Przetargi.pl
Dostawa ryb przetworzonych i konserwowanych dla Szkoły Policji w Pile.

Szkoła Policji w Pile ogłasza przetarg

  • Adres: 64-920 Piła, Pl. Staszica
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 67 3522134, , fax. 67 3522322
  • Data zamieszczenia: 2019-02-21
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szkoła Policji w Pile
    Pl. Staszica 7
    64-920 Piła, woj. wielkopolskie
    tel. 67 3522134, , fax. 67 3522322
    REGON: 57029066300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.pila.szkolapolicji.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Szkolenie Policji

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa ryb przetworzonych i konserwowanych dla Szkoły Policji w Pile.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Dostawa ryb przetworzonych i konserwowanych dla Szkoły Policji w Pile w orientacyjnej ilości 2375 kg. Przewidywany termin pierwszej dostawy: 14 marca 2019 r. Dostawa przedmiotu zamówienia odbywać się będzie do 3 razy w tygodniu w godz. 06:00-10:00 na koszt i ryzyko Wykonawcy. W uzasadnionych przypadkach Zamawiający może wymagać od Wykonawcy dostawy towaru również w soboty w godz. 06:00-10:00.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15200000-0
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki udziału w postępowaniu w zakresie kompetencji lub uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej. Wykonawca spełni warunek jeżeli wykaże, że posiada uprawnienia do wykonywania określonej działalności na podstawie ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2018 r. poz. 1541 ze zm.), a w szczególności, posiada i dołączy do oferty zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Powiatowej Inspekcji Sanitarnej – zgodnie z art. 61 i 62 ust. 1 wyżej wymienionej ustawy.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Wykonawcy zobowiązani są załączyć do oferty następujące dokumenty: 1. Wypełniony i podpisany Formularz ofertowy, zgodnie z załącznikiem nr 1 do SIWZ. 2. Wypełniony i podpisany Formularz cenowy, zgodnie z załącznikiem nr 2 do SIWZ. 3. Oświadczenie wymagane na podstawie art. 25a ust. 1 ustawy Pzp, stanowiące załącznik nr 3 do SIWZ. 4. Klauzulę informacyjną z art. 13 ust. RODO, stanowiącą załącznik nr 7 do SIWZ, 5. Oświadczenie wymagane od Wykonawcy w zakresie wypełnienia obowiązków informacyjnych przewidzianych w art. 13 lub art. 14 RODO, stanowiące załącznik nr 8 do SIWZ.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach