Centralny Ośrodek Szkolenia Straży Granicznej im. Marszałka Polski Józefa Piłsudskiego ogłasza przetarg
- Adres: 75531 Koszalin, ul. Marszałka Józefa Piłsudskiego
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 94 34 44 062, 94 34 44 900 , fax. 94 34 44 700
- Data zamieszczenia: 2018-06-07
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Centralny Ośrodek Szkolenia Straży Granicznej im. Marszałka Polski Józefa Piłsudskiego
ul. Marszałka Józefa Piłsudskiego 92
75531 Koszalin, woj. zachodniopomorskie
tel. 94 34 44 062, 94 34 44 900, fax. 94 34 44 700
REGON: 33037474200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.cos.strazgraniczna.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa warzyw i owoców świeżych - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa warzyw i owoców świeżych w ogólnej ilości 26 390 kg. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03212100-1
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: ---
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1) zgodnie z art. 61 i art. 62 ust. 1 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2017 r. poz. 149, z późn. zm), (zwaną dalej: ustawą o bezpieczeństwie żywotności i żywienia), posiada wpis do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Powiatowej Inspekcji Sanitarnej, z zastrzeżeniem art. 63 ust. 2 ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia; 2) stosownie do art. 59 ust. 1 i 3 i art. 73 ust. 1 pkt. 1 lit. d ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia Wykonawca posiada wdrożony system HACCP (Hazard Analysis And Critical Control Points) lub posiada jeden z poniższych certyfikatów, tj.: - BRC (Global Standard – For Food Safety) - IFS (International Food Standard) - FSMS (Food Safety Management Systems).
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1) formularz oferty zgodnie z Rozdziałem I pkt 3 siwz;W przypadku składania oferty wspólnej należy złożyć jeden wspólny formularz.Ww. oświadczenie woli należy złożyć w oryginale. 2) odpowiednie pełnomocnictwa tylko w sytuacjach określonych w Rozdziale I pkt 5 zdanie 2 siwz lub w przypadku składania oferty wspólnej (Rozdział III pkt 1 siwz); Ww. pełnomocnictwa należy złożyć w oryginale lub kopii notarialnie poświadczonej.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywne dostawy warzyw i owoców do Zespołu Żłobków Miejskich w Szczecinie w pierwszej połowie 2024 roku
Dodano: 2023-12-23 - Dostawa warzyw i owoców świeżych, przetworzonych oraz mrożonych
Dodano: 2023-12-07 - Dostawa warzyw i owoców świeżych, przetworzonych oraz mrożonych
Dodano: 2021-01-11 - Dostawa warzyw i owoców świeżych, przetworzonych oraz mrożonych
Dodano: 2020-12-03 - Dostawa warzyw i owoców gr I realizowana do 16 Wojskowego Oddziału Gospodarczego
Dodano: 2020-10-23 - sukcesywne dostawy warzyw, ziemniaków i owoców dla Aresztu Śledczego w Koszalinie
Dodano: 2020-10-13 - sukcesywne dostawy warzyw, ziemniaków i owoców dla Aresztu Śledczego w Koszalinie
Dodano: 2020-06-17 - Dostawa warzyw i owoców świezych
Dodano: 2020-06-17 - Dostawy ziemniaków
Dodano: 2020-02-11 - Dostawa warzyw gr I, II i owoców gr I realizowana do 16 Wojskowego Oddziału Gospodarczego
Dodano: 2019-10-24