Przetargi.pl
Dostawa wraz z montażem wyposażenia gastronomicznego na potrzeby Domu Kultury w Radwanicach.

GMINA RADWANICE ogłasza przetarg

  • Adres: 59-160 Radwanice, ul. Przemysłowa 17
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2023-04-26
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: GMINA RADWANICE
    ul. Przemysłowa 17
    59-160 Radwanice, woj. dolnośląskie
    REGON: 390647630
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.bip.radwanice.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa wraz z montażem wyposażenia gastronomicznego na potrzeby Domu Kultury w Radwanicach.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Wykonanie indywidualnej zabudowy meblowej na potrzeby rozdzielni kelnerskiej.Dostawa i montaż urządzeń i wyposażenia gastronomicznego - 2. Przedmiotem zamówienia jest dostawa fabrycznie nowych urządzeń gastronomicznych oraz mebli gastronomicznych ze stali nierdzewnej wraz z niezbędnym osprzętem na potrzeby Domu Kultury w Radwanicach.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39141000-2
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: DOTYCZY CZĘŚCI 21. Wykonawca przystępujący do postępowania jest zobowiązany, przed upływem terminu składania ofert, wnieść wadium w kwocie: 4 000,00 zł. (słownie: cztery tysiące złotych)2. Wadium może być wniesione w jednej lub kilku następujących formach:a) pieniądzub) gwarancjach bankowych;c) gwarancjach ubezpieczeniowych;d) poręczeniach udzielanych przez podmioty, o których mowa w art. 6b ust. 5 pkt 2 ustawy z 9 listopada 2000 r. o utworzeniu Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości.Pozostałe informacje dot. wadium zawiera Rozdział 9 SWZ.
  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: warunek dot. zdolności technicznej lub zawodowej:Dotyczy wyłącznie części 2:Zamawiający uzna powyższy warunek za spełniony, jeżeli Wykonawca wykaże, że w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie wykonał,co najmniej jedną dostawę obejmują swym zakresem dostawę i montaż urządzeń i wyposażenia gastronomicznego na kwotę co najmniej250 000,00 zł brutto.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 2 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-05-12

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach