Zakład Karny w Nowogardzie ogłasza przetarg
- Adres: 72-200 Nowogard, Zamkowa 7
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 914326600 , fax. 913925284
- Data zamieszczenia: 2024-04-15
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Nowogardzie
Zamkowa 7
72-200 Nowogard, woj. zachodniopomorskie
tel. 914326600, fax. 913925284
REGON: 000320414 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inny zamawiającyZAKŁAD KARNY
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa wędlin do Zakładu Karnego w Nowogardzie - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. 15131135-0 Baleron w ilości 200 kg; 2. 15131135-0 Baton drobiowy w ilości 1000 kg; 3. 15131120-2 Baton szynkowy w ilości 900 kg; 4. 15131130-5 Blok mielonka w ilości 7500 kg; 5. 15131134-3 Kaszanka w ilości 2200 kg; 6. 15131130-5 Kiełbasa biała parzona w ilości 250 kg; 7. 15131130-5 Kiełbasa golonkowa w ilości 900 kg; 8. 15131130-5 Kiełbasa jałowcowa w ilości 120 kg; 9. 15131130-5 Kiełbasa jarmarczna w ilości 500 kg; 10. 15131130-5 Kiełbasa kanapkowa w ilości 500 kg; 11. 15131130-5 Kiełbasa krakowska parzona w ilości 850 kg; 12. 15131130-5 Kiełbasa mortadela w ilości 6800 kg; 13. 15131130-5 Kiełbasa ogniskowa w ilości 1200 kg; 14. 15131130-5 Kiełbasa parówkowa w ilości 600 kg; 15. 15131130-5 Kiełbasa piwna w ilości 1800 kg; 16. 15131130-5 Kiełbasa rawska w ilości 2200 kg; 17. 15131135-0 Kiełbasa rawska drobiowa w ilości 1000 kg; 18. 15131120-2 Kiełbasa szynkowa w ilości 450 kg; 19. 15131130-5 Kiełbasa zwyczajn w ilości 5500 kg; 20. 15131130-5 Kiełbasa żywiecka w ilości 950 kg; 21. 15131120-2 Metka łososiowa w ilości 800 kg; 22. 15131135-0 Mielonka drobiowa w ilości 2800 kg; 23. 15131130-5 Mielonka tyrolska w ilości 6200 kg; 24. 15131135-0 Parówka drobiowa w ilości 1400 kg; 25. 15131130-5 Parówki śląskie w ilości 1400 kg; 26. 15131310-1 Pasztetowa wieprzowa w ilości 4000 kg; 27. 15131120-2 Pieczeń cygańska w ilości 900 kg; 28. 15131120-2 Pieczeń rzymska w ilości 2000 kg; 29. 15131135-0 Polędwica drobiowa w ilości 850 kg; 30. 15131120-2 Salceson biały w ilości 2900 kg; 31. 15131120-2 Salceson czarny w ilości 100 kg; 32. 15131135-0 Serdelki drobiowe w ilości 1200 kg; 33. 15131130-5 Szynka parzona w ilości 100 kg; - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131135-0
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną