Zespół Szkół Zawodowych Nr 9 im. prof. R.A. Cebertowicza w Gdańsku ogłasza przetarg
- Adres: 80-364 Gdańsk, ul. Dąbrowszczaków 35
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 58 553 05 15 , fax. 58 553 28 92
- Data zamieszczenia: 2010-12-01
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Zawodowych Nr 9 im. prof. R.A. Cebertowicza w Gdańsku
ul. Dąbrowszczaków 35 35
80-364 Gdańsk, woj. pomorskie
tel. 58 553 05 15, fax. 58 553 28 92
REGON: 19034604700000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zsz9gdansk.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka budżetowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa żywności do kuchni internatu Zespołu Szkół Zawodowych Nr 9 w Gdańsku w podziale na pakiety- liczba pakietów 3. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa żywności do kuchni internatu ZSZ Nr 9 w podziale na pakiety- liczba pakietów 3. 2. Przedmiot zamówienia jest podzielny, dlatego, też Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych(art. 83 ust.2 ustawy). Wykonawca może złożyć oferty częściowe na jedną lub więcej części zamówienia ( części zamówienia Zamawiający określił w formie 3 pakietów). 3.Zadanie będzie realizowane sukcesywnie wg zapotrzebowania Zamawiającego. 4.Dostawy winny być realizowane przy użyciu środków transportowych przeznaczonych do przewozu żywności zgodnie z obowiązującymi przepisami na koszt i ryzyko Wykonawcy. 5.Dostarczany towar winien odpowiadać Polskim Normom.Wyroby winny być oznaczone zgodnie z obowiązującymi przepisami. 6.Wykonawca winien posiadać atest laboratoryjny na oferowane produkty. 7.W przypadku towarów posiadających nazwy towarowe ma zastosowanie zapis lub produkt równoważny. 8.Zgodnie z art. 29 ust.3 PZP w przypadku gdy przedmiotu zamówienia nie można opisać za pomocą dostatecznie dokładnych określeń, Zamawiający może w opisie przedmiotu zamówienia zastosować znaki towarowe wraz z zapisem lub równoważne. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zsz9gdansk.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy mięsa i art. mięsnych: znak sprawy: 5/2016/BIGB O/POTULICE
Dodano: 2016-03-24 - Dostawy sukcesywne wędlin wraz z usługą transportu do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie
Dodano: 2016-01-27 - Dostawy sukcesywne wędlin wraz z usługą transportu do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie
Dodano: 2015-07-07 - Dostawy mięsa i art. mięsnych:znak sprawy: 5/2015/BIGB O/POTULICE
Dodano: 2015-05-11 - Przetarg nieograniczony Nr 04/Ż/2014 na sukcesywne dostawy artykułów spożywczych - wędliny i wyroby podrobowe
Dodano: 2014-11-13 - znak sprawy: 11/2014/BIGB O/POTULICE Dostawy mięsa i art. mięsnych:
Dodano: 2014-09-22 - Dostawy sukcesywne wędlin wraz z usługą transportu do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie
Dodano: 2014-07-23 - ZP/66/CZB/2014 Dostawa wędlin wieprzowych do kuchni, sklepu i kantyny w Czerwonym Borze, kantyn w Przytułach Starych i Grądach Woniecko
Dodano: 2014-05-29 - III. Dostawy warzyw i owoców:znak sprawy: 03/2014/BIGB O/POTULICE
Dodano: 2014-03-21 - DOSTAWY MIĘSA I ART. MIĘSNYCH ZNAK SPRAWY: 2/2014/BIGB O/POTULICE
Dodano: 2014-03-07