Przetargi.pl
Dostawy artykułów spożywczych

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej ogłasza przetarg

  • Adres: 21-100 Lubartów, ul. Cicha
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 81 855 66 08 , fax. 81 855 66 08
  • Data zamieszczenia: 2017-05-19
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
    ul. Cicha 14
    21-100 Lubartów, woj. lubelskie
    tel. 81 855 66 08, fax. 81 855 66 08
    REGON: 43121995700000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: inny: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy artykułów spożywczych
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiot zamówienia stanowią dostawy artykułów spożywczych w ilościach i asortymencie określonym w Załączniku nr 1 do SIWZ, w podziale na zadania 1 – 6. Wspólny Słownik Zamówień (CPV) : 15 800 000 - 6 – różne produkty spożywcze. Dopuszcza się składanie ofert częściowych. Wszystkie oferowane produkty muszą być pełnowartościowe, produkowane zgodnie z obowiązującymi normami i standardami oraz zgodnie z zasadami HACCP. Zamawiający wymaga aby oznakowanie dostarczonego produktu było zgodne z Rozporządzeniem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 23 grudnia 2014r. w sprawie znakowania środków spożywczych (Dz.U.2015, poz. 29). Na opakowaniu powinny znajdować się: termin przydatności do spożycia, sposób przechowywania, waga netto, skład, informacje żywieniowe – wartość odżywcza, dokładny adres producenta. Zamawiający wymaga, aby termin ważności na dostarczony przedmiot zamówienia wynosił minimum: Zadanie nr 1- wędliny oraz mięsa, poz. 1-9 – 3 dni, poz.10-22 – 7 dni. Zadanie nr 2 – nabiał, poz. 1 -3 miesiące; poz. 2, 3, 4 – 14 dni; 5 – 21 dni; poz. 6 – 5 dni, poz. 7 i 8 – 14 dni Zadanie nr 3 – wędliny oraz mięsa, poz. 1-5 – 3 dni, poz. 6 – 14 dni. Zadanie nr 4 – pieczywo, poz. 1, 3, 4, 7, 8 – 3 dni, poz. 2, 5, 6 – 3 miesiące. Zadanie nr 5 – mrożonki, poz. 1-9 – 6 miesięcy. Zadanie nr 6 – dżemy poz. 1- 4 – 3 miesiące - licząc od daty dostawy do siedziby Zamawiającego. Zamawiający wymaga, aby transport dostarczonego produktu odbywał się w warunkach zapewniających zachowanie ciągu temperaturowego zgodnie z zaleceniem producenta. W celu oceny jakości oraz zgodności z opisem SIWZ oferowanych artykułów spożywczych, Zamawiający wymaga złożenia próbek w minimalnych ilościach, umożliwiających dokonanie oceny produktów (dostarczone próbki nie podlegają zwrotowi): Zadanie 1 Lp. Asortyment Ilość próbek 1 Boczek wędzony 100 g. 2 Kiełbasa krakowska parzona 100 g. 3 Kiełbasa żywiecka parzona 100 g. 4 Kiełbasa szynkowa 100 g. 5 Kiełbasa mortadela 100 g. 6 Kiełbasa śląska 100 g. 7 Wędlina typu lenszmit średnio rozdrobniona 100 g. 8 Pasztetowa 100 g. 9 Polędwica wieprzowa 100 g. 10 Salceson włoski 100 g. 11 Szynka wieprzowa wędzona bez tłustej obwoluty 100 g. 12 Parówki śląskie 100 g. 13 Szyn ka wieprzowa gotowana 100 g. Zadanie 3 Lp. Asortyment Ilość próbek 1 Szynka drobiowa tostowa z indykiem 100 g. 2 Wędlina drobiowa tostowa z indykiem 100 g. Próbki winny znajdować się w oddzielnym opakowaniu niż oferta . Paczka z próbkami winna być oznaczona : „Próbki do przetargu nieograniczonego na dostawy artykułów spożywczych. Nr sprawy: SZP/ 5 /2015”. Wewnątrz należy umieścić informacje o nazwie i adresie Wykonawcy. Próbki należy złożyć w Sekretariacie SP ZOZ w Lubartowie ul. Cicha 14 21-100 Lubartów do dnia 07.04.2016 r. do godz. 11.00.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15800000-6

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach