Przetargi.pl
Dostawa żywności na potrzeby Domu Pomocy Społecznej „Zacisze” z podziałem na 9 pakietów (części)

Dom Pomocy Społecznej ZACISZE ogłasza przetarg

  • Adres: 40695 Katowice, ul. Traktorzystów
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 322 025 432, , fax. 322 028 791
  • Data zamieszczenia: 2018-11-22
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej ZACISZE
    ul. Traktorzystów 42
    40695 Katowice, woj. śląskie
    tel. 322 025 432, , fax. 322 028 791
    REGON: 68664100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.biuletyn.abip.pl/dpszacisze

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa żywności na potrzeby Domu Pomocy Społecznej „Zacisze” z podziałem na 9 pakietów (części)
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Boczek wędzony 70 kg Flaki wołowe – krojone 180 kg Golonka wieprzowe tylne 80 kg Nogi wieprzowe 80 kg Łopatka wieprzowa b/k 250 kg Wołowe z kością – szponder 100 kg Wołowe gulaszowe gat.I 120 kg Pręga wołowa 70 kg Karczek wieprzowy b/k 150 kg Żeberka wieprzowe 80 kg Słonina 15 kg Ozorki wieprzowe 60 kg Schab wieprzowy b/k 100 kg Wołowina b/k zrazowa 30 kg Kurczaki 700 kg Filet z kurczaka 400 kg Podudzie-pałka z kurczaka 500 kg Filet z indyka 100 kg Skrzydła z kurczaka 260 kg Żołądki z kurczaka 50 kg Wątroba drobiowa 100 kg Wędlina podwawelska 220 kg Parówkowa 250 kg Parówka cienka 100 kg Parówka drobiowa 80 kg Mortadela wieprzowa 120 kg Wędlina szynkowa wieprzowa 200 kg Szynka gotowana wp. np. Jaguni 150 kg Szynka biała wp. 60 kg Pieczeń rzymska wp. 80 kg Filet z indyka w ziołach 50 kg Szynka konserwowa 100 kg Polędwica sopocka 150 kg Krupniok 160 kg Szynka z indyka tostowa 80 kg Szynka drobiowa 100 kg Salceson drobiowy 40 kg Kiełbasa biała 80 kg Pasztet delikatesowy 80 kg Mielonka luksusowa 100 kg Salceson wiejski 40 kg Krakowska 100 kg Śląska 220 kg Kurczak faszerowany 60 kg Rolada schabowa 50 kg Rolada z kurczaka 50 kg Kurczak królewski 40 kg Filet pieczony z kurczaka 30 kg Wędlina kminkowa 100 kg Brukselka gat.I 40 kg Brokuły gat.I 200 kg Barszcz ukraiński gat.I 25 kg Fasola szparagowa zielona gat.I 100 kg Fasola szparagowa żółta gat.I 100 kg Marchew kostka gat.I 25 kg Mieszanka 7- skł. gat.I 100 kg Szpinak 2.0kg gat.I 60 kg Kalafior gat.I 100 kg Włoszczyzna paski gat.I 250 kg Bukiet kwiatowy warzyw gat.I 125 kg Mieszanka kompotowa gat.I 500 kg Wiśnia drylowana gat.I 25 kg Truskawka mrożona gat.I 80 kg Śliwka drylowana gat.I 50 kg Placki ziemniaczane 20szt. 1.0kg 150 szt. Pierogi z mięsem typu Alex-Pol lub równoważne 150 kg Kluski śląskie,pyzy ziemniaczane typu Alex-Pol lub równoważne 150 kg Uszka z mięsem typu Alex-Pol lub równoważne 60 kg Porzeczka czarna gat.I 500 kg Pierogi ruskie typu Alex-Pol lub równoważne 50 kg Pyzy ziemniaczane z mięsem typu Alex-Pol lub równoważne 150 kg Pierogi z serem typu Alex-Pol lub równoważne 50 kg Dżem truskawkowy 250g-300g 350 szt. Dżem czarna porzeczka 250g-300g 350 szt. Dżem brzoskwiniowy 250g-300g 200 szt. Dżem morelowy 250g-300g 200 szt. Dżem ananasowy 250g-300g 150 szt. Powidła śliwkowe ok.310g 25 szt. Jogurt naturalny 150g-175g 1500 szt. Jogurt naturalny 300g-400g 250 szt. Jogurt owocowy 150g 2000 szt. Kefir 200g-250g 2300 szt. Masło extra 82% tł. 200g 5700 szt. Mleko 2% 0,9 l - folia 11000 szt. Mleko 2% 1,0 - karton 200 szt. Mleko zagęszczone niesł. 500g 4%tł. 160 szt. Margaryna mleczna 250g. 1000 szt. Olej 1,0 l rzepakowy 130 szt. Olej 0,5 l rzepakowy 30 szt. Pasztet drobiowy 50g 2000 szt. Ser żółty twardy salami kl.I 60 kg Ser żółty pełnotłusty typu szwajcarskiego z dziurami kl.I 80 kg Ser topiony 50g 7000 szt. Ser homogenizowany naturalny 150g 1600 szt. Ser kanapkowy twarogowy 125g 400 szt. Śmietana 18% 200g 1000 szt. Twaróg półtłusty 500 kg Ser homog.owocowy 140g -150g 3500 szt. Twaróg ziarnisty – lekki 150g 720 szt. Ser domowy smażony chudy 120 kg Śmietana spray 250g 50 szt. Kaszka z owocami 130g 700 szt. Deser budyniowy 125g 300 szt. Deser serniczkowy 150g 700 szt. Ser pleśniowy camembert 120g 100 szt. Masło roślinne kubek 250g 50 szt. Ser żółty pełnotłusty typu holenderskiego kl.I 40 kg Dżem 25g 800 szt. Bułka tarta 60 kg Bułka pszenna 50 g 15800 szt. Baton 400 g 7 szt. Chleb mieszany 1.10 kg 6000 szt. Chałki 350 g 2200 szt. Chleb razowy z mąki żytniej 800 g 650 szt. Ciasto jogurtowe z owocami 80 kg Ciasto jogurtowe z serem i owocami 30 kg Ciasto piernikowe z powidłami i kremem budyniowym 30 kg Drożdżówki 80-100 g (ser,budyń,marmolada) 1200 szt. Pączki 80g 200 szt. Budyń 40g 1000 szt. Bazylia 20g 50 szt. Zioła prowansalskie 20g 50 szt. Tymianek 20g 50 szt. Herbatniki 100g 300 szt. Cynamon 15g 150 szt. Cukier 1600 kg Cukier puder 12 kg Ciastka w czekoladzie 42 kg Ciastka kruche 20 kg Krakersy 20 kg Cukier waniliowy 16g 150 szt. Czekolada mleczna 100g 30% kakao 100 szt. Czekolada gorzka 100g 60% kakao 300 szt. Ciastka b / c 70-125g 900 szt. Przyprawa do piernika 20g 20 szt. Soda oczyszczona 30 szt. Gałka muszkatołowa 10g 10 szt. Galaretka owocowa 75g 350 szt. Herbata expresowa 100szt. typu Lipton lub równoważna 100 szt. Herbata liściasta typu yunan 100g 1000 szt. Imbir 20g 15 szt. Kminek mielony 20g 100 szt. Kasza jęczmienna średnia 100 kg Kasza gryczana 80 kg Kasza manna 150 kg Kawa zbożowa inka 150g 450 szt. Kleik ryżowy 160g 80 szt. Kisiel 40g 400 szt. Kawa rozpuszczalna typu nescaffe classic lub równoważna 200g 25 szt. Liść laurowy 10g 60 szt. Makaron nitki-tradycyjny 150 kg Makaron gwiazdka 80 kg Makaron świderki, łazanka,kolanka,muszelka 100% durum 250 kg Mąka pszenna 300 kg Musztarda 210g 500 szt. Majeranek 10g 100 szt. Majonez 250g 60 szt. Mąka ziemniaczana 150 kg Przyprawa w płynie typu ,,Magii" 1,0 l 60 szt. Miód 25g 3000 szt. Miód sztuczny 380g 10 szt. Napój kakaowy 300g 200 szt. Kakao naturalne typu Wawel lub równoważne 100g 60 szt. Ocet spirytusowy 500 ml 30 szt. Pieprz ziołowy 20g 50 szt. Pieprz mielony czarny 20g 250 szt. Płatki kukurydziane 250g 200 szt. Płatki owsiane 500g 250 szt. Pierniki w czekoladzie 30% kakao 50 kg Proszek do pieczenia 30g 160 szt. Papryka mielona słodka 20g 130 szt. Ryż biały długoziarnisty 220 kg Sól 220 kg Suchary b/c 285g 80 szt. Przyprawa do potraw 200g 65 szt. Wafle w czekoladzie 42 kg Wafle z nadzieniem 42 kg Wafle ryżowe 100g 80 szt. Wafle kakaowe typu prince-polo lub równoważne 36g 600 szt. Ziele angielskie 15g 100 szt. Curry 20 szt. Herbata ekspresowa Earl Grey 100szt. typu Lipton lub równoważna 10 szt. Żelatyna 50g 160 szt. Makrela wędzona 100 kg Miruna b/s SHP 100 kg Dorsz atlantycki (czarniak) SHP 50 kg Filet śledziowy ala matjas 80 kg Filet śledziowy opiekany 120 kg Paluszki rybne - złote 300 g 20 szt Filet śledziowy w pomidorach 170 g 500 szt Filet z makreli w pomidorach 170 g 500 szt Tuńczyk w kawałkach w oleju 170g 200 szt. Tuńczyk w sosie własnym 170g 200 szt. Filet śledziowy w oleju 170 g 200 szt Filet z makreli w oleju 170 g 200 szt Karp patroszony b/głowy 50 kg Jajka dezynfekowane promieniami UV rozm. L (63g-73g) 19000 szt
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie stawia wymagań w tym zakresie. Warunek zostanie spełniony poprzez złożenie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: wypełniony formularza ofertowego (załącznik nr 2), Wykonawca, którego oferta zostanie uznana za najkorzystniejszą, przed podpisaniem umowy zobowiązany będzie dostarczyć Zamawiającemu: a) szczegółowy opis przedmiotu zamówienia - formularze cenowe odpowiednio do pakietu (załącznik nr 1), b) odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy pzp. Jeżeli Wykonawcy wspólnie ubiegają się o udzielenia zamówienia, dokument ten składa każdy z nich, c) pełnomocnictwo podmiotów występujących wspólnie (jeżeli dotyczy), d) oświadczenia Wykonawcy o przynależności albo braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej - załącznik nr 5 do SIWZ. W przypadku przynależności do tej samej grupy kapitałowej Wykonawca może złożyć wraz z oświadczeniem dokumenty bądź informacje potwierdzające, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu. Termin złożenia powyższego wskazano w rozdziale 14.2.5 SIWZ. e) poświadczoną za zgodność z oryginałem kserokopie decyzji sanepidu lub inspekcji weterynaryjnej dla środków transportu (samochodów dostawczych) przystosowanych do przewozu artykułów spożywczych, którymi będą dowożone artykuły spożywcze, zwłaszcza te które wymagają odpowiednio niskiej temperatury.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach