Przetargi.pl
Dostawa warzyw do Zakładu Karnego w Chełmie

Zakład Karny ogłasza przetarg

  • Adres: 22100 Chełm, ul. Kolejowa
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 825 653 485 , fax. 825 653 557
  • Data zamieszczenia: 2017-09-14
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
    ul. Kolejowa 112
    22100 Chełm, woj. lubelskie
    tel. 825 653 485, fax. 825 653 557
    REGON: 32004100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: ZAKŁAD KARNY

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa warzyw do Zakładu Karnego w Chełmie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    22CZĘŚĆ 1: WARZYWA – CPV-03221000-6. 1. Pietruszka korzeń - Świeża,minimalna średnica 2 cm, minimalna długość 12 cm, bez uszkodzeń powodujących obniżenie wartości użytkowej, czysta, w workach siatkowych z tworzywa sztucznego do 5 kg. - 1 500 kg netto ( ilość szacunkowa ) 2. Buraki czerwone - Świeże, minimalna średnica ok. 5 cm, bez uszkodzeń powodujących obniżenie wartości użytkowej, czyste w workach siatkowych z tworzywa sztucz. do 10 kg. - 11 000 kg netto ( ilość szacunkowa ) 3. Marchew korzeń - Świeża, minim. średnica ok.2 cm, minimalna długość 12 cm, bez uszkodzeń powodujących obniżenie wartości użytkowej, czysta w workach siatkowych z tworzywa sztucznego do 10 kg. - 14 000 kg netto ( ilość szacunkowa ) 4. Cebula - Świeża, minimalna średnica ok. 4 cm. Bez uszkodzeń powodujących obniżenie wartości użytkowej, czysta w workach siatkowych z tworzywa sztucz. do 15 kg. - 10 000 kg netto ( ilość szacunkowa ) 5. Kapusta biała głowiasta -Świeża kapusta w główkach prawidłowo związanych, świeża, bez uszkodzeń mechanicznych powodujących obniżenie wartości użytkowej, wielkość, kształt i barwa główki charakterystyczna dla danego rodzaju i odmiany, wolne od szkodników i ich pozostałości, czysta, bez zewnętrznych liści, w workach siatkowych z tworzywa sztucz. do 25 kg. - 4 000 kg netto ( ilość szacunkowa ) 6. Kapusta czerwona głowiasta – Świeża kapusta czerwona w główkach, prawidłowo związanych, czystych bez uszkodzeń mechanicznych, wielkość, kształt i barwa główki charakterystyczna dla danego rodzaju i odmiany, wolne od szkodników i ich pozostałości, w workach siatkowych z tworzywa sztucznego do 10 kg.- 3 000 kg netto ( ilość szacunkowa ) 7. Kapusta pekińska – Świeża kapusta pekińska o zbitej strukturze, zdrowa, czysta, nienadmarznięta, jednoodmianowa, o dobrym smaku, bez śladów uszkodzeń mechanicznych. Dostawy w workach dzianych raszlowych przeznaczonych do pakowania warzyw i owoców, o wadze 10 kg netto – 30 kg netto. - 2 000 kg netto ( ilość szacunkowa ) 8. Por – Świeży por o zbitej strukturze, zdrowy, czysty, nienadmarznięty, jednoodmianowy, o dobrym smaku, bez śladów uszkodzeń mechanicznych. Dostawy w workach dzianych raszlowych przeznaczonych do pakowania warzyw i owoców, o wadze 10 kg netto – 30 kg netto. - 3 000 kg netto ( ilość szacunkowa ) 9. Rzepa czarna – Świeża rzepa czarna o zbitej strukturze, zdrowa, czysta, nienadmarznięta, jednoodmianowa, o dobrym smaku, bez śladów uszkodzeń mechanicznych. Dostawy w workach dzianych raszlowych przeznaczonych do pakowania warzyw i owoców, o wadze 10 kg netto – 30 kg netto. - 2 500 kg netto ( ilość szacunkowa ) 10. Seler - Świeży seler, zdrowy, czysty, suchy. Jednolity odmianowo w każdej dostawie, o średnicy w najszerszym miejscu 7 - 10 cm. Dostawy w workach dzianych raszlowych przeznaczonych do pakowania warzyw i owoców, o wadze 10 kg netto – 30 kg netto. - 4 000 kg netto ( ilość szacunkowa ) CZĘŚĆ 2 : ZIEMNIAKI – CPV – 03212100-1. 1. Ziemniaki jadalne workowane - bulwy dojrzałe, kształtne, jednolite odmianowo w każdej dostawie, nie mogą być zzieleniałe, porośnięte, zaparzone, nadmarznięte, porażone zgnilizną, z wadami wewnętrznymi, o średnicy nie mniejszej niż 5 cm w przekroju węższym, opakowania: worki do 30 kg. - 70 000 kg netto ( ilość szacunkowa ) CZĘŚĆ 3 : WARZYWA PRZETWORZONE CPV-15331000-7 . 1. Ogórki kiszone, gat. I – Warzywa o wyrównanej wielkości 120g – 150g. Dostawy w opakowaniach typu wiaderka, beczki zamykane nie mniejszych niż 30 kg netto. - 6 000 kg netto ( ilość szacunkowa ) 2. Kapusta kiszona, gat. I - Dostawy w opakowaniach typu wiaderka, beczki zamykane nie mniejszych niż 30 kg netto. - 13 000 kg netto ( ilość szacunkowa ) CZĘŚĆ 4 : OWOCE CPV-03222321-9 . 1. Jabłka - Jabłka świeże, przeznaczone do obrotu i spożycia, średnica min. 60 mm. Owoce jednolite odmianowo i wielkością w partii, dojrzałe, bez zmian chorobowych, zdrowe, jędrne, czyste, nieuszkodzone mechanicznie z szypułką, bez uszkodzeń skórki i miąższu. - 7 000 kg netto ( ilość szacunkowa )
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03221000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiajacy nie stawia warunków w tym zakresie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach