Szkoła Podoficerska Państwowej Straży Pożarnej w Bydgoszczy ogłasza przetarg
- Adres: 85-861 Bydgoszcz, ul. Glinki
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Telefon/fax: tel. 523 498 400
- Data zamieszczenia: 2019-03-11
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szkoła Podoficerska Państwowej Straży Pożarnej w Bydgoszczy
ul. Glinki 86
85-861 Bydgoszcz, woj. kujawsko-pomorskie
tel. 523 498 400
REGON: 90585370000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sppsp.bydgoszcz.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa warzyw i owoców dla Szkoły Podoficerskiej Państwowej Straży Pożarnej w Bydgoszczy - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa warzyw i owoców dla Szkoły Podoficerskiej Państwowej Straży Pożarnej w Bydgoszczy, ul. Glinki 86, 85-861 Bydgoszcz oraz Tylna Góra gmina Koronowo (ok.30% szacowanej ilości asortymentu) zgodnie z wykazem przedstawionym w załączniku nr 6, 7, 8 i 9 do SIWZ. Podane ilości stanowią szacunkowe zapotrzebowanie i nie muszą być zakupione w całości. Miejsce dostawy: Bydgoszcz ul. Glinki 86 oraz Tylna Góra gmina Koronowo (ok. 30% z szacowanej ilości asortymentu). - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03212100-1
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający wymaga dokumentu potwierdzającego stosowanie systemu HACCP
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej. Wzór stanowi załącznik nr 4 do specyfikacji. Wymagany oryginał dokumentu. 2. Dokument potwierdzający stosowanie systemu HACCP. Dokumentem tym może być jeden z niżej wymienionych: - certyfikat wydany przez firmy posiadające akredytację i uprawnienia Polskiego Centrum Akredytacji z siedzibą w Warszawie oraz krajowej organizacji akredytacyjnej dla danego kraju, - zaświadczenie wydane przez właściwego terytorialnie Powiatowego Inspektora Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub Inspekcji Weterynaryjnej, - oświadczenie Wykonawcy. Wymagany oryginał dokumentu lub kopia potwierdzona za zgodność z oryginałem. 3. Wykaz samochodów posiadających decyzję właściwego organu dopuszczającego pojazdy do przewozu żywności. Wymagany oryginał dokumentu lub kopia potwierdzona za zgodność z oryginałem.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy ziemniaków dla Zakładu Karnego nr 1 w Grudziądzu.
Dodano: 2021-01-20 - Dostawy ziemniaków dla Zakładu Karnego Nr 1 w Grudziądzu
Dodano: 2020-11-26 - Dostawa ziemniaków jadalnych obranych
Dodano: 2020-11-13 - Sukcesywne dostawy ziemniaków jadalnych obranych do Zakładu Karnego w Potulicach
Dodano: 2020-08-28 - Dostawy sukcesywne ziemniaków, warzyw i owoców
Dodano: 2020-08-27 - Dostawy ziemniaków do Zakładu Karnego Nr 1 w Grudziądzu
Dodano: 2020-05-11 - Dostawa warzyw i owoców dla Szkoły Podoficerskiej Państwowej Straży Pożarnej w Bydgoszczy
Dodano: 2020-03-04 - Dostawa ziemniaków jadalnych obranych
Dodano: 2019-11-18 - Dostawy ziemniaków dla Zakładu Karnego Nr 1 w Grudziądzu
Dodano: 2019-10-09 - Sukcesywne dostawy ziemniaków jadalnych do Zakładu Karnego w Potulicach.
Dodano: 2019-09-26