Przetargi.pl
Dostawa ryb mrożonych i konserw rybnych

Areszt Śledczy w Warszawie Białołęce ogłasza przetarg

  • Adres: 03016 Warszawa, ul. Ciupagi
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 223 217 650 , fax. 022 8111537, 8110052
  • Data zamieszczenia: 2018-10-19
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Warszawie Białołęce
    ul. Ciupagi 1
    03016 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 223 217 650, fax. 022 8111537, 8110052
    REGON: 32049500000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa ryb mrożonych i konserw rybnych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Dostawa ryb mrożonych i konserw rybnych – w grupach, rodzaju i ilościach jak poniżej: - panga filet bez skóry mrożony CPV 15220000-6 - 3 500 kg glazura 20% - burger rybny panierowany mrożony CPV 15229000-9 PN-A86769:1997 - 8 000 kg zawartość ryby min. 40%, waga 1 szt. 90 – 110 g - paprykarz szczeciński CPV 15240000-2 PN-91/A-86763/Az4:2001 - 19 000 kg gramatura opakowania 1 szt. 200 – 400 g - śledź w oleju CPV 15240000-2 PN-91/A-86763/Az4:2001 - 500 kg gramatura opakowania 1 szt. 200 – 400 g - śledź w pomidorach CPV 15240000-2 PN-91/A-86763/Az4:2001 - 500 kg gramatura opakowania 1 szt. 200 – 400 g Minimalny termin przydatności do spożycia: panga filet bez skóry mrożony, burger rybny panierowany mrożony – 1 miesiąc od daty dostawy, konserwy rybne – 3 miesiące od daty dostawy. Przedmioty zamówienia muszą być wytworzone, zapakowane, oznakowane i dostarczone zgodnie z niżej wymienionymi normami i przepisami: - ustawą z dnia 25.08.2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. 2018, poz. 1541 z późn. zm.) oraz rozporządzeniami wykonawczymi do tej ustawy; - rozporządzeniem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 23.12.2014 r. w sprawie znakowania poszczególnych rodzajów środków spożywczych (Dz. U. 2015, poz. 29, z późn. zm.).
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15240000-2
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienie mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają warunki określone w art. 22 ust. 1 ustawy - dotyczące: 1) nie podlegają wykluczeniu; 2) spełniają warunki udziału w postępowaniu w zakresie: - zdolności technicznej lub zawodowej Za spełniających ten warunek zamawiający uzna wykonawców, którzy w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, wykonali, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonują dostawy ryb mrożonych i konserw rybnych o wartości nie mniejszej niż: 60 000 PLN oraz potwierdzą, że dostawy te zostały wykonane lub są wykonywane należycie. Zamawiający uzna, że Wykonawca spełnia warunki udziału w postępowaniu, jeżeli wszystkie dokumenty i oświadczenia przedstawione w ofercie (wymienione w SIWZ) będą prawidłowo sporządzone, kompletne, aktualne oraz podpisane przez osoby uprawnione. Zamawiający przy ocenie spełnienia warunków udziału w postępowaniu zastosuje kryterium: spełnia / nie spełnia.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach