Przetargi.pl
Dostawy art.spożywczych różnych

"UZDROWISKO RABKA" SPÓŁKA AKCYJNA ogłasza przetarg

  • Adres: 34-700 Rabka-Zdrój, ul. Orkana 49
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2023-09-19
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: "UZDROWISKO RABKA" SPÓŁKA AKCYJNA
    ul. Orkana 49
    34-700 Rabka-Zdrój, woj. małopolskie
    REGON: 491971074
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.uzdrowisko-rabka.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Spółka Akcyjna z udziałem Skarbu Państwa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy art.spożywczych różnych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    część nr 1: baton Lion 42g) : 750szt, baton Milk Way 21,5g): 730 szt ,biszkopty okrągłe w polewie czekoladowej z galaretką (pomarańcz/wiśnia):20 kg, biszkopty op.max.1 kg) – 13 kg, chałwa (różne smaki):11 kg, czekolada Alpen gold 100g) – 450 szt, czekoladki Kasztanki/Malaga: 35 kg, herbatniki Petti buerre 50 gr): 2650 szt, kakao Decomorreno /op.0,2-1,0 kg):70 kg, Krakersy 70g): 550 szt, ...Szczegóły zamówienia w zał. nr 3.1. do SWZ.część nr 2: ananas konserwowy: 120 kg,brzoskwinie w syropie: 230 kg, chrzan tarty: 90 kg, fasola konserwowa biała: 85 kg, fasola konserwowa czerwona: 105 kg, fasola konserwowa szparagowa: 5 kg, groszek konserwowy "Pudliszki": 150 kg, ketchup łagodny: 230 kg, konc. pomidorowy "Złoty Bażant" (op=700g-1,3 kg): 220 kg, konc. Pomidorowy " Pudliszki ” (0,7-1,3 kg): 200 kg kukurydza konserwowa "Bonduelle" – 165 kg,...Szczegóły zamówienia w zał. nr 3.2. do SWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15800000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Warunek będzie spełniony jeżeli prowadzona działalność, sprzedawane towary, oraz warunki dostaw, będą spełniać wymogi Polskich Norm , zasad GMP/GHP ( Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna ), systemu HACCP, i posiadać dopuszczenie do stosowania w obrocie na terenie kraju, oraz spełniać wymogi określone w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia ( Dz.U. 2020.2021)
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-09-27

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach