Przetargi.pl
dostawa warzyw do kuchni szpitalnej

Specjalistyczny Psychiatryczny Zespół Opieki Zdrowotnej ogłasza przetarg

  • Adres: 37500 Jarosław, ul. Kościuszki
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 016 621-47-02
  • Data zamieszczenia: 2018-01-09
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Specjalistyczny Psychiatryczny Zespół Opieki Zdrowotnej
    ul. Kościuszki 18
    37500 Jarosław, woj. podkarpackie
    tel. 016 621-47-02
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.spzoz.jaroslaw.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    dostawa warzyw do kuchni szpitalnej
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    botwina 100 pęczków (250g) /mc. dostawa przez okres 01.06-31.08.2018r. brokuł świeży; 70 szt.(około 1 kg)/mc.; w okresie 01.06-31.07.2018r. i 01.10-31.10.2018r. buraki ćwikłowe 800kg/miesiąc od 01.07.2018 do 31.04.2019r. cebula 400 kg/mc. od 01.05.2018r. do 31.04.2019r. z wyłączeniem czerwiec, lipiec 2018r. cebula zielona; 200 pęczków(250g)/mc. przez okres 1.04.- 31.07.2018r. cukinia; 50kg/mc przez okres 01.06-31.09.2018r. cytryny 100 kg/mc 01.03.2018r. do 28.02.2019r. czosnek 15 kg/mc. od 01.05.2018r. do 30.04.2019r. dynia konsumpcyjna; 50kg/mc. od 01.07-30.11.2018r. fasola szparagowa; 20 kg/mc przez okres 1.06. - 30.09.2018r. jarmuż; 20 kg/mc przez okres 01.08 - 31.12.2018r. kalafior świeży 200 szt.(około 1 kg.)/mc w okresie od 01.05 do 31.10.2018r. kapusta biała 800 kg)/mc; dostawa w miesiącach: od 01.08.2018r. do 31.04.17r. kapusta biała młoda 500 szt(około 1 kg)/mc; dostawa w miesiącach: 01.05.- 31.07.2018r. kapusta czerwona 50 szt/mc. od 01.08.2018r. do 31.04.2019r. kapusta kiszona 500 kg/mc. od 01.03.2018r. do 28.02.2019r. kapusta pekińska 40 szt (około 1 kg)/mc. w okresie 01.06 do 31.10.2018r. kapusta pekińska z chłodni (około 1kg); 30kg/mc w okresie 01.03-31.05.2018r. i 01.11.2018r.-28.02.2019r. kapusta włoska 50 szt/mc. od 01.08.2018r. do 31.04.2019r. koper zielony 150 pęczków (100g) w okresie od 01.04 do 30.10.2018r. marchew - 1500 kg/mc od 01.05-31.05.2018r. i 01.08.2018.- 31.04.2019r. marchew młoda 200 pęczków (250g)/mc. w okresie 01.06 do 31. 07.2018r. ogórki gruntowe 250 kg/mc w okresie 01.06 do 30.09.2018. ogórki kiszone 300 kg/mc. od 01.03.2018r. do28.02.2019r. ogórki szklarniowe 20 kg/mc. w okresie 01.03-30.06.2018r. i 01.10.2018r.-28.02.2019r. papryka czerwona 25 kg/mc w okresie 01.08 - 31.10.2018r. papryka szklarniowa czerwona 20 kg/mc w okresie 01.03 - 31.07.2018r. i 01.11.2018r. - 28.02.2019r. papryka zielona - żółta 20 kg/mc w miesiącu w okresie 01.08 - 31.10.2018r. pietruszka korzeń -300 kg/mc. od 01.10.2018 do 31.04.2019r. pietruszka zielona 300 pęczków (100g) w okresie 01.04 do 30.06.2018r. i 01.10-30.11.2018r. pietruszka zielona z korzeniem; 300 pęczków (250g) w okresie 01.07. - 30.09.2018r. pomidor gruntowy kl. I 650 kg/mc. w okresie 01.08 - 31.10.2018r. pomidor gruntowy kl. II 250 kg/mc. w okresie 01.08 - 31.10.2018r. pomidor szklarniowy 30kg/mc. od 01.03.- 31.07.2018r. i 01.09.2018r. - 28.02.2019r. por 250 kg/mc. 01.08.2018r.-31.04.2019r. rzodkiewka(200g) 300 pęczków/mc. w okresie 01.04 -30.10.2018r. sałata 500 szt./mc. (200-300g) w okresie od 01.04 do 30.07.2018r. seler 600 kg/mc. od 01.08.2018r. do 31.04.2019r. szczypiorek 100 pęczków (100g)/mc. w okresie od 01.04. do 30.07.2018r. ziemniaki 6000 kg/mc. 01.09.2018r. do 30.06.2019r. ziemniaki młode 6000 kg/mc. w miesiącu lipiec, sierpień 2018r
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03221100-7
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Wypełniony i podpisany przez osoby upoważnione do reprezentowania wykonawcy Formularz Cenowy, sporządzony według wzoru stanowiącego załącznik nr 1 do SIWZ

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną