Przetargi.pl
Dostawa wraz z transportem artykułów żywnościowych do stołówki Szkoły Podstawowej im. ks. Ewalda Kasperczyka w Turzy Śląskiej, ul. Ligonia 2b

Szkoła Podstawowa w Turzy Śląskiej ogłasza przetarg

  • Adres: 44-351 Turza Śląska, ul. Ligonia 2b
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 0-32 4511032 , fax. 0-32 4511032
  • Data zamieszczenia: 2013-11-29
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szkoła Podstawowa w Turzy Śląskiej
    ul. Ligonia 2b 2b
    44-351 Turza Śląska, woj. śląskie
    tel. 0-32 4511032, fax. 0-32 4511032
    REGON: 00119199900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.gorzyce.bip.info.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Szkoła Podstawowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa wraz z transportem artykułów żywnościowych do stołówki Szkoły Podstawowej im. ks. Ewalda Kasperczyka w Turzy Śląskiej, ul. Ligonia 2b
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy (w miarę pojawiających się potrzeb) artykułów żywnościowych wraz z transportem i wniesieniem towaru na wskazane miejsce do siedziby Zamawiającego, tj. Szkoły Podstawowej im. ks. Ewalda Kasperczyka w Turzy Śląskiej, ul. Ligonia 2b, wymienionych w Formularzach cenowych, stanowiących załącznik nr 1 część I -VIII do SIWZ; Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych na niżej wymienione grupy asortymentowe artykułów żywnościowych: Część I - świeże warzywa i owoce - kod Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 03221000-6; 03222200-5; 03222300-6; Część II - drób - kod Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 15112000-6; Część III - mięso świeże i wędliny - kod Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 15100000-9; 15113000-3; 15111000-9; 15131100-6; Część IV - pieczywo - kod Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 15811000-6; Część V - makarony i sosy - kod Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 15871200-6; 15851000-8; Część VI - mrożone artykuły spożywcze - kod Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 15331070-9; 15220000-6; 15896000-5; Część VII - artykuły spożywcze sypkie, przyprawy, oleje, warzywa suszone konserwowane - kod Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 03212200-2; 15332290-3; 15842200-4; 15890000-3; 15870000-7; 15411100-3; 15331400-1; Część VIII - produkty mleczarskie, ser, majonez, jaja - kod Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 15500000-3; 15510000-6; 15542100-0; 15871273-8; 15530000-2; 15431000-8; 03142500-3; Zamawiający nie dopuszcza składanie ofert wariantowych; Wykonawca zobowiązany jest do zapewnienia transportu artykułów żywnościowych środkami transportu zgodnymi z wymaganiami ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tekst jednolity: Dz. U. 2010 r. Nr 136, poz. 914 ze zm.); Dostarczane produkty muszą być wysokiej jakości i spełniać wymagania jakościowe dotyczące przechowywania, pakowania i transportu zawarte w Polskich Normach oraz muszą być dostarczone w ich początkowym okresie przydatności do spożycia. Nazwy własne do określenia walorów smakowych produktów podane w formularzach cenowych, które stanowią załączniki do SIWZ należy rozumieć jako produkty preferowanego typu bądź równoważne, spełniające wymogi tej samej lub wyższej jakości.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 032210006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.gorzyce.bip.info.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach