Przetargi.pl
"Dostawy artykułów ogólnospożywczych do Zakładu Karnego w Nowym Wiśniczu"

Zakład Karny w Nowym Wiśniczu ogłasza przetarg

  • Adres: 32-720 Nowy Wiśnicz, Leksandrowa 1
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2023-02-13
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Nowym Wiśniczu
    Leksandrowa 1
    32-720 Nowy Wiśnicz, woj. małopolskie
    REGON: 000319983
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inna państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    "Dostawy artykułów ogólnospożywczych do Zakładu Karnego w Nowym Wiśniczu"
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część I – Produkty ogólnospożywcze 15800000-6 oraz 15300000-11. Kawa zbożowa kg 1 000 - opakowanie jednostkowe do 5 kg2. Herbata granulowana czarna kg 1 000 - opakowanie jednostkowe do 5 kg3. Kminek kg 12 - opakowanie jednostkowe do 1 kg4. Chrzan tarty kg 250 - opakowanie jednostkowe do 1 kg5. Ziele angielskie całe kg 25 - opakowanie jednostkowe do 1 kg6. Papryka mielona kg 90 - opakowanie jednostkowe do 1 kg7. Liść laurowy kg 25 - opakowanie jednostkowe do 1 kg8. Majeranek kg 25 - opakowanie jednostkowe do 1 kg9. Ocet spirytusowy 10% l 70 - opakowanie jednostkowe do 1 l10. Pieprz czarny mielony kg 100 - opakowanie jednostkowe do 1 kg11. Przyprawy do bigosu kg 15 - opakowanie jednostkowe do 1 kg12. Przyprawa do gulaszu kg 15 - opakowanie jednostkowe do 1 kg13. Przyprawa typu VEGETA kg 600 - opakowanie jednostkowe do 1 kg14. Przyprawa do zupy w płynie l 800 - opakowanie jednostkowe do 1 l15. Czosnek granulowany kg 60 - opakowanie jednostkowe do 1 kg16. Koper suszony kg 50 - opakowanie jednostkowe do 1 kg17. Natka pietruszki suszona kg 25 - opakowanie jednostkowe do 1 kg18. Por suszony kg 25 - opakowanie jednostkowe do 1 kg19. Mieszanka warzyw suszonych kg 600 - opakowanie jednostkowe do 5 kg20. Sos biały w proszku kg 100 - opakowanie jednostkowe do 10 kg21. Sos boloński w proszku kg 100 - opakowanie jednostkowe do 10 kg22. Sos grzybowy w proszku kg 100 - opakowanie jednostkowe do 10 kg23. Sól jodowana warzona kg 2 000 - opakowanie jednostkowe do 1 kg24. Syrop owocowy l 1 500 - opakowanie jednostkowe do 5 l25. Zupa jarzynowa w proszku kg 600 - opakowanie jednostkowe do 10 kg26. Zupa pieczarkowa w proszku kg 150 - opakowanie jednostkowe do 10 kg27. Zupa selerowa w proszku kg 150 - opakowanie jednostkowe do 10 kg28. Zupa porowa w proszku kg 150 - opakowanie jednostkowe do 10 kg29. Barszcz biały w proszku kg 200 - opakowanie jednostkowe do 10 kg30. Bulion drobiowy w proszku kg 300 - opakowanie jednostkowe do 10 kg31. Bulion jarzynowy w proszku kg 600 - opakowanie jednostkowe do 10 kg32. Żurek w proszku kg 180 - opakowanie jednostkowe do 10 kgOkres przydatności do spożycia min. 90 dni od daty dostarczenia do Zamawiającego.Część II – Produkty zbożowe i cukry 15600000-4 oraz 15800000-61.Kasza jęczmienna średnia kg 4 200 - opakowanie jednostkowe do 25kg2. Kasza manna kg 1 200 - opakowanie jednostkowe do 10 kg3. Mąka pszenna typ 500 kg 3 000 - opakowanie jednostkowe do 1 kg4. Mąka ziemniaczana kg 800 - opakowanie jednostkowe do 1 kg5. Ryż biały kg 4 000 - opakowanie jednostkowe do 1 kg6. Makaron 2 jajeczny (nitki, świderki) kg 7 000 - opakowanie jednostkowe do 5 kg7. Cukier kryształ kg 5 000 - opakowanie jednostkowe do 1 kgOkres przydatności do spożycia min. 90 dni od daty dostarczenia do Zamawiającego.Część III – Tłuszcze roślinne 15400000-21. Olej roślinny l 2 500 - opakowanie jedn. do 5 l.2. Margaryna do smarowania pieczywa kg 12 000 - opakowanie jedn. od 200-250gMargaryna do smarowania pieczywa – w skład której wchodzą wyłącznie tłuszcze roślinne (CPV 15412200-1), kostka, opakowania od 200 do 250g, pakowane w papierze pergaminowym, folii lub innym opakowaniu dopuszczonym do kontaktu z żywnością. Produkt o zawartości tłuszczy wyłącznie roślinnych min. 55 %, nieulegający podczas porcjowania rozpadaniu się, bez sztucznych barwników i konserwantów oraz dodatku tłuszczy roślinnych powodujących zmianę zapachu i smaku (np. tłuszcz kokosowy).Okres przydatności do spożycia min. 90 dni od daty dostarczenia do ZamawiającegoCzęść: IV – Warzywa przetworzone 15331000-71. Sałatka wielowarzywna kg 1500 – opakowanie jednostkowe od 800g – 5kg2. Kapusta czerwona konserwowa kg 1500 – opakowanie jednostkowe od 800g – 5kg3. Koncentrat pomidorowy 30 % kg 2000 – opakowanie jednostkowe do 1 kg4. Leczo pieczarkowe kg 1500 – opakowanie jednostkowe od 1kg – 5kgOkres przydatności do spożycia min. 12 miesięcy od daty dostarczenia do ZamawiającegoCzęść V – Konserwy rybne 15200000-01. Sałatka rybna z otwieraczem kg 2500 – opakowanie jednostkowe od 300g – 330g2. Paprykarz z otwieraczem kg 2500 – opakowanie jednostkowe od 300g – 330g3. Szprot w pomidorach z otwieraczem kg 1000 – opakowanie jednostkowe od 300g – 330gOkres przydatności do spożycia min. 9 miesięcy od daty dostarczenia do ZamawiającegoCzęść VI - Konserwy mięsne 15131000-51. Pasztet drobiowy alupak lub z otwieraczem kg 1500 – opakowanie jednostkowe od 300 – 330g2. Mielonka drobiowa alupak lub z otwieraczem kg 1000 – opakowanie jednostkowe od 300 – 330gOkres przydatności do spożycia min. 9 miesięcy od daty dostarczenia do ZamawiającegoCzęść VII - Produkty sojowe 15000000-81. Kotlet sojowy a la schabowy kg 500 – opakowanie jednostkowe 10kg2. Granulat sojowy kg 1500 – opakowanie jednostkowe 15kg3. Pasztet sojowy kg 200 – opakowanie jednostkowe od 100g – 130gOkres przydatności do spożycia min. 6 miesięcy od daty dostarczenia do ZamawiającegoCzęść VIII – Dżemy 15332290-31. Dżem – wiadro kg 2500 – opakowanie jednostkowe od 10kg – 15kg2. Miód sztuczny płynny kg 500 – opakowanie jednostkowe do 400g3. Dżem - kubek, z owoców bez pestek Kg 900 – opakowanie jednostkowe do 400g4. Marmolada kg 2500 – opakowanie jednostkowe od 10kg – 15kgOkres przydatności do spożycia min. 90 dni od daty dostarczenia do Zamawiającego
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15800000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach