 200 - opakowanie jednostkowe do 0,4 kg 4. Sałatka szwedzka kg 2200 - opakowanie jedn. słoik do 5 kg 5. Sałatka wielowarzywna kg 2000 - opakowanie jedn. słoik do 5 kg 6. Dżemy kg 1 200 - opakowanie jedn. 10 do 15 kg 7. Dżemy z owoców bez pestkowych (czarna porzeczka, truskawka, brzoskwinia) kg 300 - opakowanie jedn. słoik do 0,4 kg 8 .Marmolada wieloowocowa kg 1200 - opakowanie jedn. 10 do 15 kg 9. Przecier ogórkowy kg 250 - opakowanie jedn. słoik do 5 kg 10. Ogórki konserwowe kg 1500 - opakowanie jedn. słoik do 5 kg 11. Kapusta czerwona konserwowa kg 1800 - opakowanie jedn. słoik do 5 kg 12. Leczo pieczarkowe kg 1800 - opakowanie jedn. słoik do 5 kg 13. Fasolka czerwona konserwowa kg 200 - opakowanie jedn. do 0,4 kg 14. Koncentrat pomidorowy 30% kg 1800 - opakowanie jednostkowe do 1 kg 15. Kotlet sojowy a´la schabowy kg 500 - opakowanie jedn. do 10 kg 16. Granulat sojowy kg 380 - opakowanie jedn. do 15 kg 17. Pasztety sojowe kg 600 - opakowanie jedn. od 100-130g przyjęta gramatura opakowania przy pierwszej dostawie będzie obowiązywać przez cały okres umowy. Okres przydatności do spożycia min. 90 dni od daty dostarczenia do Zamawiającego. Grupa IV – Tłuszcze roślinne 15400000-2 1. Olej roślinny kg 1600 - opakowanie jedn. do 1 l. 2. Margaryna do smarowania pieczywa kg 9500 - opakowanie jedn. od 200-250g Margaryna do smarowania pieczywa – w skład której wchodzą wyłącznie tłuszcze roślinne (CPV 15412200-1), kostka, opakowania od 200 250g, pakowane w papierze pergaminowym, folii lub innym opakowaniu dopuszczonym do kontaktu z żywnością. Produkt o zawartości tłuszczy wyłącznie roślinnych min. 60 %, nieulegający podczas porcjowania rozpadaniu się, bez sztucznych barwników i konserwantów oraz dodatku tłuszczy roślinnych powodujących zmianę zapachu i smaku (np. tłuszcz kokosowy). Okres przydatności do spożycia min. 90 dni od daty dostarczenia do Zamawiającego. Grupa V – Konserwy 15200000-0 oraz 15131000-5 1. Mielonka drobiowa kg 1800 - opakowanie jedn. alupak 130g bez dodatków produktów pochodzących od zwierząt innych niż drób 2. Pasztet drobiowy kg 1800 - opakowanie jedn. alupak 130g bez dodatków produktów pochodzących od zwierząt innych niż drób 3. Paprykarz szczeciński kg 1800 - opakowanie jedno. 300-330g sam otwieralne lub alupak 4. Sałatka makrelowa/ sałatka rybna pikantna kg 1800 - opakowanie jedno. 300-330g sam otwieralne lub alupak 5. Szprot w oleju kg 1000 - opakowanie jedno. 300-330g sam otwieralne lub alupak 6. Szprot w pomidorach kg 1000 - opakowanie jedno. 300-330g sam otwieralny lub alupak Okres przydatności do spożycia min. 90 dni od daty dostarczenia do Zamawiającego. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm). 2. Ilości szacunkowe mogą ulec zmianie w trakcie trwania umowy w zależności od stanu zaludnienia w jednostce. 3. Ze względu na cechy produktu art. 30 ust. 9 pkt. 1 ustawy prawo zamówień publicznych (dalej pzp) nie dotyczy przedmiotu zamówienia.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15400000-2
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach