Szpital Specjalistyczny im. dr J. Babińskiego Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej ogłasza przetarg
- Adres: 30-393 Kraków, ul. Babińskiego 29
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 012 6524347, 6524526 , fax. 012 2621335
- Data zamieszczenia: 2016-06-30
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szpital Specjalistyczny im. dr J. Babińskiego Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
ul. Babińskiego 29 29
30-393 Kraków, woj. małopolskie
tel. 012 6524347, 6524526, fax. 012 2621335
REGON: 00029855400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.babinski.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa termosów i pojemników do transportu żywności - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1) Przedmiotem postępowania jest udzielenie zamówienia w zakresie dostawy termosów i pojemników do transportu żywności (zwanych również wyposażeniem), zgodnie z załącznikiem nr 1A do SIWZ, stanowiącym jednocześnie formularz cenowy. 3) Przedmiot zamówienia realizowany będzie zgodnie z wymaganiami Zamawiającego określonymi w załączniku do SIWZ pn.: Opis wyposażenia oraz na podstawie wymagań określonych w projekcie umowy, stanowiących załączniki do niniejszej SIWZ. 4) Zamawiający wymaga by do oferty Wykonawca załączył wypełniony i podpisany załącznik nr 1B do SIWZ pn.: Zestawienie oferowanych termosów i pojemników. Ponadto Zamawiający wymaga by Wykonawca na potwierdzenie spełnienia minimalnych wymagań określonych w SIWZ i załącznikach do SIWZ dołączył do oferty karty charakterystyki technicznej wyposażenia (zgodnie z wykazem wyposażenia określonym w załączniku nr 1B do SIWZ). 5) Zamawiający wymaga: a) Każde wyposażenie musi być fabrycznie nowe i nie może nosić żadnych śladów użytkowania. Nie może być też przedmiotem praw osób trzecich. b) Wszystkie materiały użyte do produkcji wyposażenia lub wyposażenie jako produkt w całości powinny posiadać stosowne atesty i certyfikaty, które Wykonawca dostarczy wraz z przedmiotem zamówienia. Wyposażenie musi być dopuszczone do kontaktu z żywnością i musi spełniać wymogi HACCP. 6) Dostawa przedmiotu zamówienia obejmuje transport i wniesienie wyposażenia do budynku Zespołu ds. Żywienia. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 392211503
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 30 dni
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Każda składana oferta musi być zabezpieczona wadium w wysokości 2 000,00 zł (słownie: dwóch tysięcy złotych 00/100) przez cały okres związania ofertą.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Termin dostawy
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.babinski.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną