109 Szpital Wojskowy z Przychodnią SP ZOZ ogłasza przetarg
- Adres: 70-965 Szczecin, Piotra Skargi 9-11
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 261455982 , fax. 261455982
- Data zamieszczenia: 2023-01-27
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: 109 Szpital Wojskowy z Przychodnią SP ZOZ
Piotra Skargi 9-11
70-965 Szczecin, woj. zachodniopomorskie
tel. 261455982, fax. 261455982
REGON: 810200960 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.109szpital.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa żywności do 109 Szpitala Wojskowego z Przychodnią SP ZOZ w Szczecinie - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Produkty drobiarskieJaja świeżeMięso i wyroby mięsneWarzywa, owoce mrożone i wyroby garmażeryjneMleko i przetwory mlecznePieczywoRyby i przetwory z rybProdukty sypkie, delikatesowe, przyprawy, woda mineralnaWarzywa świeże, przetwory warzywne, jabłkaZiemniaki jadalne - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131500-0
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: w zakresie posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów, czyli posiadają:- decyzję miejscowo właściwego Powiatowego Lekarza Weterynarii, która dopuszcza Wykonawcę do produkcji/obrotu produktów pochodzenia zwierzęcego - dotyczy zadań 1, 2, 3, 5 i 7.- decyzje/pozwolenie wydane przez powiatową stację sanitarno-epidemiologiczną , który dopuszcza wykonawcę do produkcji/obrotu produktów pochodzenia roślinnego – dotyczy zadań 4, 6, 8, 9 i 10- dokumenty potwierdzające wdrożenie i stosowanie systemu HACCP w procesie produkcji i obrotu żywnością w zakresie wyspecyfikowanym w SWZ – takie jak: certyfikat systemu HACCP, kopia protokołu SANEPID lub oświadczenie Wykonawcy o wdrożeniu w firmie systemu HACCP. Jeżeli Wykonawca nie jest producentem obowiązany jest dostarczyć przedmiot zamówienia od producenta spełniającego takie wymagania (dostarczy dokumenty potwierdzające wdrożenie systemu HACCP przez producenta).
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-02-06
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów drobiowych na potrzeby Zakładu karnego w Goleniowie
Dodano: 2023-10-24 - Dostawa wyrobów drobiowych na potrzeby Zakładu Karnego w Goleniowie
Dodano: 2020-10-27 - Dostawa produktów drobiowych
Dodano: 2020-06-12 - Sukcesywne dostawy produktów żywnościowych do jednostek organizacyjnych Powiatu Myśliborskiego na rok 2020
Dodano: 2020-01-27 - Dostawa wyrobów drobiowych dla potrzeb Zakładu Karnego w Goleniowie
Dodano: 2019-10-17 - Dostawa produktów drobiowych.
Dodano: 2019-01-15 - Dostawa wyrobów drobiowych dla potrzeb Zakładu Karnego w Goleniowie
Dodano: 2018-10-04 - Dostawa wyrobów drobiowych dla potrzeb Zakładu Karnego w Goleniowie
Dodano: 2018-09-26 - Dostawa produktów drobiarskich oraz jaj do 109 Szpitala Wojskowego z Przchodnią SP ZOZ w Szczecinie
Dodano: 2018-03-13 - Dostawa produktów drobiowych
Dodano: 2017-11-11