Świętokrzyskie Centrum Psychiatrii w Morawicy ogłasza przetarg
- Adres: 26026 Morawica, ul. Spacerowa
- Województwo: świętokrzyskie
- Telefon/fax: tel. 413 641 378 , fax. 413 641 226
- Data zamieszczenia: 2018-10-08
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Świętokrzyskie Centrum Psychiatrii w Morawicy
ul. Spacerowa 5
26026 Morawica, woj. świętokrzyskie
tel. 413 641 378, fax. 413 641 226
REGON: 29011000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.morawica.com.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa wędlin i drobiu - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa wędlin i drobiu według asortymentów określonych w formularzach asortymentowo-cenowych podzielonych na 2 pakiety, zgodnie z ilościami oraz parametrami opisanymi w załączniku Nr 2a i 2b do niniejszej SIWZ. 2. Formularz asortymentowo-cenowy określa ilości produktu jakie powinny być dostarczone w okresie 12 miesięcy od pierwszego dnia obowiązywania umowy. 3. Wykonawca winien dostarczyć przedmiot zamówienia zgodnie z wymogami i procedurami niezbędnymi do zapewnienia bezpieczeństwa i żywienia zawartymi w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2010r. Nr 136, poz. 914 z późn. zm.) 4. Opakowania produktów spożywczych powinny zapewniać zachowanie cech istotnych dla danego rodzaju artykułu, decydujących o jego tożsamości, a oznakowanie opakowania powinno być wykonane w języku polskim w sposób czytelny, zrozumiały i widoczny bez możliwości ich usunięcia. 5. Produkty dostarczane będą do Zamawiającego środkami transportu Wykonawcy spełniającymi warunki sanitarne w zakresie przestrzegania zasad i higieny przewozu żywności. 6. Przedmiot zamówienia musi być wytworzony, zapakowany, oznakowany i dostarczony zgodnie z niżej wymienionymi normami i przepisami: ● Ustawą z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia ((Dz.U. z 2015r. poz. 594 ze zm.) wraz z rozporządzeniami wykonawczymi do tej ustawy; ● Rozporządzeniem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 23 grudnia 2014r. w sprawie znakowania środków spożywczych ((Dz.U. z 2015r. poz. 29). - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131130-5
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa mięsa i wędlin oraz produktów mleczarskich
Dodano: 2021-01-08 - Dostawa mięsa i wędlin oraz produktów mleczarskich
Dodano: 2020-10-29 - Dostawa wędlin, drobiu, mięsa i podrobów
Dodano: 2020-10-06 - DOSTAWA WĘDLIN
Dodano: 2020-09-02 - Dostawa mięsa i wędlin
Dodano: 2019-11-28 - Dostawa mięsa i wędlin
Dodano: 2019-11-14 - Dostawa mięsa i wędlin oraz produktów mleczarskich
Dodano: 2019-10-17 - Dostawa wędlin, drobiu, mięsa i podrobów
Dodano: 2019-09-27 - DOSTAWA WĘDLIN
Dodano: 2019-07-02 - Zakup wraz z dostawą wędlin dla Świętokrzyskiego Centrum Onkologii w Kielcach.
Dodano: 2019-05-30