Przetargi.pl
Dostawa warzyw i owoców do Miejskiego Ogrodu Zoologicznego Wybrzeża

Miejski Ogród Zoologiczny "Wybrzeża" ogłasza przetarg

  • Adres: 80-328 Gdańsk Oliwa, ul. Karwieńska 3
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 058 5520041, fax 058 5521751
  • Data zamieszczenia: 2015-07-24
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Miejski Ogród Zoologiczny "Wybrzeża"
    ul. Karwieńska 3 3
    80-328 Gdańsk Oliwa, woj. pomorskie
    tel. 058 5520041, fax 058 5521751
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Ogrody Zoologiczne i botaniczne

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa warzyw i owoców do Miejskiego Ogrodu Zoologicznego Wybrzeża
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Zadanie I: warzywa okopowe a) 03.22.11.12-4 - marchew w ilości 45.000kg b) 03.21.21.00-1 - ziemniak w ilości 15.000kg c) 03.22.11.10-0 - burak czerwony w ilości 33.000kg d) 03.22.12.22-8 - burak pastewny w ilości 38.000kg e) 03.22.11.10-0 - brukiew jadalna w ilości 2.000kg f) 03.22.13.00-9 - jarmuż w ilości 2.500kg g) 03.22.11.12-4 - marchew młoda w ilości 5.000kg h) 03.22.14.10-3 - kapusta biała w ilości 19.000kg i) 03.22.11.10-0 - pietruszka korzeń w ilości 3.000kg j) 03.22.13.00-9 - por w ilości 4.000kg k) 03.22.11.10-0 - seler w ilości 4.500kg l) 03.22.14.20-6 - kalafior w ilości 1.000kg m) 03.22.14.00-0 - kalarepa w ilości 900kg n) 03.22.11.13-1 - cebula w ilości 1.600kg o) 03.22.11.13-1 - czosnek w ilości 12kg Zadanie II: warzywa szklarniowe a) 03.22.13.10-2 - sałata w ilości 4.200szt. b) 03.22.14.00-0 - kapusta pekińska w ilości 3.600kg c) 03.22.11.13-1 - szczypior gruntowy w ilości 150kg d) 03.21.12.00-5 - kukurydza cukrowa kolby w ilości 900kg e) 03.22.14.30-9 - brokuły w ilości 1.800kg f) 03.22.11.10-0 - pietruszka zielona (natka) w ilości 180kg g) 03.22.12.40-0 - pomidory w ilości 3.000kg h) 03.22.12.30-7 - papryka czerwona w ilości 3.000kg i) 03.22.12.70-9 - ogórki w ilości 3.000kg j) 03.22.11.10-0 - botwina gruntowa w ilości 500kg k) 03.22.11.14-8 - rzodkiewka bez liści w ilości 100kg l) 03.22.12.12-5 - fasola szparagowa zielona w ilości 700kg m) 03.22.11.14-8 - biała rzodkiew w ilości 700kg n) 03.22.13.00-9 - cykoria w ilości 1.000kg o) 03.11.13.00-5 - słonecznik (tarcza) w ilości 120kg p) 03.22.10.00-6 - seler naciowy w ilości 2.000kg q) 03.22.12.00-8 - dynia w ilości 2.000kg r) 03.22.12.50-3 - cukinia w ilości 2.200kg s) 03.22.14.40-2 - kapusta brukselka 200kg Zadanie III: owoce krajowe a) 03.22.23.21-9 - jabłka w ilości 17.000kg b) 03.22.23.22-6 - gruszki w ilości 300kg a) 03.22.23.13-0 - truskawki w ilości 250kg b) 03.22.23.30-5 - czereśnie w ilości 50kg c) 03.22.23.33-6 - wiśnie w ilości 120kg d) 03.22.23.34-3 - śliwki węgierki w ilości 200kg e) 03.22.23.00-6 - aronia w ilości 20kg f) 03.22.23.10-9 - czarne jagody (borówka czarna) w ilości 20kg g) 03.22.23.11-6 - czarna porzeczka w ilości 20kg h) 03.22.23.11-6 - czerwona porzeczka w ilości 20kg Zadanie IV: owoce importowane i pozostałe warzywa a) 03.22.21.11-4 - banany w ilości 8.000kg b) 03.22.22.10-8 - cytryny w ilości 320kg c) 03.22.21.18-3 - pomarańcze w ilości 2.500kg d) 03.22.21.18-3 - kiwi w ilości 1.400kg e) 03.22.23.30-5 - nektarynki w ilości 700kg f) 03.22.23.40-8 - winogrona w ilości 1.600kg g) 03.22.21.00-4 - granaty w ilości 1.000kg h) 03.22.21.10-7 - papaje w ilości 50szt. i) 03.22.21.12-1 - ananasy w ilości 100szt. j) 03.22.21.20-0 - kokosy w ilości 50szt. k) 03.22.21.12-1 - awokado w ilości 40szt. l) 03.22.12.00-8 - arbuzy w ilości 2.000kg m) 03.22.12.00-8 - melon żółty w ilości 2.000kg n) 03.22.12.00-8 - bakłażany w ilości 300kg o) 03.22.13.00-9 - koper włoski w ilości 300kg p) 03.22.11.20-3 - bataty w ilości 420kg Zadanie V: orzechy a) 03.11.12.00-4 - orzeszki ziemne w łupinie w ilości 60kg b) 03.22.20.00-3 - orzechy laskowe w łupinie w ilości 100kg c) 03.22.20.00-3 - orzechy włoskie krajowe w łupinie w ilości 30kg d) 03.22.20.00-3 - orzechy laskowe łuskane w ilości 130kg e) 03.22.20.00-3 - orzechy włoskie krajowe łuskane w ilości 60kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 032210006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający żąda wniesienia wadium w wysokości: a) zadanie I - 4.000,00 zł b) zadanie II - 6.600,00 zł c) zadanie III - 1.000,00 zł d) zadanie IV - 4.500,00 zł e) zadanie V - 430,00 zł

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zoo.gd.pl/podstrona przetargi
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach