Przetargi.pl
Dostawa wędlin

Zakład Karny w Przemyślu ogłasza przetarg

  • Adres: 37700 Przemyśl, ul. Rokitniańska
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 0-16 678 92 71 , fax. 0-18 678 61 31
  • Data zamieszczenia: 2018-12-04
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Przemyślu
    ul. Rokitniańska 1
    37700 Przemyśl, woj. podkarpackie
    tel. 0-16 678 92 71, fax. 0-18 678 61 31
    REGON: 32036000000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Jednostka organizacyjna więziennictwa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa wędlin
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy wędlin do Zakładu Karnego w Przemyślu wg zestawienia: Produkty wędliniarskie: - Boczek wędzony – 400kg - Filet pieczony z indyka – 200kg - Kaszanka – 350kg - Kiełbasa sucha krakowska – 150kg - Kiełbasa zwyczajna – 1400kg - Kiełbasa żywiecka drobiowa – 200kg - Lencz – 1100kg - Mortadela drobiowa – 1400kg - Mortadela wieprzowa – 600kg - Parówka drobiowa – 1000kg - Parówka wieprzowa – 250kg - Polędwica sopocka – 150kg - Polędwica z indyka – 150kg - Salceson włoski – 600kg - Szynka wieprzowa gotowana – 200kg - Kiełbasa krakowska parzona – 200kg - Kiełbasa szynkowa wieprzowa – 400kg - Kiełbasa parówkowa – 600kg - Pasztet pieczony drobiowy – 350kg - Pasztetowa firmowa wieprzowa – 450kg - Kiełbasa szynkowa drobiowa – 250kg - Serdelki drobiowe – 200kg - Serdelki wieprzowe – 200kg - Mielonka wieprzowa – 800kg - Pieczeń drobiowa – 900kg - Przysmak śniadaniowy – 800kg - Podgardle wędzone – 500kg Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 4 do SIWZ. Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm. W przypadkach odniesienia się do norm w opisie przedmiotu zamówienia Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne z opisywanym. Wykonawca powołujący się na rozwiązania równoważne opisywanym przez Zamawiającego, jest obowiązany wykazać, że oferowane przez niego dostawy spełniają wymagania określone przez Zamawiającego. Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych. Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem dla danej kategorii produktu. Mięso i wędliny pakowane próżniowo (zgodnie z załącznikiem dotyczącym opisu produktów). Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 3 do SIWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach